Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה יש לי פיג'ו 206

מערכת עצמה יש לי ככה

2 מגברים אחד של 1000 וואט והשני של 600 וואט

סאב וופר 500(נראלי) של פיוניר

רמקולים אחוריים 9*6 460w 5way של פיוניר

רמקולים קידמיים קומפוננט 350w של boss

ופאנל של פיוניר מהסדרה החדשה של 2007 דגם 5950

אני רוצה לתכנן תיבה לתא המטען של האוטו כדיי לפנות מקום..

אני רוצה עזרה בתכנון של הבנייה

וגם אני רוצה לקבל חוות דעת על המערכת ואם יש דברים שאני יכול למכור לקנות ולשפר כדיי לקבל יותר איכות שמיעה :)

תודה לכל מי שיעזור :)

שם המשתמש לא שלי נעזרתי בחבר שרשום בפורום :)

בנתיים?

Panasonic CQC5401W

JBL GTO936 6*9

ההמשך יבוא...

פורסם

אי אפשר להתיחס להודעה שלך ברצינות ללא הדגמים, יש יותר ממגבר אחד בעולם בעל הספק 1000 וואט, כנ"ל גם לגבי מגברי 600 וואט. כנ"ל גם הסאב.

בנוסף, איזה תיבה בדיוק אתה רוצה לבנות? רצפת תא מטען כפולה? - תעשה חיפוש יש שירשור מהשבוע לגבי משהו דומה, ככה תקבל רעיונות.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

יש לך רמקולים 5WAY של פיוניר?! אתה אפילו לא צריך HU... ועוד הם מוגברים 1000 וואט.

ברוך הבא!

תזכור את המשפט הציני והקצת מעליב הזה שרשמתי למעלה - אתה עוד תצחק עליו בעתיד.

קודם כל בקשר לתיבה - צריך לדעת בדיוק איזה סאב ומה הנתונים שלו בשביל שיהיה אפשר לתכנן לך תיבה.

צריך לדעת איזה סוג של צליל אתה אוהב ומה התקציב האפשרי שלך לביצוע שיפורים.

המערכת שיש לך נשמעת כמו מערכת בסיסית ביותר שמורכבת מרכיבים שלפחות בשביל רוב חברי הפורום הם מאוד פשוטים וחלקם אפילו מתחת לרמת כניסה כשמדובר על איכות.

תריץ חיפוש ותקרא קצת על עקרונות של במה, למה מתקינים את הרמקולים הטובים יותר מקדימה וגם קצת על חשיבות של העוצמה של המגברים או איך לבחור מגבר ואתה תבין הרבה יותר.

לדעתי - הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות זה להגיע למפגש ולקבל מושג מוחשי לסוגי מערכות סטריאו כי בקריאה זה מאוד קשה אולי בלתי אפשרי להבין את זה לפני שממש טועמים.

כרגע, אין לך מושג ירוק כמו שאומרים בנושא וזה בסדר - ככה כולנו מתחילים (ולמען האמת נשארים בחלק מהמקרים) ובאמת הדבר הכי טוב יהיה לשמוע באזניים שלך את ההבדל בין המערכת שלך למערכות אחרות.

כשתמצא מערכת שתאהב - תתחיל להתעניין ברכיבים שלה ואיך היא הותקנה וכוונה.

נ.ב - אני שם לב שהרבה מצעירי הפורום שאומרים שהם יגיעו למפגש לא מגיעים, אני מניח אולי שזה קשור לזה שחלק חושבים שלא מתייחסים או מתייחסים לא יפה למי שמגיע עם מערכת פשוטה - כל כך חבל וכל כך לא נכון וזה ממש לא מה שקורה - גם אם אתה תגיע עם טרזיסטור - כל עוד אתה אוהב מוזיקה, אתה שייך למועדון.

שוב, ברוך הבא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קודם כל הרכב זה ה206 פה בתמונה הקטנה בצד..

נרשמתי לפורום

ות'אמת אני יודע שיש לי מערכת דיי ישנה כי רוב הדברים כאן ישנים המגברים לפחות מלפני 6 שנים ככה....והסאב 4 שנים...וגם הרמקולים הקידמייים זה מלפני 4 שנים..

לאט לאט אני רוצה לחסוך כסף וכל פעם לשפר את המערכת..אבל השאלה כמה צריך לחסוך כדיי לקנות מגברים או רמקולים ברמה הגבוה? אני רוצה להתחיל קודם עם קומפוננט טוב..כמה אני צריך להשקיע עליו? יותר מ1000-1500?

פורסם

אם אתה מתכנן לשפר את המערכת בעתיד עדיף שתשקיע קודם בתשתיות שזה אומר כל החיווט כבל מתח.RCA .רמקולים .חבל שתשקיע בחיווט פשוט ואח"כ תיזרוק אותו לגבי קומפוננטים רצוי שתישמע כמה סטים ליפני שאתה קונה במחיר שציינת לא חסר מיבחר

כנ"ל גם מגברים יש מגברים גם בכמה אלפי שקלים השאלה מה יהיה התקציב שלך

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

"רמה גבוהה" זה משהו שאתה מגדיר

אפשר להוציא בין 3 ל 5 אלף שקל

אפשר להוציא בין 5 ל10

או בין 10 ל20

ואפשר גם בקלות לעבור את ה50 אלף כשנהיים פנאטיים פרפקציוניסטיים - ועם המערכות שיש היום למערכות בטווח מחירים הזה יש הצדקה רק עם אתה יכול להרשות לעצמך כזאת מערכת וההבדלים הם ממש לא שמיים וארץ דרך אגב.

בשביל לדעת מה זה רמה גבוהה מבחינתך - אתה צריך להתחיל לשמוע ולהכיר מערכות לכוון את עצמך לרמת שמע שאהבת ושאתה יודע שהיא מספקת אותך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
קודם כל הרכב זה ה206 פה בתמונה הקטנה בצד..

נרשמתי לפורום

ות'אמת אני יודע שיש לי מערכת דיי ישנה כי רוב הדברים כאן ישנים המגברים לפחות מלפני 6 שנים ככה....והסאב 4 שנים...וגם הרמקולים הקידמייים זה מלפני 4 שנים..

לאט לאט אני רוצה לחסוך כסף וכל פעם לשפר את המערכת..אבל השאלה כמה צריך לחסוך כדיי לקנות מגברים או רמקולים ברמה הגבוה? אני רוצה להתחיל קודם עם קומפוננט טוב..כמה אני צריך להשקיע עליו? יותר מ1000-1500?

עומר בוא אני יעזור לך קצת אחי 8)

מה אתה אומר על המערכת שיש לרועי באוטו?

תקשיב אפשר להגיד שמערכת כמו של רועי זה נחשב פה בפורום לרמה נמוכה-בינונית, השאלה מה אתה אומר?

מערכת כמו שיש לרועי באוטו תספק אותך? כי אם כן אתה יכול לקבל יותר איכות ועוצמה ממה שיש לו במחיר של 2500 שקל פלוס מינוס

אם אתה אומר שזה לא מספק אותך החבר'ה פה יעזרו לך כמו שהם עזרו לי ואתה תראה שבקרוב תיהיה לי את אחת המערכות - שתספק אותי מעל ומעבר.

דרך אגב היום קניתי מעדי סאונד ברמלה את הפנסוניק 5401 באמת שיש להם אחלה שירות והסבר!

אין ספק שאני יחזור אליהם בקניה הבאה

בנתיים?

Panasonic CQC5401W

JBL GTO936 6*9

ההמשך יבוא...

• תוכן חדש...