Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Winter MDC יוצא לדרך...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 158
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המחיר רק ממשיך לעלות...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

השתתפתי - לא מסכים.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
המחיר רק ממשיך לעלות...

מסכים על כל מילה.

מאז קניתי את האוטו תכננתי להשתתף ב-MDC הבא, אבל במחיר הנוכחי אני חושב שאוותר.

אחרי הכל, אותה הנאה אני מקבל בחינם בג'ימקאנות של מועדון אחר (שלא אפרסם את שמו, מלבד ה"פ) ב-ח-י-נ-ם. וזה כולל מרשלים, וקונוסים ותמונות מהצלמים הטובים ביותר בתחום בארץ.

250 שקל ל-2-5 סיבובים?

בחישוב קצר אני יכול להגיע עד 125 שקל לסיבוב. או 125 שקל לדקה אם מחשבים לפי זמן.

לעומת 60 שקל ל-10 דקות (11-12 סיבובים), שזה מחיר מעולה.

60 שקל (כמו בקארטינג נחשונים בזמנו, אפילו טיפה יותר), וזה בזמן שהוא לא משלם דלק, צמיגים, מרשלים וטכנאים כמו במסלול קארטינג אחר. כמו-כן הוא לא פתוח בשעות שלא באים אנשים (8 בבוקר עד 2 בצהריים, אולי אפילו יותר), ואין ספק שבקטע הזה הוא גם חוסך.

אני לא רוצה להכנס לכיס של בעלי המסלול, אבל אם המחיר יעלה - סביר להניח שזה מה שימנע מהמסלול להתרומם.

כנ"ל לגבי הג'ימקאנות של מסלולים - כל עוד זה ספורט זול הוא מקיים את המטרה שלו. ברגע שמתחילים לדרוש מחירים מופרזים (ועוד כשיש אלטרנטיבות, כמו שציינתי), הוא מאבד את העקרון שלו.

פורסם

גם לשבת בבית ולאונן יותר זול מאשר לקנות לה פרחים ולהזמין לה כמה דרינקים ולקבל זיון רק בסוף הערב

:roll:

דיייייייייייייייייייייי כבר!! לא נמאס לכם להתלונן על כל דבר ?? מי שרוצה שישתתף ומי שלא STFU עם ה"יקר לי" כל הזמן

פשוט אל תבוא

פורסם

אריק - לא כולם מתעסקים ביהלומים למחייתם מה לעשות - ואם אין לי את הזכות להביא את דעתי בפורום אז לאן הגענו?

יש כאן מין סגידה ל"מסלולים" שלדעתי אין לה שום הצדקה - הם לא טובים יותר מכל בי"ס אחר, רק ממוסחרים יותר.

זה התחיל מ150 שקל במגרש הישן והטוב והגיע ל250 בחניון משופע עם מדרכות, אז אני אצטט אותך ואכתוב:

נמאס כבר מכל "מהללי ה'מסלולים' האלה"

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יש אנשים שנכנעים למצב, לא משנה כמה גדול הנקניק שידחפו להם. כמוך לדוגמה.

ויש אנשים שמביעים את דעתם בקול, בניסיון לשנות משהו, להזיז, לשפר. כמוני וכמו אביעד ושלייקס (:-P).

במצב הנוכחי צריך ספונסר, כיוון שלא כל אחד יכול לשלם 2000 ש"ח על צמיגים + 1250 ש"ח על השתתפות.

ותגיד מה שתגיד, כל הרעיון מאחורי הספורט הזה הוא עממיות. במחיר כזה הוא רחוק מלהיות עממי.

פורסם

ובנוסף - התאריך נופל על אליפות הרודסטרים שמתרחשת במסלולים. זה בעניי קצת חוסר רגישות. במיוחד שזה מוריד לפחות חמישה מתחרים מהפתוחה - אותי, תום, שחר, יואב, קובי ועוד כמה שהגיעו מדי פעם...

