Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

ברצוני לדעת האם משתלם לעשות יישור קו טוטאלי לרכב לאחר 60 אלף קילומטר או להמתין לרכיבי הרכב להישחק עוד ?

( הסבתא שקניתי ממנה את הרכב נסעה עליו שהטורים שלו היו קופצים ועשתה את רוב נסיעותיה לירושלים = עליות /ירידות )

אני עוד מעט צריך להעביר טיפול גדול לרכב , ורציתי לדעת האם משתלם עכשיו בשביל נטו הנאה וכשרות הרכב לעשות לו את היישור קו הטוטאלי על מנת שיחזור להיות כמו ביום שנולד במפעל

טיפול גדול = החלפת שמנים , חלקים במערכת הדלק , פילטר אוויר , פלגים וכו

יישור קו = ??

בתודה מראש לכול העונים !

פורסם

הקדם קצת את ביצוע הטיפול הגדול ונסה לברר מתי הוחלפה רצועת התזמון (טיימינג) שבמנוע.

אם לא ידוע מתי היא הוחלפה, אז יש להתייחס אליה כחייבת החלפה ולבצע זאת, כי אם היא תיקרע באמצע פעולת המנוע הנזק עלול להיות גדול ויקר.

תתחדש ובברכה - רפי לין :-)

פורסם

רפי , קראתי את ספר הרכב כמה פעמים ואין שום תזכורת לכך שהרכב עבר החלפת רצועת טיימינג .

מהי עלות רצועת טיימינג לרכב הספציפי שלי ?

מה עוד הייתם ממליצים לי לעשות בשביל להחזיר את הרכב למצבו הראשוני ?

• תוכן חדש...