Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף V5 שנת 2001

Matt
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הציעו לי לקנות גולף V5 שנת 2001, יד 1 עם 100000K ובמצב מצויין.

אני גר בעיר ומחפש אוטו אמין ויחסית חסכוני (ידוע לי שהמנוע הוא 2300 ולא הכי חסכוני בעולם).

יש מישהו שיכול לתת לי קצת יותר פרטים לגבי האוטו הזה?

תודה רבה,

מתן

פורסם

מה אתה רוצה לדעת בדיוק? אם תפרט קצת אולי גם ניתן יהיה להמליץ לך על משהו יותר מתאים.

פורסם

אני מחפש לקנות רכב יד שנייה שישרת אותי ואת חברה שלי.

אנו גרים בתוך העיר ורוב הנסיעות שלי הן בעיר בלבד.

מה שהכי חשוב לי שה שהרכב יהיה סופר אמין ועדיף חסכוני (דלק ומוסך).

אני לא רוצה ליפול על רכב שנכנס למוסך כל שני וחמישי ושבמוסך מרוקנים לי את הארנק.

אודה לך על כל המלצה וטיפ.

תודה רבה,

מתן.

פורסם

הגולף V5 יקרה לאחזקה (דלק ,טיפולים ) בהשוואה לכל גולף.

כפי שכתבת רוב הנסיעות שלכם בתוך העיר ל-2 אנשים ה-V5 פשוט מיותרת.

עדיף לקנות מכונית סופר מיני , אם אתה חובב המותג VW אז תקנה polo 1.4 ידנית או אוטומטית לפי רצונך.

הפולו בהשוואה לגולף יותר אמינה, זולה לאחזקה ושומרת על ערכה בשוק המשומשות.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם
אין לך שום סיבה לקנות V5.

אם היית נותן תקציב אולי הייתי חושב על רכב קל יותר עם ומנוע קטן יותר שיהיה יותר חסכוני

משהו כמו פיאט קופה למשל? :wink:

אם אתה מחפש רכב חסכוני בדלק, אפשר להצליח הרבה יותר מאשר V5....

הרכב הוא לא רכב רע, אבל חסכוני הוא לא.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לנסיעה עירונית אינך צריך רכב עם מנוע בנפח 2.3 ליטר. חפש רכב בנפח קטן יותר (1.6 יספיק לך בהחלט) ותיבה ידנית (אמין וחסכוני יותר) כך תוכל לחסוך כסף בקניית רכב ובתחזוקה השוטפת.

פורסם

תודה רבה על כל התגובות.

אני אוסיף משהו, הרכב הוא של בן דוד שלי ואני יודע שהוא שמר על הרכב בצורה מטורפת. הרכב מעולם לא ביקר במוסך חוץ מטיפולים שיגרתיים ומעולם לא עבר איזושהי תאונה. בקיצור אין רכב יותר נקי ממנו...

לגבי צריכת הדלק, אני מודע שהאוטו הוא לא הכי חסכוני בעולם אבל השאלה היא כמה הוא עושה לליטר?

לגבי אחזקה, האם כאשר האוטו נמצא במוסך אז זה עולה המון כי זה V5 או בגלל שהוא אוטו גרמני?

לגבי אמינות, האם לאוטו יש נטייה להתקלקל עם השנים?

לגבי VW אין לי העדפה מסויימת למרות שהייתה לי פולו 98, 1600 ידנית שעשתה לי את המוות מבחינת מוסך.

לגבי תקציב, אני אוכל לקנות את האוטו ב 62K מה שנראה לי מחיר סביר לתמורה שהאוטו נותן.

תודה רבה,

מתן .

פורסם

אני מציע לך גולף 1.6 ידנית מודל 2004 שהיא עולה כמעת אותו הדבר מה V5 שהציעו לך והיא יכולה לשרת אותך הכי טוב בלי יותר מדי טיפולים וצריכת דלק !

פורסם

העניין הוא שאני יכול להרוויח רכב מבלי להעביר יד ובכך למכור אותו מתישהו כיד ראשונה.

פורסם

תראה אני אגיד לך משהו.

אני ממש לא סגור על הרכב אבל בגלל שאני יודע שהוא במצב מעולה אז אני רוצה לדעת עליו את החסרונות שלו.

זה פשוט קצת קורץ לקנות אוטו במצב מעולה ולא להעביר אותו יד.

פורסם

אם האוטו של בן דודך ואתה כ"כ סומך עליו, הן בנושא מצבו והן בנושא האמון הנדרש בשל השארת בעלותו על הרכב, למה שלא תבדוק אתו את צריכת הדלק ?

פורסם

תקשיב, זה לא ממש משנה אם הרכב יד 1,2 או 15.

הגולף V5 בכלל לא מתאימה לך, בכל דרך שלא תסתכל על זה.

ואתה חושב בצורה עקומה ואומר, וואלה, אני יעשה קומבינה (ישראלים חולים על זה) יספר לכל החברה שקניתי רכב ולא העברתי בעלות וככה הרווחתי יד, אז מה עם הרכב הוא בכלל לא מה שאני צריך.

V5 יהיה יקר יותר מבחינת אחזקה, דלק וביטוח.

מבחינת טיפולים חלקיו יקרים יותר.

וה-V5 הוא מנוע שאמינותו לא מרשימה, לעומת שאר מנועי הגולף.

רק לך ולחברה שלך הייתי ממלית סופר מיני (פולו, 206, קליאו) ועוד.

אתה באמת לא צריך V5, את הגדולה היחסית שלו תרגיש רק מחוץ לעיר, או אם אתה מחפש (קצת) יותר כוח, וגם אז יש טובות ממנו.

• תוכן חדש...