Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף V5 שנת 2001

Matt
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה על כל התגובות המקצועיות של כולכם.

גרמתם לי לשקול את הנושא בשנית.

אם כבר פתחתי שרשור אז אולי זה המקום לשאול אותכם האם לדעתכם תתאים לי הסוזוקי סוויפט החדשה?

תודה רבה,

מתן.

פורסם

סוזוקי סוויפט חדשה נשמעת מתאימה הרבה יותר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אבל היא לא עולה 62.

הציעו לך כבר בהתחלה: פרט תקציב (דרישות כבר ברורות פחות או יותר) וננסה לעזור.

שתי הערות:

א. "עיר" = ? הרי חיפה היא עיר קצת שונה מת"א מבחינת סוג הנסיעה...

ב. אלו עדיפויות יש לך? בטיחות? נוחות? זריזות?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בתור בעלים של V5 שנת 2000 (בשמונה חודשים האחרונים) אני יכול לומר כך:

1. הרכב לא סופר חסכוני כמובן (מנוע 2300 בכל זאת). מבחינת דלק הצריכה המשולבת שלי, (עיר + מחוץ לעיר) שכוללות נסיעות פקקים בבוקר + נסיעות ראשל"צ - חיפה אחת לשבועים, היא 450-480 ק"מ ל50 ליטר (את החשבון תעשה לבד)

2. מבחינת הוצאות מוסך - דווקא הופתעתי לטובה, לפני הגולף הייתה בבעלותי הונדה סיויק 2002 והיא לא הייתה יותר זולה במוסכים. אמנם שם טיפלתי במוסך מורשה ופה אני מטפל אצל רון (הידוע מהפורום) אך הוא לא פחות טוב ואף יותר והמחירים סבירים למדי.

3. במחינת ביצועים - אם אתה נוסע בעיקר בתוך העיר ומחפש את העוצמה (ועדיין גולף) הייתי מחפש GTI. ה V5 מעט עצלנית בתוך העיר, אך בהחלט לא מרגישה חלשה, אך לעומת זאת מחוץ לעיר זו הגדולה שלה והיא מאיצה מהר מאוד במהיריות מעל 80 קמ"ש.

אני לא חושב שזה אותו רע. אולי לא הטוב ביותר שניתן להשיג לצרכיך אך בהחלט לא רע לטעמי.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

צריכת דלק דמיונית... :)

אם זו אכן הצריכה ב V5 אז אפשר אפילו לקרוא לו חסכוני ביחס לגודל המנוע.

אם אני חוצה את ה450 עם מיכל של 50 ליטר, אני אומר תודה. אבל זה לא קורה לעתים קרובות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

המנוע ב-V5 זה אחד מהכישלונות של VAG , הוא ממש לא הייה הצלחה גדולה .

בכל מיקרה אם הדרישות זה לרכב שעושה את רוב נסיעותיו בעיר אז ה-V5 ממש לא מתאים , הרכב הזה מיועד לשיוט אוטוסטרדות נינוח במהירות גבוהות יחסית וממש לא לתוך העיר , שלא נדבר על הגיר האוטומטי הבעייתי שם שיעבוד קשה מאוד בתוך העיר = שחיקה מהירה יותר.

התקציב הזה לתוך העיר הייתי ממליץ לך על פיאט פונטו 2005 , פג'ו 206 , דייהטסו סיריון 2003 , פולו וכ'ו כול המכוניות האלו יהו אופציה מעולה בתוך העיר , אמינות למדי (בעיקר הפונטו והסיריון ) וחסכוניות בדלק .

פורסם

אני מנצל טיפה את הנושא, כי קרובת משפחה מעוניינת גם בגולף או רכב האצ'בק 5 דלתות כדוגמת ה307,

היא עושה תל-אביב-עליות לירושליים כל יום, לכן איזה מנוע מבין המבחר של הגולף(1.6, 2.0,V5, דיזל לא בא בחשבון עבורה נכון לעכשיו) יתאים מבחינת חסכוניות וביצועים?

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם
צריכת דלק דמיונית... :)

אם זו אכן הצריכה ב V5 אז אפשר אפילו לקרוא לו חסכוני ביחס לגודל המנוע.

אם אני חוצה את ה450 עם מיכל של 50 ליטר, אני אומר תודה. אבל זה לא קורה לעתים קרובות.

אייל, כנראה אופי הנהיגה שלנו שונה.. שכחתי לציין גם שהרכב אוטומטי. אך בכל אופן 450 ק"מ הם המינימום שעשיתי בנסיעה משולבת. נסיעות בתוך העיר כמובן צורכות יותר דלק בצורה משמעותית! אני לא מושך טורים ונסיעה מחוץ לעיר מסתכמת בדר"כ במהירות של לא יותר מ 140 קמ"ש.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

• תוכן חדש...