Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

השמאי אמור להגיע מחר ב-8:00 בבוקר,

מה אני אמור לומר לו אחרי שיעריך את הנזק? שאני לא מעוניין לתקן?

איך אני יודע שהפיצוי שאקבל ייכסה את ההוצאות במוסך אוטו פיקס?:roll:

האם לא כדאי לי להביא שמאי מטעמי?

תודה לכולם.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

אתה לא אומר לשמאי שום דבר.

אתה תתמקח עים השמאי כמו בשוק. תלחץ שיאשר החלפת מכסה מנוע, קליפת גג, ירידת ערך גבוהה ככול האפשר.

חשוב שהמוסך ישתף איתך פעולה.

כשתהיה שומה תודיע לסוכן הביטוח שהחלטת לא לתקן את הרכב ואתה מבקש את הפיצוי הכספי.

בזמן הזה תקפוץ לאוטו פיקס ותראה מה הם מבקשים בעבור התיקון.

לדעתי ישאר לך עודף (כך לפחות היה אצלי).

פורסם

בוקר טוב !

הרגע חזרתי מהשמאי, היו וויכוחים ולא הגענו להסכם, השמאי לא אישר החלפת הפלסטיקים בדלתות, לטענתו מדובר בגומי, אני, אבי והמוסך(ששיתף פעולה איתנו) מנסים להסביר שמדובר בפלסטיק שמכסה את הגומי, בהתחלה הוא אישר רק החלפת 2 פלסטיקים, אחר כך "עשה טובה" ואישר החלפת כול הארבעה.

אחרי שסיים הכול וצילם, הגיע בעל המוסך ושאל אותו מה הוא רשם בדו"ח, תיקון גג, דלת שמאלית, דלת תא מטען, ודלת ימנית, וארבעת הפלסטיקים. עלות הנזקים שרשם הייתה כ-4,500 ש"ח. (רק תיקונים, לטענתו לא צריך להחליף שום חלק).

כאשר שאלנו מה קורה לגבי ירידת ערך של הרכב, הוא אמר שלרכב במודל 2003 לא יירד ערך עקב צביעה ותיקון של חלקים. האם נכון הדבר?:shock:

אני ואבי שאלנו מה קורה לגבי המכסה מנוע, כנף אחורית שמאלית וימנית, קילוף הלכה באיזור האנטה. הוא טען שלא הראנו לו נזקים במקומות אלו ולכן לא רשם.

אמרנו לו שהוא צילם והראנו לו הכול (ואכן כך היה !) ברגע שהוא לא הסכים וביקש מאבי לחתום, אבי התקשר לסוכן ביטוח אשר אמר לנו לעזוב את המקום ולהגיע למשרדו, נסענו לסוכן ביטוח הראינו לו את הנזקים והוא אמר שפעם ראשונה שהוא עובד עם השמאי הנ"ל. אמר שבימים הקרובים יגיע שמאי אחר ויעריך מחדש את הנזקים ונראה מה עושים.

דורון, במקרה שלך היה צריך ללחוץ רק את הפח? איך אני אדע שהפיצוי שאקבל(כאשר אומר שאני לא מעוניין לתקן) ייכסה את ההוצאות באוטו-פיקס, אם אפקסס להם את הדו"ח של השמאי זה יעזור?

אגב, ההשתתפות שלי במוסך הסדר כ-1300 ש"ח. מוסך שהוא לא בהסדר ההשתתפות כ-2500 ש"ח.

תודה רבה.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

פורסם

חברים, אשמח לשמוע את דעתכם, לפני שאני ניצב מול השמאי השני.

תודה.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

פורסם

גש עים הרכב לאוטופיקס ובקש הצעת מחיר לתיקון (אצלי ביקשו 7,000 ש"ח כולל וואקס טפלון).

אוטופיקס עובדים עים כל מיני מוטות שבקצה שלהם יש גומי. הם לוחצים את הפח חזרה למקום. בסוף הטיפול לא יישאר לך שום נזק נראה לעין (אלא אם במקום הפגיעה ישנו פח כפול - הם יגידו לך את זה לפני הטיפול).

