Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כבר מספר חודשים יש לי בעיה מוזרה שמפריעה לי נורא, במהירות מעל 80 קמ"ש בבלימה ממש חלשה ההגה מתחיל לרעוד כמו כן הבלימה לא חלקה אלה נעשת ברעידות כלומר כאשר אני אני בולם אני מרגיש כאילו אני מפמפם את הברקס. הרגשה שנעשת חזקה יותר ויותר ככל שאני מגיעה לעצירה מוחלטת.

בבעלותי סיאט איביזה 1400 אוטומטית 2003 הרכב עבר 60K החלפתי צלחות ו רפידות לפני 5 חודשים(50K)...הייתי במספר מוסכים לכל אחד יש גירסא משלו לבעיה..התשובות שלהם לא ניראות לי הגיוניות כלל! אחד אפילו ניסה לשכנעה אותי שיש לי בעיה בברקס האחורי...(כידוע מאחור באיביזה יש בולם תוף) ומה הקשר בכלל בין רעידות בהגה לגלגלים אחוריים??

מישהו מכיר את הבעיה??

תודה מראש לכול העונים.

פורסם

יכול להיות שהרפידות והצלחות שהרכבתה, לא הורכבו כמו שצריך, או שהוא שם לך משהו לא מקורי ותוצרת סוג ג.

גש לאותו בעל מקצוע שייבדוק את העניין.

ay-ahzakot.co.il

• ספונסר פורום
פורסם

התקלה שלך מגיע ללא ספק מאחד ממתקני הבלימה שבגלגלים ,

זה יכול להיות צלחות קידמיות עקומות וזה יכול להיות תופי בלימה

אחוריים מעוותים .

בעל מקצוע מיומן יאבחן בקלות מאיפה מגיע הבעיה (מאיזה גלגל)

גש למוסך לבדיקה ואל תזניח את העיניין .

אם המוסך שנכנסת אליו מתקשה באיתור התקלה, אז הוא לא רציני

תיגש למוסך אחר .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

שלום.

דבר ראשון אל תזלזל במה שהבחור מהמוסך אמר לגבי רעידה מתופי הבלם האחורים כי יתכן שהוא צודק!!!

דבר שני יתכן שהבעיה ביכלל לא מהבלמים אלה חופש במערכת ההיגויי [תפוחי הגה או מסרק פגום וכו']

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אני לא מוצא כל קשר בין תופי בלימה לרעידה בהגה ולכן אני חושב שמקור הבעיה בלמים הקדמיים בלבד.

יש מוסכים שיש ברשותם מכשיר לחריטת צלחות על הרכב, זהו התיקון האפקטיבי והיעיל ביותר לתופעות אלו של רעידה בזמן בלימה המושלבת ברעידה מורגשת בגלגל ההגה. ממליץ לך לחפש מוסך המצוייד במתקן זה.

• תוכן חדש...