פורסם

חייב להגיד שגם אני מסויג מעט. אם מסלולים מתיימרים להיות קשובים לרצון וצרכי המשתתפים (כפי שאני יודע שהם עושים - וזה בהחלט נאמר לחיוב), מוטב כי ינסו לפחות להסביר את מהות העניין.

קודם כל - מפריע לי שזה מתרחש באותו יום של אליפות הרודסטרים. למיטב ידיעתי יש מנגנון מדידת זמנים ממוחשב יחיד - באיזה אירוע הוא ישתתף? (אנא תקנו אותי אם יש שניים). בנוסף - כמו שניב אמר זה מוריד חלק מהמשתתפים ואני לפחות מעדיף את המתחרים שלי מולי ולא באירוע אחר (למרות שאם ניב נשאר עם הצמיגים הנוכחיים אז אני מוכן לוותר עליו :wink: )

מעבר לכך - 250 שקלים זה תקדים חדש, ואני מקווה שאין כוונה להמשיך במגמה הזאת. גם 160-180 זה די והותר, ובסופו של דבר אנחנו לא פרייארים - כפי שנאמר פה, אם אנחנו יכולים לקבל 10 הקפות ב-60 שקלים, למה שנשלם פי ארבע בשביל לקבל חמישית עד חצי מכך, רק בשביל שזה ייעטף באיצטלה של תחרות? ברור לי שצריך לשלם גם למסלול וגם למסלולים, אבל עדיין - אתם נותנים אותו הדבר בערך ומבקשים 40% יותר, זה לא קצת מוגזם?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש פה קצת בילבול, אני אנסה לעשות קצת סדר ביצרים הלוהטים...

קודם כל הWMDC יערך במסלול בנחשונים : ציטוט מאתר מסלולים "בעונת החורף יתקיימו 3 ארועים במסלול בנחשונים (בתוואי שונה מהמסלול עצמו), ב-3 קטגוריות לפי ..."

אז ה250 ש"ח זה לא למגרש חנייה משופע אלא למסלול מרוצים.

זה לא במקום להשוות בין 60 ש"ח ביום מסלול באמצע שבוע (שבקרוב יבוטל מחוסר הענות) לבין תחרות מאורגנת ביום שבת(שיהיה נח לרב) עם 3 קטגוריות, עלויות מסלול גבוהות,מרשלים ושופטים (שמקבלים,על עבודה בשבת, תשלום כפול מיום רגיל ), לוגיסטיקה מפה עד הודעה חדשה, מחסומים,סדרנים ועוד המון דברים שמי שמסתכל מבחוץ לא רואה אותם.

העלויות והמאמץ הלוגיסטי והאנרגתי הוא מאוד גדול על מנת להרים אירועים מהסוג הנ"ל.

ומי שעדיין לא קולט יש פה שת"פ בין שני גופים "מתחרים" (אני מעדיף את המונח קולגות) - איפה הפירגון על זה??? למה הלקיחה כמובן מאליו??? (הספורט המוטורי לא מתרומם, הרבה בגלל חוסר שת"פ בין הגופים הנוגעים בדבר)

לפני שאתם מתרעמים על ממוסחרים או לא ממוסחרים תענו לעצמכם רגע על השאלות הבאות:

איפה הספורט היה היום בלי ליגת MDC ?

האם אתם הייתם מוכנים לקחת על עצמכם אירגון של אירוע כזה , עם 60 משתתפים ולוגיסטיקה מהסרטים?

ואם כן , כמה נראה לכם שהייתם גובים מאדם?(לבטח יותר מ250 ש"ח,תאמינו לי). לא הייתן רוצים להרוויח מזה ?

נראה לכם שהגופים שפועלים בתחום ימשיכו לעסוק בו אם הם לא ירוויחו? המטרה שלכם שהם ירוויחו כמה שיותר ויפתחו את התחום שנמצא בחיתוליו במונחים עולמיים.

