Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזק לרכב מהברד- מה עושים?

edan839
שימו לב! השרשור הזה בן 6239 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום חברים,

לצערי גיליתי היום כי רכבי נפגע מהברד שהיה לפני מס' ימים. תמונות של הברד כאן

הגומי/פלסטיק שיושב על הדלתות ומפריד ביניהן לשימשה נקרע בכל ארבעת הדלתות.

היום גיליתי כי גג הרכב, מכסה מנוע ודלת תא המטען גם כן נפגעו, ישנם שקעים קטנים בפח, ניסיתי לצלם אך בתמונות לא רואים בבירור את הנזק.

אשמח לקבל הכוונה וייעוץ מה עליי לעשות, איך נוהגים מבחינת הביטוח? דרכים מומלצות לתיקון הנזק ? כמו כן, ברצוני לקבל המלצה על בעל מקצוע שיכול לתקן את הפחחות באופן מקצועי באזור הצפון.

צירפתי תמונות של הנזק לגומיות.

תודה מראש,

עידן.

IMG_0185.JPG

IMG_0186.JPG

IMG_0187.JPG

IMG_0188.JPG

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כנראה עם השנים הגומיות איבדו מהגמישות שלהן, ולכן יש לך שברים בהן.

את הגומיות ניתן להחליף, פנה ליבואן או לחנות חלפים שיכולה להשיג את זה.

בעניין הפח, באמת בעיה. מצד אחד, אלו מכות קטנות ולא הכי משמעותיות, מצד שני לא תעשה פחחות לכל הרכב בגלל כמה מכות קטנות, או שכן? :shock:

אני לא יודע אם יש פתרון קסם ליישר את המכות הקטנות בפח.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק פחחות וצבע לגג/ מכסה מנוע תתקן את המכות האלו ואז תהיה לרכב ירידת ערך בהתאם.

בדוק את פוליסת ביטח מקיף שלך (אם יש), היא אמורה לכסות במקרים האלו.

לגבי המלצות למוסך:

לבן דוד שלי יש מוסך לפחחות וצבע באחד הקיבוצים ליד יוקנעם, הוא עושה עבודה מעולה (כולל לרכבי אספנות לצורך העניין), אפילו בפורום חיפושיות בתפוז ראיתי שמישהו המליץ עליו. איזור הצפון גדול ולא רשמת איפה אתה גר, אך אם תהיה מעוניין בפרטים של המוסך- תגיד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממש לא נכון !

ב- 29.10.04 ירד ברד כבד באיזור מגורי ואז אני הייתי בסרט הזה:

קודם כל תודיע לביטוח ותוודא שהפוליסה שלך מכסה את הנזק.

תגש למוסך פחחות (מורשה יבואן) תשאל אותם "עם איזה שמאי נח להם לעבוד", כשיגיע השמאי יש להתמקח איתו על הנזק, על אופן תיקון הנזק (למשל החלפת קליפת הגג) ועל ירידת הערך הצפויה לרכב.

כשתהיה שומה ברורה ומוסכמת תודיע לביטוח שאתה לא מעוניין לתקן את הרכב עם קבלה ואתה מבקש את הפיצוי בלבד (אתה רשאי לעשות זאת).

קח את הרכב ל"אוטופיקס" הם ילחצו את הפח בחזרה ואתה לא תראה דבר ולא ישאר סימן לאירוע. התיקון שם הוא ללא צבע, ללא שכפטל ללא כלום. רק עבודת נמלים ליישר את הפח בחזרה.

מנסיון שלי - הרכב שמכרתי עבר בדיקה, אני הודעתי לקונה על הארוע והבוחן במכון הבדיקה לא הבחין בדבר, פשוט הכל נעלם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה נראה שהגומיות היו יבשות וקרועות עוד לפני הברד,לגבי הדפיקות בגג,מכסה מנוע,ותא מטען,עדיף להשאיר כך כי אם תתקן אצל פחח ותרצה למכור את האוטו יגידו שהרכב עבר תאונה,

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כנראה עם השנים הגומיות איבדו מהגמישות שלהן, ולכן יש לך שברים בהן.

