Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיעמום-->Old School FUN

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

היום היה בהחלט אחה"צ משעמם, עשיתי סדר בארונות ומצאתי סאב 10' ישן ישן של חבה עלומת שם( זבל סיני) בשם MEGAVOX הסאב בן לפחות5-6 שנים.

לפני יותר משנה רציתי לתת אותם לכל מי שרצה בחינם( היו לי שניים אחד נמסר), ולסדאב השני לא היה דורש, והוא נשאר אצלי.

הסאב בהספק 440W ללא שום ציון של כמה RMS הוא. ההערכה היא שמשהו בסביבות ה100-150WRMS וגם זה בנדיבות.

ברגע של רצון להרס אמרתי לעצמי,"הסאב הזה הולך להישרף היום":evil::evil::evil:

אבל לפני שאני הורס אותו, רציתי לראות מה הוא שווה.

טלפון לאדי מהפורום, וקיבלתי תיבה 42 ליטר אטומה עם פתח לסאב 10'.

אפשר לראות את התמונה שאדי מצלם אותי כשאני מחבר את הסאב לתיבה, בתקווה שהמברגה תחליק לי מהבורג ותעשה חור בסאב( כבר קרה עם הZR שלי, סיפור עצוב.) בכל אופן! סיימתי לחבר את הסאב בלי שום החלקה של המברגה והסאב היה מוכן להתעללות.

חיבנו אותו למגבר שלי,המגבר שבחתימה, שמוצהר 460RMS ב4 אוהם. גיין לא עד הסוף.

שמים מוסיקה והסאב נשמע מדוייק ( לא IDMAX אבל מדוייק) אבל חסר עוצמה.

נמאס דיי מהר והחלטתי שזה הזמן לשרוף אותו.

מוסיקה שחורה, סאב מוגבר עד הסוף במערכת ומתחילים.

שיר עובר, ועוד שיר עובר, הסאב חוטף בראש ללא הפסקה ולא נשרף.

עוברים לטקטיקה חדשה, יש לי באוטו דיסק שהשתמשתי בו לכיוון הגיינים במערכת שעליו מוקלט אות סינוס בתדר 1KHZ ואות שני בתדר50HZ.

שמים על השיר השני של ה50HZ ונותנים לו לנגן במצב חזרה על השיר.

הסאב חוטף חוטף וחוטף ולא נשרף! יש קצת ריח של שרוף! אבל כלום לא קורה!!!! להזכירכם הסאב מקבל בסביבות 460 RMS בתדר קבוע שאפילו ההספק PEAK שלו נמוך מזה!

אני ואדי היינו בהלם. הסאב פשוט לא רצה להישרף.

זהו אמרתי, אני מגביר את הגיין עד הסוף. גיין עד הסוף. 50HZ קבוע הסאב מתפחלץ אבל ממשיך לנגן אני ואדי כבר מתחילים להתייאש, במיוחד אני, ופתאום יש שינוי בבבאס ! ריח חריף של שרוף, אנחנו מסתכלים על הסאב, רואים פתאום את הממברנה של הסאב מוארת, הסאב מפסיק לעבוד, ומן אנחת עשן יוצאת מהתיבה.

הסאב מת.

כמובן שאני ואדי נקרעים מצחוק. אבל הערכה לסאב הזה יש.

דיי מעלה בי תהיות. הסאב הזה עלה 150 שקל כשהוא היה חדש. שניים כאלה בתיבה אטומה מתאימה באוטו היו נותנים מספיק עוצמה ודיוק. במחיר שלהם אפשר לשים 4 בבאגז' בשורה!, אולי הזבל הסיני, לא כזה זבל? אולי יש מציאות בתוך הזבל הסיני? ושלא תביני לא נכון, הסאב הזה נראה ממש כמו זבל סיני. אבל בכל זאת. הוא לא היה כזה רע.

אחרי שהסאב נשרף הוא עבד עוד קצת התעללות, תמונות להנאתכם.

הסאב השחור בתיבה השחורה, הוא סאב הזהה למה שהיה לי( הסאב השחור גם היה אצלי) רק בצבע שונה.

אמיר

DSC07920.jpg

DSC07923.jpg

28112007791.jpg

DSC07924.jpg

DSC07925.jpg

PICT0024.jpg

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אני זוכר שמישהו רצה למכור סאבים כאלה זוג לפני קצת זמן ב100 לאחד או 150 לזוג, היית אתה?

אין ספק שזה כיף להרוס... ם יש לך עוד אחד לצורך ניסויים עם עכברים, אני "מוכן להשתתף בניסוי" :)

לילה טוב.

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

פורסם

גם כששורפים סאבים , צריך להיות מקצועי:D

תנסה לשרוף CVR:) גם עם אלפייה הוא לא נשרף

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

CVR עוד מילא, חברה מוכרת סאב עמיד...

אני מדבר פה על סאב סיני בן 6! חלש!

ואם זה המצב, מה מונע ממני לתת לZR שלי שהוא 350 RMS ,את כל ה460 שאני יכול לתת לו ב4 OHM?

אמיר

פורסם

ואם זה המצב, מה מונע ממני לתת לZR שלי שהוא 350 RMS ,את כל ה460 שאני יכול לתת לו ב4 OHM?

אמיר

לא הבנתי את השורה הזאת. תוכל להסביר עוד פעם?

איך זה מחובר עכשיו?

פורסם

הכוונה היא שהסאב שלי הZR, מוגדר כסאב יכול לספוג עד 350RMS.

הסאב ששרפנו בלחץ היה 150 RMS ולמרות זאת במוסיקה רגילה+ מוסיקה שחורה עם באסים כבדים הסאב לא נשרף.

רק כאשר העלתי במגבר את הגיין למקסימום והשמענו רצועה שבה מוקלט 50 HZ קבוע, וגם אז לקח לסאב דיי הרבה זמן להישרף.

במוסיקה רגילה הסאב היה מחזיק ולא נשרף.

אלי אמר בנוסף, שאת הCVR שמוצהר כ400RMS לא הצליחו לשרוף עם 1000RMS.

אז מה מונע ממני לתת לסאב 460RMS במקום ה350 שהוא מקבל עכשיו?

אני באמת לא מאמין שהוא ישרף.

אמיר

פורסם

צער בעלי חיים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא יודע מה לאמר על התחביב הזה, קרעתי את עצמי על כל שקל שהלך לאינפיניטי שלי.

אבל אני מוכן לנדב זוג רמקולים 6.5 אינטש לשריפה:-P

סתם סתם - אני אתרום אותם לנזקקים!

כנראה שיש הרבה אנשים עם כסף מיותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כל סאב כזה עלה 150 שקל כשהוא היה חדש:) חיפשתי לו בית חם, אבל אף אחד לא רצה אותו(כפויי טובה!)

והוא תפס יותר מידי מקום בבית. אז רצחתי אותו.:)

6.5' בגישור... יכול להיות מעניין:evil:

אמיר

פורסם

אבל אני מוכן לנדב זוג רמקולים 6.5 אינטש לשריפה:-P

סתם סתם - אני אתרום אותם לנזקקים!

תתרום גם מגבר כי ההגברה של ההד יוניט בקושי מזיזה אותם.

בשיפוצים

פורסם

יהיה מעניין לעשות ניסוי כזה.

אחת מהדרכים לשרוף רמקול הוא לתת לו הספק נמוך יחסית, אך בקליפינג.

מעניין יהיה לראות האם הד-יוניט פשוט מסוגל לשרוף רמקול ש"מוצהר" הספק גבוה פי כמה וכמה מההספק המקסימלי המוצהר של ההד-יוניט. אני חושב שכן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...