האם נראה לכם שארועים מהסוג הזה רווחיים? לפני שאתם עונים, הנה כמה נתונים שאולי לא חשבתם עליהם : מחסומים של משטרה כדי לשמור על בטיחות:3000ש"ח כולל הובלה פירוק והרכבה, אמבולנס :1000 ש"ח, 10-15 עובדים (סדרנים,שופטים,מרשלים,מנהלה) 3000-5000 ש"ח ,טלפונים ,עלויות משרד, זמן התעסקות בלוגיסטיקה,אנשי מכירות, גביעים ,מדבקות ושאר ירקות ...

תאמינו לי, הייתי בצד המארגן שש שנים וזה אחרת לחלוטין ממה שנראה מבחוץ.

ואם אתם רוצים שיום אחד שיהיה פה מסלול מרוצים גדול יותר ממה שיש בנחשונים, צריך להבין שאף אחד לא יקח על עצמו כזה סיכון ועלויות כספיות בשביל להפעיל את המקום רק בסופ"ש ולדרוש מחירים עממיים.

אתם יודעים את רמת הסיכון שיזם המסלול בנחשונים לוקח על עצמו? לפתוח מסלול נהיגה בעלויות חודשיות מטורפות בלי חוק ספורט מוטורי ועם האפשרות שמישהו יזרוק אותו משם בכל יום נתון אם איזה אופנוען שהתגנב למקום ,יתהפך ויהרג שם.

תעברו לגישת השפע והפירגון - ככל שהגופים שעוסקים בדבר ירוויחו יותר, גם אתם תרוויחו ובגדול.

מי שרוצה להתאמן בחינם - שיבורך

מי שרוצה לעשות זאת במקום מסודר, סטרלי עם ארגון מקצועי - שיבורך גם הוא.

יש מספיק לכולם.

בברכה ואהבה

גל מדלי (מסלול נחשונים)

פורסם
ה WMDC יהיה בנחשונים

אלוף הרודסטרים יהיה בראש העין

שני הארועים באחריות מסלולים כמובן

קודם כל - מפריע לי שזה מתרחש באותו יום של אליפות הרודסטרים. למיטב ידיעתי יש מנגנון מדידת זמנים ממוחשב יחיד - באיזה אירוע הוא ישתתף? (אנא תקנו אותי אם יש שניים). בנוסף - כמו שניב אמר זה מוריד חלק מהמשתתפים ואני לפחות מעדיף את המתחרים שלי מולי ולא באירוע אחר (למרות שאם ניב נשאר עם הצמיגים הנוכחיים אז אני מוכן לוותר עליו :wink: )

רוני

נשמע כאילו אתם מתלוננים שיש פתאום יותר מדי ספורט מוטורי ..... וואלה קשה קשה, צריך להחליט לאיזה חתונה הולכים

לגבי העלויות אני חושב שגל נתן הסבר מעל ומעבר - ולא היה חייב בכלל. ספורט מוטורי זה לא כדוררגל בספורטק השכונתי - זה עולה כסף. והיה כאן שאמר שזה אמור להיות "עממי" ... מי קבע את זה? אולי ההכי עממי מבין כל שאר סוגי ספורט המוטורי. נסה להכין רכב לראלי או פורמולה 1 ואז דבר איתנו על עלויות צמיגים , דלק ו 250 ש"ח השתתפות במירוץ.

גל (נחשונינגרינג) כבר לא במסלולים אז ההערה "מהללי מסלולים האלו" לא במקום בכלל. ונחש מה, גם להשתתף התחרות KING OF DRIFT של אלטרנתיבי עולה אותו הדבר אימון + תחרות . :idea: אז אולי כדאי שתשנה את זה ל "מהללי כל מי שמוכן להרים תחרות כלשהו בתחום ספורט מוטורי תוך כדי סיכון עסקי אישי, כמעט ללא תמורה, ותוך כדי התנצלויות על כך שהוא גם רוצה קצת להרוויח וחוסר פירגון מצד אלו שטוענים שהם אלו שרוצים ספורט מוטורי בארץ הקודש" זה קצת יותר מדויק.

• תוכן חדש...