את הגומיות ניתן להחליף, פנה ליבואן או לחנות חלפים שיכולה להשיג את זה.

בעניין הפח, באמת בעיה. מצד אחד, אלו מכות קטנות ולא הכי משמעותיות, מצד שני לא תעשה פחחות לכל הרכב בגלל כמה מכות קטנות, או שכן? :shock:

הרכב מודל 2003, הגומיות היו ללא קרעים/שברים לפני אותו יום.

הביטוח מקיף שלי מכסה מפני סערות. תבדוק את הנושא הזה בפוליסה שלך. לדעתי אתה מכוסה מבחינת הביטוח.

לגבי המלצות למוסך:

לבן דוד שלי יש מוסך לפחחות וצבע באחד הקיבוצים ליד יוקנעם, הוא עושה עבודה מעולה (כולל לרכבי אספנות לצורך העניין), אפילו בפורום חיפושיות בתפוז ראיתי שמישהו המליץ עליו. איזור הצפון גדול ולא רשמת איפה אתה גר, אך אם תהיה מעוניין בפרטים של המוסך- תגיד.

stio (גיא?) אני מודע לירידת ערך, האם הביטוח "מפצה"?

אשמח לקבל את מיקום המוסך וטל'.

עדכון:

התקשרתי לסוכן ביטוח, הסוכן אמר שאנחנו לא היחידים והוא הכניס אותנו לרשימה. לטענתו ייצרו איתנו קשר ביום ראשון כדי שנגיע עם הרכב לשמאי.

חבר שכבר היה אצל שמאי הגיע לנזק של 10,000 ש"ח, אצלו המצב יותר גרוע משלי.

מספר שאלות:

האם אני יכול להכניס למוסך שאני רוצה? אני לא מעוניין להכניס לכול מוסך.

האם אני יכול להתעקש על מכסה מנוע ומכסה תא מטען מקורי ולא תחליפי? הרכב הינו מאזדה לאנטיס מודל 2003.

כמו כן לגבי הגומיות, אני מעוניין בגומי חדש ומקורי, אפשר?

והדבר הכי חשוב, אני מבקש המלצות לפחח מקצועי, אני לא מעוניין בעבודה חאפרית ושלא יהיו הבדלי צבע.

אני מכרמיאל.

מודה לכולכם.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממש לא נכון !

ב- 29.10.04 ירד ברד כבד באיזור מגורי ואז אני הייתי בסרט הזה:

קודם כל תודיע לביטוח ותוודא שהפוליסה שלך מכסה את הנזק.

תגש למוסך פחחות (מורשה יבואן) תשאל אותם "עם איזה שמאי נח להם לעבוד", כשיגיע השמאי יש להתמקח איתו על הנזק, על אופן תיקון הנזק (למשל החלפת קליפת הגג) ועל ירידת הערך הצפויה לרכב.

כשתהיה שומה ברורה ומוסכמת תודיע לביטוח שאתה לא מעוניין לתקן את הרכב עם קבלה ואתה מבקש את הפיצוי בלבד (אתה רשאי לעשות זאת).

קח את הרכב ל"אוטופיקס" הם ילחצו את הפח בחזרה ואתה לא תראה דבר ולא ישאר סימן לאירוע. התיקון שם הוא ללא צבע, ללא שכפטל ללא כלום. רק עבודת נמלים ליישר את הפח בחזרה.

מנסיון שלי - הרכב שמכרתי עבר בדיקה, אני הודעתי לקונה על הארוע והבוחן במכון הבדיקה לא הבחין בדבר, פשוט הכל נעלם.