תשאל את בעל המוסך איזה שמאי להזמין, הרבה תלוי בטיב היחסים של המוסך עים השמאי.

אצלי ברכב קיבלתי ירידת ערך של 8% על צביעת גג (הרכב היה 1998 הארוע היה ב- 2004), בפועל לא היה לרכב שום ירידת ערך כיוון שהכל הושב לקדמותו ללא צבע.

פורסם

חברים, האם כדאי לי להביא שמאי מטעמי? או שאם אגיע לאוטו פיקס יגיע שמאי מטעמם?:roll:

הוא לא העריך את כול הנזק והגיע לסכום של כ-4,500 ש"ח.

הוא העריך את הגומי גשם בכ-250 ש"ח כאשר בדקתי אצל "חזי דלאל" והמחיר עמד על 525 ש"ח.:shock:

בקיצור, אני לא יודע מה לעשות.:-o

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

פורסם

עצה ראשונה ולא מהתנשאות תירגע !!

השמאי וחברת הביטוח מנסות להלחיץ אותך כמה שיותר על מנת לאלץ אותך לחתום על סכום אשר יראה להם כמתאים, הוא לא בהכרח יכסה את העלות שלך.

מציע לך לגשת באופן עצמאי ל2-3 מוסכים אשר מתמחים בפחחות ברמה גבוהה לשם מתן הצעת מחיר לתיקון הנזק + אובדן ערך.

כאשר תגיע להבנה על הסכום הנדרש לתיקון הרכב באופן מקצועי , או אז תפנה לחברת הביטוח תציג את הניירת ופשוט תתמקח כמו אחרון התגרנים בשוק, לצערי ככה זה עובד.

במידה ויש לך סוכן ביטוח טוב וחזק, הוא יכול לסייע לך רבות להשגת המטרה שלך.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

תודה רבה לכולם ולרפי לין שהסביר מה לעשות והרגיע בטלפון, רפי המון המון תודה.

אני אעדכן אחרי שיגיע השמאי.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

פורסם

עידן קח אוויר ותרגע.

אתה נכנס עכשיו להתדיינות עם חב' הביטוח שלהערכתי תלמד אותך רבות.

מתכון להתנהלות נכונה מולם כבר קיבלת מחברי הפורום.

תבין, אתה מרגיש קטן וחלש מולם וזה לא בהכרח כך:

אם לא תעשה שגיאות הם יתייאשו, מדוע? כיוון שבחברת הביטוח עובדים פקידים ש"משחקים" בכסף של החברה.

אין להם ראש וחשק להתמודד עם לקוח שעומד על שלו. בסופו של דבר עוד אלפיים או שלושת אלפים ש"ח שישלמו לך לא יצאו מכיסם. לכן תפגין נחישות והם יתקפלו.

נקודת החולשה שלך שאתה משחק על הכסף שלך ואתה רוצה לסיים את העניין מהר ככול האפשר.

אין לך שום סיבה למהר, גם אופי הפגיעה ברכב הוא כזה שניתן להמשיך ולהשתמש בו ואין שום צורך להשבית אותו.

עליך פשוט לפעול לפי הקווים הכלליים הבאים:

- קבלת שומה גבוהה ככול האפשר.

- קבלת הצעת מחיר ממוסך מתמחה בהשבת מצב הרכב לקדמותו (ללא צבע) אוטופיקס/יונייטד C.

- קבלת החזר כספי מהביטוח לפי השומה ללא קבלה

- תיקון הרכב ועם מעט מזל יישאר לך גם עודף קטן מכל ההתחשבנות

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חברים, לא שכחתי לעדכן.:-o

עד היום הסוכן ביטוח שלי מתחמק ממני, כול יום עם תירוץ אחר, אני מקווה שהשבוע יהיה לזה סוף ויגיע שמאי אחר,

אם אני מעוניין לקחת שמאי מטעמי, על מי אתם ממליצים?

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

• תוכן חדש...