Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קהילה נהיגה ספורטיבית בארץ ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, שמי עומר ובזמן האחרון מאוד התחלתי להתעניין בכל הקשור למכוניות ספורט, מרוצים, שיפורים וכו'.

עצם היותי בור גדול בנושא המנוע ושאר חלקים במכוניתי רציתי לדעת אם ישנה איזושהי קהילה בישראל של אנשים שמבינים במכוניות ושיפורים בהקשר של מרוצים, דריפטים וכו' שמהם אוכל ללמוד על הרכב.

*אני יודע שיש פה מבינים גדולים מאוד במכוניות, אני פשוט שואל בהקשר של מכוניות הבנויות למרוצים.

תודה :-P

פורסם

לפי מיטב ידיעתי, יש קהילה שעושה מפגשי דראגים וכדו'.

מה שכן, אין לי מושג איפה לחפש אותם או את מיקום המפגש,

זה קצת מסובך...ומסוכן כמובן..

HU - Pioneer DEHP5950IB

Amp - HIFONICS Titan TX6406

Comp - ))) Morel Dotech Ovation 6

פורסם
לפי מיטב ידיעתי, יש קהילה שעושה מפגשי דראגים וכדו'.

מה שכן, אין לי מושג איפה לחפש אותם או את מיקום המפגש,

זה קצת מסובך...ומסוכן כמובן..

תראה אני לא מחפש להסתכן וכאלה, אני מחפש מקום ממנו אוכל ללמוד על דברים...

כי אני מאוד מעוניין להתחיל לשפר את המכונית שלי וכאלה ואין לי שווום מושג מה לעשות.. מבין ?..

פורסם

אתה נמצא כרגע בקהילה כזאת!

אתה רוצה ללמוד על שיפורים? איזה רכב יש לך?

תעשה חיפוש בפורום שיפורים, לא תמצא כלום, תפתח נושא חדש ותבקש עזרה.

יש פה הרבה אנשים שיכולים לעזור. תפתח את פורום ספורט מוטורי ותראה אירועים בעולם ובארץ שקרו בזמן האחרון.

אתה רוצה משהו ספציפי? תשתמש באופצית החיפוש פה בפורום או בשאר הפורומים שקיימים בארץ.

חיפוש בגוגל גם יניב תוצאות

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
אתה נמצא כרגע בקהילה כזאת!

אתה רוצה ללמוד על שיפורים? איזה רכב יש לך?

תעשה חיפוש בפורום שיפורים, לא תמצא כלום, תפתח נושא חדש ותבקש עזרה.

יש פה הרבה אנשים שיכולים לעזור. תפתח את פורום ספורט מוטורי ותראה אירועים בעולם ובארץ שקרו בזמן האחרון.

אתה רוצה משהו ספציפי? תשתמש באופצית החיפוש פה בפורום או בשאר הפורומים שקיימים בארץ.

חיפוש בגוגל גם יניב תוצאות

תום

כן אני רוצה ללמוד על שיפורים ולשפר את המכונית שלי אבל כמו שציינתי אין לי מושג בעניין.

יש לי דייהטסו אפלאוז 95' ידנית שאני מפיק ממנה את המיטב אבל אני רוצה יותר מזה והרבה (כח יופי תחושה, אתם יודעים..)

בכל מקרה, בתור אחד שלא מבין אני לא יודע אפילו איפה להתחיל... יש הצעות ?..

פורסם
יניב תוצאות

מי זה יניב?

לגבי אירועים , תצטרך לדעתי להגיע למפגשים של מועדונים ומשם להתחבר עם אנשים - בסופו של עניין הכל אנשים וקשרים!!

STI , PSI,SCALA..

פורסם

כותבים Scale, אבל ניחא... :roll:

לפני שתתחיל לשפר את הרכב - תמיד טוב לשפר את הנהג.

זה גם שיפור ש"עובר" איתך מרכב לרכב.

לא שווה ? :-D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
כותבים Scale, אבל ניחא... :roll:

לפני שתתחיל לשפר את הרכב - תמיד טוב לשפר את הנהג.

זה גם שיפור ש"עובר" איתך מרכב לרכב.

לא שווה ? :-D

ובוא נניח שלהחליף רכב אי אפשר (וזה יותר מהנחה :x )

מה אתה מציע לי לשפר, למשל בכח שלה ?.. ואיך ?:?

פורסם

פספסת לגמרי את מה שהתכוונתי אליו.

הכוונה שלי הייתה שקודם כל תשפר את הנהג (קורסים לנהיגה מתקדמת), ואח"כ גם תדע הרבה יותר טוב מה חסר לך ברכב ומה כדאי לך לשפר.

הערך המוסף של שיפור הנהג הוא שלא משנה באיזה רכב תנהג מהיום והלאה, תמיד תדע לנהוג טוב יותר.

ולכן, להבדיל מהשקעה ברכב מסויים, שהולכת באיזשהו מקום לבזבוז ברגע שאתה מוכר או מרסק את הרכב, הידע שלך יישאר איתך תמיד.

יש ?

הערת אגב - אתה גם תדע איך להפיק באמת את המיטב מהרכב שלך, ולא (סביר להניח) מה שאתה חושב שהוא המיטב - היום.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
פספסת לגמרי את מה שהתכוונתי אליו.

הכוונה שלי הייתה שקודם כל תשפר את הנהג (קורסים לנהיגה מתקדמת), ואח"כ גם תדע הרבה יותר טוב מה חסר לך ברכב ומה כדאי לך לשפר.

הערך המוסף של שיפור הנהג הוא שלא משנה באיזה רכב תנהג מהיום והלאה, תמיד תדע לנהוג טוב יותר.

ולכן, להבדיל מהשקעה ברכב מסויים, שהולכת באיזשהו מקום לבזבוז ברגע שאתה מוכר או מרסק את הרכב, הידע שלך יישאר איתך תמיד.

יש ?

הערת אגב - אתה גם תדע איך להפיק באמת את המיטב מהרכב שלך, ולא (סביר להניח) מה שאתה חושב שהוא המיטב - היום.

אני אעשה סדר שניה, ברור שהבנתי שכדאי קודם לשפר את הנהג, העניין הוא שלא התייחסתי לזה כי רציתי לדעת אם יש משהו שאני אוכל לעשות עם הרכב שיפיק ממנו יותר..

• תוכן חדש...