Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[מומלץ] Jeremy Clarkson Supercar Showdown

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בהחלט, אבל אתה תצטרך לספק הוכחה (ולא בפוטושופ :twisted:).

אם אין תמונה. כאילו שלא היה.

אל תזרעו לי מלח על הפצעים. (בבקשה)

שנה שעברה עשיתי טיול, מוזאון הרכב בסינשאיים (גרמניה), אח"כ טיול לנורבורגרינג, בכלל הייתי אמור להיות על הM5 טקסי אבל זה לא ממש יצא לפועל לצערי עקב איזה תאונה במסלול, ואח"כ גם תערוכת הרכב בפריז. - טיול מוטורי, מא' ועד ת'.

בסוף הטיול, כשחזרנו לארץ, בגלל טיסת קונקשן בעייתית המזוודות איחרו באיזה יום, כשפתחנו אותם, 2 מצלמות סטילס ווידאו אחת, נעלמו. :cry:

יש לי הוכחה אחרת אבל שכן הייתי בנורבורגרינג (לצערי ומזלי בין התמונות היחידות שיש לי מהטיול ולצערי לא עם סאבין).

עמרי.

webcam3.jpg

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראיתי עכשיו את הסרט, האמת שבכלל לא משהו,

אני לא ממש חושב שהוא העביר איזשהו מסר חד משמעי שכזה,

הסיקורים של המכוניות די עלובים ומשעממים,

הנקודה האחת שהוא העביר והיא גם לא ממש נכונה זה שלצרפתים אין ממש מכוניות על וגם מה שיש הוא חרא, אבל כולם שוכחים שבוגאטי, המכונית העל הטובה בעולם היא מתוצרת חברה צרפתית (שכבר מזמן איבדה את השורשים והזיקה למולדת עקב בעלות גרמנית).

אני חושב שכל פרק רגיל של טופ גיר עדיף על פני הסרט, כי אין בו שום מסר או איזה סיקור עם מידע מעניין, אני מרגיש כאילו שזה בכלל אוסף של סיקורים מטופ גיר, דה ג'ה וו. - הוא פשוט חוזר על מה שהוא אומר על המכוניות בסדרה.

בכל אופן הייתי ממליץ לראות את הסרט למי שאוהב לראות אנשים אחרים עושים כיף חיים, למי שאוהב הומור בריטי ולמי שאוהב את ג'רמי קלארקסון.

עמרי.

פורסם
מצטער שאני מעביר לרכילויות, אבל

פעם פגשתי תיירת אנגליה שטענה בפני כי קלארקסון הוא בעד פלשתין, האם יש אמת בדבר?

ונניח שכן?

פורסם

"הסרט" נראה , נשמע , מצולם כמו פרק ארוך של טופ גיר יש אפילו אימרות שחוזרות על עצמן (בנושא הבוגאטי)

אם הייתי רוכש את הDVD הייתי נורא מאוכזב :?

פורסם
זה קצת מוריד מהחשק לראות אותו, לא?

אז מה? גם שופן היה אנטישמי, זה לא מפריע לאף אחד לנגן/להשמיע אותו.

גם ברנבוים אנטישמי (ויהודי בו זמנית, לך תבין) אבל לא שרפתי את ההקלטות שלו.

יש בעולם עוד אלפי שחקנים/מגישים/דוגמניות אנטישמיים, ואני בטוח שאתה נורא נהנה מהם/מהן.

חלאס עם ההתנהגות הגלותית הזאת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אדם פרו-פלסטיני לא יכול להיות אנטישמי.

מהסיבה הפשוטה, שגם הערבים עם אחד מהעמים השמים ועל-כן אדם שתומך בהם לא יכול להיות אנטישמי.

בנוסף, לא כל בנאדם שלוקח את הצד האחרון בסכסוך היהודי-פלסטיני הוא דווקא אנטישמי או שונא ישראל.

ובחזרה לנושא...

עזבו אתכם סרטים ושטויות.. תראו את פרק 4 בעונה ה10..

יותר טוב מכל סרט שקלארקסון עשה :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

יש בעולם עוד אלפי שחקנים/מגישים/דוגמניות אנטישמיים, ואני בטוח שאתה נורא נהנה מהם/מהן.

חלאס עם ההתנהגות הגלותית הזאת.

קרא לי משוגע, אבל לא.

טוב?

פורסם

ממליץ על הפרק של טופ גיר משבוע שעבר כשהם חצו 1000 ק"מ באפריקה

בעזרת מכוניות שהם קנו ב500 פאונד

אחד הפרקים היותר מצחיקים

• תוכן חדש...