Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה מפגש כיפי מעניין. אליקו השמיעה לכולם מה זה לתת בראש.

והגיעו רבים וטובים מחברי הפורום. וחברים חדשים.

היה מפגש מגוון. הרבה מכוניות עברו נפתחו. והשמיעו.

הדבר שהכי הפתיעה אותי. זה הסט של איציק. (המנהל אתם יודעים). שללא סאב. נותן יפה ובאמת חסר טיפה בממש נמוכים. אבל חוץ מזה. סאונד מפורט. עדין (לא חד). מידים דומיננטים. וסאונד טוב. הפתיעה לטובה תתחדש.

לבחור עם המגברים ליטינג אודיו סטרייק. תשנה את הבניה התיבה והחיווט לסאב. והסאונד ישתנה לך ברכב.

היה כיף לראות את כולם.

ליטל אני כועס עלייך. ברחת כך. הסברים אחר כך.

יחיאל קיבל אישור מיוחד (מראש בעל פה) לא להגיע.

משי שמחה. ומוסרת דש לכולם.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני חייב להגיד שהייה מפגש טוב מאוד, ותורם בצורה לא רגילה.

אני כבר השבוע הולך לעשות כמה שינויים רציניים במערכת.

אני חייב תודה מיוחדת לתומר, בלעדיו לא הייתי מבין מה לא בסדר במערכת שלי.

אז באמת אחלה של מפגש מקווה שיהיו עוד הרבה כאילו .....:wink:

פורסם

באמת היה מפגש נחמד, קטן ומוצלח!

רק בשביל 3 אקזוטיקות היה שווה לבוא:

1. הרכב "המפגר" (*כל הזכויות על המילה מפגר שמורות לאלי סאונדמן) של אליקו הוכיח שיש עתיד לתחום ה SPL בארץ.

2. לקבל טעימה מאחד הסטים הטובים בעולם באוטו של איטסיק.

3. לגעת ולמזמז את המקינטוש הקומפקטי של נאדר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

סליחה "שברחתי" מוקדם מהרגיל :oops:

השמש שוקעת מהר מאוד בחורף, שילוב של אופנוע וקור לא הולכים יחד.

חזרתי עם שמיעה עמומה באזניים (לא מהרוח שחודרת דרך הקסדה) מהדאבל בס שעמדתי על ידו במפגש :-D.

שבוע טוב לכולם

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

גם אני הייתי לזמן מצומצם ..

מה שלא הפריע לי להיבהל כל פעם שבקע בס מהרכב של אליקו ..

את הסט של איציק כבר שמעתי , אכן מדובר בסט מוצלח מאוד. מאוד מרשים המיד באס , ובכלל עושה רושם שמדובר בבחירה מצויינת ..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

היה מפגש טוב, למרות שבהתחלה לא ידעתי איך לדחוף את עצמי בין האנשים במיוחד וזה מפגש ראשון שלי, אז כמה חברה הזמינו אותי להצטרף. תודה מראש.

כמה תודות על הרבה עצות וכיוונים לבחירת הרכיב הבא באוטו, תודה לניר על הכיוונים באלפיין, ששינה הרבה בבמת סאונד, ובאיכות.

לגבי אליקו- מילה אחת: "טירוף לא נורמלי" עמדתי בצד במרחק של 4 מטר והרגשתי את האוויר של הסאבים. ישבתי באוטו שלי עם חלונות סגורים והרגשתי את הסאב בגב. אליקו תהיה בריא ותשמור על האוזניים.

סאונדמן: אתה צריך עוד 20 סוסים לסחוב לך את האוטו. עם ה- 36 יריעות ששמת !

פורסם

אם מותר לדעת מה זה הסט הזה של איציק שכולם מתרשמים ממנו ?

ואיך הייתה המכונית של אליקו מחוץ לבאס ? שמעו גם מוסיקה או שרק קיבלו בעיטות בגב ?

בברכה יהודה

פורסם

יהודה, הסופרימו שהגעתי איתו למפגש הורכב בלילה שלפני המפגש , בתנאי חשכה מוחלטת, לפני כניסת שבת ובלי שום כיוונים במגבר.

הסברתי לכולם לא לצפות למשהו , הגיינים היום על 0 , וככה הם גם נשמעו.

יש הרבה עבודה :)

אבל שווה לחכות.

אני מבטיח שהסט יעלה את הבאסים :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

עד שאדון אליקו בכבודו ובעצמו בה ומשמיע משהו ברכב (לא תגידו באיזו מעבדה לבדיקת באסים) אני לא נמצא?! :evil:

איך המקינטוש של נאדר? מה הוא מגביר כיום?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...