מחזק את הדיעה ,בצעתי זאת בעבר ,מכון הבדיקה לא עלה על זה ,כלל לא היה חומר וצבע על הגג ,הרכב חזר כמו חדש , אם הייתי מבצע תיקון של פחחות וצבע בגג ספק אם הרכב היה נמכר .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא רוצה לעשות פרסומת, ואני אישית לא ממש מחבב את המוסך הספציפי,

אבל לפני כמה שנים ראיתי מקרה מזעזע של קורולה חדשה (2003) שנראתה כמו כדור גולף אחרי הברד.

נכנסה לאוטופיקס - ויצאה חדשה בלי פחחות או צבע.

לא מבין בזה כלום, לא יודע איך - אבל האוטו היה חלק כמו מראה

למעט קטעים בהם יש פח עבה מאד כמו בקורות של הגג

שווה בדיקה

HFturbo

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברים, אני מעוניין לעשות זאת בגג, אך במכסה מנוע ותא המטען אני מעוניין לתקן או להחליף.:roll:

חבר שגר לידי היה היום אצל שמאי העריכו את הנזק בכ-10,000 ש"ח, מחליפים מכסה מנוע ודלת תא מטען, מתקנים את הגג- חומר וצבע(ששמעתי זאת אמרתי שאני לא מעוניין לתקן את הנזק בגג, אבל עכשיו שסיפרתם על אוטופיקס אני בהחלט אהיה מוכן לקפוץ אלייהם:-)).

האם אני יכול לתקן את הגג בשיטה שלהם ואת המכסה מנוע להחליף/לצבוע?

האם אוטופיקס מומלצים גם בתיקון פחחות וצבע? הביטוח יאפשר לי לנסוע אלייהם?

מצטער על צרור השאלות, פשוט אין לי מושג.

תודה רבה.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

"אוטו פיקס" הם גם פחחית ומצבעת רכב בשיטות הרגילות אבל ברמה גבוהה ואיכותית וכשתהיה שם תוכל לראות את מיטב מכוניות היוקרה המגיעות אליהם לתיקונים מרחבי הארץ וגם מיבואני רכב. כמובן שניתן לשלב בין השיטות והם עצמם יגידו לך מייד מה כדאי וטוב וניתן לביצוע בכל חלק שנפגע.

זכותך לבחור היכן לתקן את מכוניתך וכמובן שהם יבצעו התיקון בתאום עם השמאי כדי שחב' הביטוח תכסה הכל כראוי.

בברכה - רפי לין :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

stio (גיא?) כן. אני מודע לירידת ערך, האם הביטוח "מפצה"?

אשמח לקבל את מיקום המוסך וטל'.

והדבר הכי חשוב, אני מבקש המלצות לפחח מקצועי, אני לא מעוניין בעבודה חאפרית ושלא יהיו הבדלי צבע.

אני מכרמיאל.

מודה לכולכם.

פרטי המוסך: "מוסך קשת" שבקיבוץ רמת השופט, טל': 04-9898202, לבקש את שמשון.

לא רוצה לעשות פרסומת, ואני אישית לא ממש מחבב את המוסך הספציפי,

אבל לפני כמה שנים ראיתי מקרה מזעזע של קורולה חדשה (2003) שנראתה כמו כדור גולף אחרי הברד.

נכנסה לאוטופיקס - ויצאה חדשה בלי פחחות או צבע.

לא מבין בזה כלום, לא יודע איך - אבל האוטו היה חלק כמו מראה

למעט קטעים בהם יש פח עבה מאד כמו בקורות של הגג

שווה בדיקה

מה שעשו כנראה זה לחצו מהצד השני של הפח והוא חזר למקום, או השתמשו במכשיר אשר החזיר את הפח חזרה ע"י ואקום.

אולי לא השתמשו בפפחות וצבע, אבל קח בחשבון שהפח במקום מעט חלש, ולכן אם תלחץ ממש באותו מקום על האיזור שהיתה המכה- היא תחזור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6239 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...