Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עם כל הכבוד לחברי דוד מזר, הבעייה לדעתי לא של חוטי הצתה הפוכים, אל של חוטי הצתה ירודים, מאיכות ירודה , בעלי התנגדות, גבוהה, וגורמים לזיופים קרטועים וחוסר סחיבה, לחגי הומלץ על ידי להחליפם לחוטי בירו בלבד,בכול זאת חגי לא שעה להמלצתך. הוא החליף לחוטים שונים ממה שהמלצת. משום שעל חוטי הצתה לאגסי מקוריים , נדרש מחיק כפול של כ300 שקל, ואילו על חוטי ב.ס (ביתן ספארק) נדרש 120 שקל, כשבירו נעים בין 150 ל170 שקל בלבד, מלית ממקוריים, ואיכותם משתווה למקוריים.

אני מוכן להמר עם הלפת החוטיים לאיכותיים, הסחיבה תשתפר.אני כלל וכלל לא בטוח שמשהו השתנה בסחיבה.או שהיתה בעיה.

מחכה ומצפה לעדכון מחגי לאחר שהמלצתלו להחזיר את הקודמים( שחשודים גם כחוטי הצה מתוצרת ב.ס.).

בברכה

צביקה

אולי הוא לא סיפר לך, שבשבת הוא נסע לבדיקה אצל חשמלאי ביפו (שמומלץ ע"י רפי לין), אחרי הבדיקה הוא צילצל אלי ואמר, שהרכב נבדק ע"י החשמלאי ונבדק גם בסיבוב בעיר, לדבריו החשמלאי אמר לו, שאין שום בעיה בסחיבה והמנוע עובד עגול ויפה. (צביקה, להזכירך שבעת הבדיקה היו ברכב החוטים החדשים BS). לדבריו, החשמלאי גם אמר לו שאין בעיה עם החוטים BS שמורכבים ברכב, וגם הוא מרכיב רבים מהם, רק מה, צריך להחליף אותם מ-7 ל-8 מ"מ BS.

זאת האמת וכל האמת, דעתי כדעת החשמלאי, ספק אם היתה בעיה, היא היתה בעובי החוט ולא בסוג.

אגב, קיבלת את החלק ששלחתי ?.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
אולי הוא לא סיפר לך, שבשבת הוא נסע לבדיקה אצל חשמלאי ביפו (שמומלץ ע"י רפי לין), אחרי הבדיקה הוא צילצל אלי ואמר, שהרכב נבדק ע"י החשמלאי ונבדק גם בסיבוב בעיר, לדבריו החשמלאי אמר לו, שאין שום בעיה בסחיבה והמנוע עובד עגול ויפה. (צביקה, להזכירך שבעת הבדיקה היו ברכב החוטים החדשים BS). לדבריו, החשמלאי גם אמר לו שאין בעיה עם החוטים BS שמורכבים ברכב, וגם הוא מרכיב רבים מהם, רק מה, צריך להחליף אותם מ-7 ל-8 מ"מ BS.

זאת האמת וכל האמת, דעתי כדעת החשמלאי, ספק אם היתה בעיה, היא היתה בעובי החוט ולא בסוג.

אגב, קיבלת את החלק ששלחתי ?.

דוד.

דוד חברי הטוב שלום רב!

ברשותך אודה לך תחילה על החלק ששלחת לי, תודה מקרב לב!

ולתגובתך, אני אכן הייתי מודע לכך שהוא ביקר ביפו אצל חשמלאי מומלץ, אשר טען שחוטי ההצתה BS תקינים, והמנוע עובד עגול ויפה, ולמרות זאת בשיחות טלפוניות ארוכות, חגי התלונן בפני על חוסר סחיבה משמעותי, עלייה פתאומית בתצרוכת הדלק, צלצולים,

ונפילת סלד בעת ההתנעה.

ופתאום מרגע שהורכבו החוטים בעלי קוטר של 8 מ"מ, הרכב חזר לסחוב כמו פנתר, והורגש שנוי משמעותי בתגובת הרכב, לדבריו לא שנוי פסיכולוגי.

יש אפשרות שאתה צודק חלקית, חוטי ההצתה בעלי קוטר של 8 מ"מ עדיפים על 7 מ"מ של BS, אך אלה החוטים שהוצעו לא בחנות, החשמלאי ביפו טוען שהם תקינים, לא הזכיר את קוטר החוטים, וטוען שהרכב מגיב היטב, בנגוד להרגשתו שלחגי, אין כל ספק על הרגשה של נהג ניתן להתווכח, אך את חגי הספקתי להכיר היטב, וחגי לא מדמיין מציאות שלא קיימת.

את דעתי על חוטי BS , אתה כבר יודע, ולא אחזור בי עד שתוכיח לי אחרת.

בכבוד וברכה.

חברך

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...