Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל ואומר שביצעתי חיפוש באתר על "מכוני בדיקה בנתניה" , וכל מה שקיבלתי הוא שהמכונים בנתניה נגועים וגרועים וכדאי ללכת להרצליה ל"מבדק". אבל! הבעלים מתעקש שמחר יום קצר והיא יכולה ללכת רק לנתניה (היא לא סוחרת, רק גרה בנתניה, ובאמצע השבוע התכוונו לקחת את האוטו ל-מ.מ.מ בבני ברק אבל היה סגור, כך שהיא לא לא דוחפת אותי לבדיקה בנתניה אצל מעכר, אלא זה מחוסר ברירה)

אז בשעה טובה אני לוקח אוטו לבדיקה, האם מישהו יכול להמליץ לי על מכון בנתניה שהוא הכי פחות גרוע, וייתן לי בדיקה ראוייה לשמה שאני לא אדפק והמוכרת גם לא תידפק ?

אם זה חשוב, אז מדובר במאזדה שנת 2000 (אולי זה רלוונטי..)

פורסם

אני ממליץ לך לעשות טיול קצר למבדק הרצליה או לקומפיוטסט ר"ג.

היה לי נסיון רע עם "מכון האחים" בנתניה, ועוד נסיון רע עוד מכון שאני לא זוכר את שמו, גם הוא באזור תעשיה ישן.

פורסם

מנסיון אישי אני לא ממליץ על שום בדיקה בנתניה.

שני מקומות מומלצים באיזור :

מכון חפר, עמק חפר(משה) ודינמומטר רעננה.

אל תתפשר .

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

גש למכון " אלדר" אצל שמעון ביסמוט - הוא אמין ויקי מאוד, מניסיון

רק שתבלה שם חצי יום הוא עובד לבד עם אשתו שפקידה לוקח שם ים אבל ים ים זמן.

אמין ולא מושחת .

פורסם

שווה להדרם כעשרים דקות לכיוון הרצליה הפיתוח, ולבצע בדיקה במבדק הרצליה.

לא מומלץ לבצע בדיקות רכב בנתניה.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

• תוכן חדש...