Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם. אתמול החלפתי חוטי הצתה מהשחורים שהיו לי ברכב לחוטים של b.s והחלפתי גם פילטר דלק אורגינל של סובארו והאוטו מסרב להגיב לגז הוא פשוט לא זז וזה פעם ראשונה שזה קורה לי יש לציין שאים החוטים השחורים הנסיעה הייתה מצויינת מה לעשות אני לא יכול להמשיך לנהוג ככה מבקש את עצתכם תודה לכולם חברים .

imprza new age

פורסם

אם עם החוטים הקודמים הנסיעה היתה מצויינת, למה החלפת ?.

בכל אופן ההחלפה היא לא הסיבה. נראה ששינית את סדר ההצתה, כלומר החוטים לא מורכבים בסדר הנכון.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
אם עם החוטים הקודמים הנסיעה היתה מצויינת, למה החלפת ?.

בכל אופן ההחלפה היא לא הסיבה. נראה ששינית את סדר ההצתה, כלומר החוטים לא מורכבים בסדר הנכון.

דוד.

אז מה עושים עכשיו איך מסדרים את החוטים בצורה נכונה כדי שהאוטו יסע כמו שצריך מה עושים דוד

imprza new age

פורסם
קבל את סדר ההצתה בלגסי 1.8.

דוד.

דוד מה אני אמור לדעת מזה אני לא מבין איך הולך סדר ההצתה אים החוטים הפוכים למה אין זיוף אין בק פייר המנוע עובד עגול אז מה עושים

imprza new age

פורסם

עם כל הכבוד לחברי דוד מזר, הבעייה לדעתי לא של חוטי הצתה הפוכים, אל של חוטי הצתה ירודים, מאיכות ירודה , בעלי התנגדות, גבוהה, וגורמים לזיופים קרטועים וחוסר סחיבה, לחגי הומלץ על ידי להחליפם לחוטי בירו בלבד, משום שעל חוטי הצתה לאגסי מקוריים , נדרש מחיק כפול של כ300 שקל, ואילו על חוטי ב.ס (ביתן ספארק) נדרש 120 שקל, כשבירו נעים בין 150 ל170 שקל בלבד, מלית ממקוריים, ואיכותם משתווה למקוריים.

אני מוכן להמר עם הלפת החוטיים לאיכותיים, הסחיבה תשתפר.

לא מאמין שמוסך סובארו, שאומנם לא מורשה, יוציא מהמו רכב עם חוטי הצתה הפוכים, מבלי שירגיש זאת מיידית.

מחכה ומצפה לעדכון מחגי לאחר שהמלצתלו להחזיר את הקודמים( שחשודים גם כחוטי הצה מתוצרת ב.ס.).

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

חגי, ביום חמישי בערב דיברת איתי בטלפון לאחר החלפת החוטים והמסנן. אמרת שהחליפו לך במוסך.

לא התלוננת על בעיה מלבד הנזילה בין המנוע לגיר. איך פתאום יש בעיה שקשורה עם החלפת החוטים ?. ולמה לא חזרת למוסך ?.

מה יצאת מהמוסך כאשר הרכב לא זז ?. לי זה נשמע מוזר, אני פשוט מנסה להבין כדי לעזור לך. אולי הבעיה לא קשורה בחוטים ?.

צביקה חברי, החלפתי עשרות כבלי הצתה מבית B.S ולא היתה לי שום בעיה, פשוט הם החזיקו פחות זמן

מהמקוריים עד שהחלו לזייף. אגב, קיבלת את החלק ששלחתי ?.

דוד.

פורסם

דוד חברי הטוב, אותה שאלה שאתה שואל עכשו, שאלתי בטלפון את חגי, והוא ענה לי שהוא נסע מרחק קצר מהמוסך עד לביתו, והרגיש בזיוף, אך הוא יחס זאת לכך שהוא לא חממם את המנוע לפני הנסיעה ונסע מיד נסיעה קצרה בלבד.

אני טוען שאין קשר לנסיעה הקצרה.

איכות החוטים, או אחד החוטים הקונקטור שלו לקוי, ולא מעביר ניצוץ.

בברכת שבת שלום.

צביקה

פורסם
דוד חברי הטוב, אותה שאלה שאתה שואל עכשו, שאלתי בטלפון את חגי, והוא ענה לי שהוא נסע מרחק קצר מהמוסך עד לביתו, והרגיש בזיוף, אך הוא יחס זאת לכך שהוא לא חממם את המנוע לפני הנסיעה ונסע מיד נסיעה קצרה בלבד.

