Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיזם המכוניות הירוקות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בטוח שאי אפשר היה לפספס את כל ההתעניינות הפתאומית על רכבים ירוקים, המופעלים בחשמל.

היום הוקמה וועדה לבחון את דרכי הפעולה, נשיא רנו יבוא לביקור בחודש הבא. וכנראה יכריז על הקמת מפעל לייצור מכוניות חשמליות. ושי אגסי יצא בהכרזה שיקים תחנות הטענה בכל רחבי הארץ וייצר מכוניות בעצמו.

נשמע קצת כמו חדשות מגרמניה או משהו כזה, איך פתאום למישהו איכפת מאיכות הסביבה בארץ?

אם יבטלו את מס הקניה לגמרי למכוניות חשמליות(דבר שעלה) מחיר רכב יהיה בסביבות ה60-70 אלף. ועוד לא נצטרך לשלם על דלק.החשמל הרבה יותר זול. ובעקיפין לא נצטרך לממן תרופות למחלות הנגרמות מהזיהום. אני בעד המיזם שלפי מה ששמעתי היום בגל"צ תוך 3 שנים יהיו כבר מכוניות ראשונות מבית שי אגסי על כבישי א"י. אם כך זה יהיה. ויהי לי כסך אחרי השחרור(חחח על מי אני עובד) לקנות חשמלי. אני הראשון.

מה אתם חושבים על המיזם? נראה לכם שהוא יעלה או שהוא ינגז בעוד שנתיים מחוסר תקציב?

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

• תוכן חדש...