Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Delorean gold

LotusElise
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחת מחוויות הנעורים שנחקקו בזכרוני היתה נסיעה קצרה ב DeLorean חדשה, בסביבות שנת 1984.

למדתי אז בבוסטון, ואבא של אחד מחברי הופיע עם הרכב הנ"ל והעניק לי נסיעה (במושב הנוסע, לא הנהג :cry: ) - ובכל זאת - חוויה בלתי נשכחת - מהדלתות הנפתחות כלפי מעלה ועד לסיבוב 90 מעלות בלי לתת ברקס במהירות לא קטנה...

בכל מקרה, למי שעוד לא שבע מהפרטים שסופקו כאן, יש אתר חי ונושם http://www.delorean.com שבו ניתן למצוא כל מה שעוד רוצים לדעת על הרכב...

ירון.

לא רוצה לחיות על אוטומט!

מורשת הרכבים שלי (רק אלה שאני מתגעגע אליהן):

BMW Compact 1996 - נוכחי

Audi Coupe GT 1985 2.2l 5cyl

Mazda RX-7 1979

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ביצועים מכפירים ליומרות (למעלה מ-10 שניות ל-100! ו-175 קמ"ש מירביים?!), התנהגות גרועה (כך מספרים, לא ניסיתי :wink: ) וכל פעם שעוברים 140 קמ"ש מתחילות סופות חשמל ופתאום אתה מוצא את עצמך בעבר :lol:

בוא נראה, כשמגיעים ל-140 חוזרים אחורה בזמן, אז אם נניח שלוקח לה 15 שניות להגיע ל-140 ואז מכוונים את הFLUX CAPACITOR ל-15 שניות אחורה, ומאחר והוכח אמפירית בסרט שבמסע בזמן נשמר התנע של המכונית - היא יוצאת מהמסע בזמן במהירות בו היא נכנסה אליו (ונעשה בכך שימוש בסרט השלישי בנסיעה על הגשר ההרוס) אז מה שנקבל זה שהמכונית למעשה יכולה לעשות 140 באפס שניות מנקודת המוצא שלה!

וביתר בהירות - המכונית יכולה לצאת לרייס כשהיא על 140 קמ"ש בנקודת היציאה!

זה אומר לתת רכבות בתחילת מרוץ אפילו לויירון, וזה ממנוע עייף על אוטו כבד.

אז תגידו לי - לא מגיע כבוד?

פורסם
העברתי עכשיו כמה שעות על האתרים שנתתם פה, אוי ללקק את האצבעות...

אני חייב דלוריאן.... חייב....

:roll:

בא נראו מה אמרו עד כה:

תאוצה איטית, מהירות סופית נמוכה, התנהגות לא משהו.

מן הסתם בגלל המשקל הגבוה והמנוע הגדול - צריכת דלק מפלצתית.

מה אתה בדיוק מוצא בה? :?

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

במקום ה-TT או במקביל?

פורסם

במקום ה-TT או במקביל?

במקום הCL....

אה.... לא.... במקום ה16V...... הא...... לא..... במקום הדלק.... :roll:

:-)

• תוכן חדש...