אני טוען שאין קשר לנסיעה הקצרה.

איכות החוטים, או אחד החוטים הקונקטור שלו לקוי, ולא מעביר ניצוץ.

בברכת שבת שלום.

צביקה

צביקה אולי באמת הרכיבו לי את הפילטר דלק הפוך מה אתה אןמר יכול ליקרות כזה מצב

imprza new age

פורסם

אפשרי להרכיב את המסנן דלק הפוך, אך הדבר לא יגרום לתופעת חוסר סחיבה כמו שתארת, אם כי הזבר יכטל לגרום לפגיעה ביעילות הסימון, ואני בספק רב שהרכיבו לך מסנן דלק הפוך.

בעייתך מחדדת את העובדה שאני נונג רבות להשתנש בה" אין צרוף מקרים יש הצטרפות מקרים" מאז החלפת חוטי ההצתה הרכב לא סוחב, חפש את הבעייה רק בחוטים.

בברכה

צביקה

פורסם

צביקה כתב, "מאז החלפת חוטי ההצתה הרכב לא סוחב".

חוטי ההצתה הוחלפו ביום חמישי. חגי כתב הערב "אין זיוף אין בק פייר המנוע עובד עגול ".

לכן יש לבדוק את צינור הווקום שמקדם את ההצתה. יש מצב שהוא ברח מהמפלג או מסעפת היניקה.

דוד.

פורסם

דוד חברי, אני מסכים איתך, שבלי לראות את הרכב פיזית, האבחנה קשה שבעתיים, אך לא במקרה הזה, בכל מקרה חגיהיה אמור לבקר אצלי היום, וביטל הרגע האחרון , מסיבות אישיות.

בברכה

צביקה

פורסם
ערב טוב לכולם. אתמול החלפתי חוטי הצתה מהשחורים שהיו לי ברכב לחוטים של b.s והחלפתי גם פילטר דלק אורגינל של סובארו והאוטו מסרב להגיב לגז הוא פשוט לא זז וזה פעם ראשונה שזה קורה לי יש לציין שאים החוטים השחורים הנסיעה הייתה מצויינת מה לעשות אני לא יכול להמשיך לנהוג ככה מבקש את עצתכם תודה לכולם חברים .

לכל חברי הפורום ערב טוב היום החלפתי סט חוטי הצתה חדשים ,במקום 7ממ קניתי 8ממ האוטו חזר לחיים הסחיבה הישתפרה צריכת הדלק שוב חזרה לנורמלית ואתם יודעים שבאוטו הזה זה קריטי ההנעה חלקה קניתי את הסט מגל אור בתל אביב במיוחד ללגאסי אני לא מיתקרב יותר לחוטי ביתן ספארק אולי מישהו מכיר החברה של החוטים זה אמריקן אנרגי סופר רציתי להודות במיוחד לצביקה קרבורטורים שהיתעקש שאחליף את החוטים והיה זמין בכל דקה שרציתי אותו או היזדקקתי לעזרתו כן ירבו אנשי מיקצוע ברמתו .

imprza new age

פורסם
עם כל הכבוד לחברי דוד מזר, הבעייה לדעתי לא של חוטי הצתה הפוכים, אלא של חוטי הצתה ירודים, מאיכות ירודה , בעלי התנגדות, גבוהה, וגורמים לזיופים קרטועים וחוסר סחיבה, לחגי הומלץ על ידי להחליפם לחוטי בירו בלבד, משום שעל חוטי הצתה לאגסי מקוריים , נדרש מחיר כפול של כ300 שקל, ואילו על חוטי ב.ס (ביתן ספארק) נדרש 120 שקל, כשבירו נעים בין 150 ל170 שקל בלבד, בהשוואה למקוריים , ואיכותם משתווה למקוריים.

אני מוכן להמר עם החלפת החוטיים לאיכותיים, הסחיבה תשתפר.

לא מאמין שמוסך סובארו, שאומנם לא מורשה, יוציא מהמו רכב עם חוטי הצתה הפוכים, מבלי שירגיש זאת מיידית.

מחכה ומצפה לעדכון מחגי, לאחר שהמלצתי לו להחזיר את הקודמים( שחשודים גם כחוטי הצתה מתוצרת ב.ס.).

בברכה

צביקה

תודה לחגי על העדכון, אשר מוכיח שלפעמים אני גם צודק.

האם זיכו אותך על חוטי ההצתה הפגומים שקנית?

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...