Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי סוזוקי ויטרה ובמהלך החג יצא לי לעשות סדר בחוטיידה מאחורי בדשבורד

בפירוק האמבולייזר רשמתי על כול חוט מאיפה הוא נותק אבל רצה גורל ויכול להיות שעשיתי טעות ברישום

ועכשיו אני יכול לניע את הרכב גם כשאני לא מכנסתי את הקוד

הלוח מקשים עובד גם שאני מכניס קוד האמבולייזר עובד רגיל אבל שאני מנסה להניע בלי להכניס מכניס את קוד

הוא משמיע קול שכאולי אני מנסה להניע בלי לנתק אותו כמון צפצוף מעצבן

מה יכול להיות שלא חיברתי נכון, אן לי שם של חברה או שרטוט של החיבורים ככה קיבלתי את הרכב

תודה מראש.

פורסם

עכשיו אתה יוכול להתפרנס מגנבת רכבים שמותקן אצם אימבוליזר:lol:.

לא גיליתה את אמריקה כל האימבוליזרים שווים לתחת, פשוט גש לנקודת התקנה של הדברים האלו ויסדרו לך את זה תוך כמה דקות.

פורסם
עכשיו אתה יוכול להתפרנס מגנבת רכבים שמותקן אצם אימבוליזר:lol:.

לא גיליתה את אמריקה כל האימבוליזרים שווים לתחת, פשוט גש לנקודת התקנה של הדברים האלו ויסדרו לך את זה תוך כמה דקות.

+1

אבא של חבר שלי עבד בחברת ליסינג בתור מחלץ או משהו כזה, עם כלי פריצה תוך 2 דקות ו56 שניות ניכנס לאוטו ניתק הזעקה ניתק קודנית ונסע

וזה עוד ניקרא בשבילו אכזבה כי לקח הרבה זמן ''יחסית'' ואני הפסדתי 200 שקל בהיתערבות

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

לא הבנתם את הבעיה

המנוע מניע גם שיש אמבולייזר ואני לא לוחץ את הקוד

זאת אומרת שחיברתי חוט אחד בטעות

השאלה איזה חוטים חייבים להיות מחוברים

נ.ב

כול האמבולייזר מסתכם בריליי עם 4 חוטים ואחד למקשים

פורסם
+1

אבא של חבר שלי עבד בחברת ליסינג בתור מחלץ או משהו כזה, עם כלי פריצה תוך 2 דקות ו56 שניות ניכנס לאוטו ניתק הזעקה ניתק קודנית ונסע

וזה עוד ניקרא בשבילו אכזבה כי לקח הרבה זמן ''יחסית'' ואני הפסדתי 200 שקל בהיתערבות

הפסדת 200 שקל בהתערבות עם אבא? :) אני במקומך לא הייתי מוותר, קם באמצע הלילה ומרוקן ת'מקרר. רק בשביל לא לצאת פראייר ;-)

• תוכן חדש...