Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, שוב אני.....

אני יודע שנושא הפילטרים די נדוש....

אני פונה לאחר שערכתי חיפוש אך לא מצאתי את מבוקשי.

ברשותי איביזה FR חדשה, הזמנתי אינלט מחו"ל וברצוני לשלב זאת עם פילטר פתוח כלשהו...

אני לא מעוניין בלפתוח את הדיון המייגע בנושא.

יש לציין שהייתי בוחר באינבוקס כבחירה ראשונה אך מאחר ולא מצאתי כזה אני פונה אליכם חברים לעזרה:

1. האם קיים פיתרון אינבוקס לפילטר המקורי הקטנטן ב FR ? (שלא כולל החלפת בית הפילטר ליותר גדול - עניין יקר..)

2. האם קיים פיתרון (בארץ), לנושא ?, לא מצאתי קיט ראם-איר שמתאים לרכב שלי. (אם ידוע לכם, אנא שתפו)

3. אם לבסוף אחליט להשתמש בפילטר פתוח רגיל - האם עדיף פילטר קונוס/ פטרייה/ קרבון או בכלל.

תודה לעוזרים. (שוב, אני לא רוצה לפתוח ויכוח בעניין יעיל/ לא יעיל )

חגי

...CASKA for life

פורסם

תן קישור לחלק שהזמנת מחו"ל כדי שנוכל לעזור לך ביתר קלות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש טונות של פילטרי INBOX פתוחים וטובים לFR

ואין קשר בין הפילטר לאינלט, תשאיר את הפילטר בבית המקורי ותרכיב את האינלט.

1. חפש באתר של K&N, תוציא מקט ופנה לאחת הנציגויות בארץ, או ליבואן, ב. ינוביץ

2. תזמין מאיביי את הפילטר

3. פנה לנציגויות אחרות, לפני יומיים קנה בחור ששאל אותי פילטר אינבוקס אצל TGB ברעננה במחיר פיצוץ

ליאור

*עריכה*

הנה, רק בגלל ששבת היום, עשיתי עבורך שיעורי בית:

דף היצרן, בדוק שהמידות שלך זהות למק"ט הנ"ל

http://www.knfilters.com/search/product.aspx?Prod=33-2830

עכשיו פנה לסדנאות או לינוביץ ותוכל לרכוש פילטר + קיט ניקוי ב 400 ש"ח

בקשר לסעיף 3 שלי, המחיר היה סביב 250 באם אני זוכר...

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

האם מדברים פה עליי ????

אכן קניתי את הפילטר אינבוקס אצל tgp ברעננה עלות 251 שקלים יש לי שירשור שמסביר הכל מהכל על הפילטר

תוכל להיכנס לקרוא ולהבין לבד

בהצלחה

פורסם

סע עם פילטר פתוח , תחבר אותו ישירות לאינלט וזהו , אל תעשה מזה סיפור..

עוד 2 כ"ס פחות 2 כ"ס.. חרטא.

שים פילטר פתוח ותהנה מהסאונד ומהשיפור הפסיכולוגי וזהו.

אם ממש חשוב לך , לך לאחד הסדנאות (אני ממליץ על GI DUB) שיבנו לך צנרת לפילטר , למרות שזה רעיון מוגחך שלא שווה את הכסף שתשלם

פורסם

די, נמאס מהשטויות של אנשים פה.

ב FR אין ברירה, תסמוך עליי, בדיקה על דיינו הראתה שהכח של האוטו מגיע לשיא ב 5000 סל"ד במקום 5800 (אולי נתון הכח לא מדוייק אך הסל"ד בו מגיע הכח המירבי כן, מה גם שזה בהחלט מורגש בנסיעה ) וזאת אחרי צ'יפ REVO

לאחר פתיחת תיבת הפילטר גילינו שהפילטר התעוות לגמרי וכנראה שבגלל גודלו הפיזי הקטנטן וגמישותו, ב 5000 סל"ד הוא מתרומם לכיוון פתח היניקה של הפילטר וסותם אותו !!! (היניקה לאחר הצ'יפ היא כמעט כפולה בכמות שלה מהכמות אליה תוכנן הפילטר)

זו היא עובדה מוגמרת אתם כולכם יכולים לבוא ולראות.

שוב אני שואל, האם יש כאן בעל ניסיון, מישהו שהתקין אינבוקס/ראמ-איר בסיאט איביזה FR שיכול לשפוך את ניסיונו המעשי.

שאלה 2- פילטר קרבון של סימוטה באמת מבודד מחום או שמדובר בחרטה ?

...CASKA for life

פורסם
מדובר בחרטא גמורה. שיפור פסיכולוגי.. לרוב זה בכלל לא מקארבון גם

מבוד /לא מבודד זה לא באמת משנה.

מנסיון בFR אצלנו הפילטר עובד יופי ובטמפרטורה טובה וזאת לאחר צ'יפ של אבסולוט שבפרוש מעלה את היניקה

שווה להוסיף גם אינלט

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
די, נמאס מהשטויות של אנשים פה.

ב FR אין ברירה, תסמוך עליי, בדיקה על דיינו הראתה שהכח של האוטו מגיע לשיא ב 5000 סל"ד במקום 5800 (אולי נתון הכח לא מדוייק אך הסל"ד בו מגיע הכח המירבי כן, מה גם שזה בהחלט מורגש בנסיעה ) וזאת אחרי צ'יפ REVO

לאחר פתיחת תיבת הפילטר גילינו שהפילטר התעוות לגמרי וכנראה שבגלל גודלו הפיזי הקטנטן וגמישותו, ב 5000 סל"ד הוא מתרומם לכיוון פתח היניקה של הפילטר וסותם אותו !!! (היניקה לאחר הצ'יפ היא כמעט כפולה בכמות שלה מהכמות אליה תוכנן הפילטר)

זו היא עובדה מוגמרת אתם כולכם יכולים לבוא ולראות.

שוב אני שואל, האם יש כאן בעל ניסיון, מישהו שהתקין אינבוקס/ראמ-איר בסיאט איביזה FR שיכול לשפוך את ניסיונו המעשי.

שאלה 2- פילטר קרבון של סימוטה באמת מבודד מחום או שמדובר בחרטה ?

חאלס- יש לי פילטר פתוח של סימוטה כבר 8000 ק"מ- הכל עובד יופי, הסאונד נהדר, אינלט יורכב בקרוב ללא שום קשר.

גם אני הייתי לחוץ פעם, שמע בעצתי- תתדליק אורות נחיתה ותירגע, קנה איזה פילטר שאתה רוצה, זה לא באמת משנה כל כך.

הנה שלי (הפילטר כמובן)

בברכת: "יאללה יאללה דב קואלה":

עידן

DSC00001.jpg

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בהחלט יכול להיות שזה לא פסיכולוגי.

אם היית אומר שפתאום אתה טוחן פורשים לארוחת בוקר אז הייתי צוחק אב

=ל עליה מהירה יותר בטורים

=יישור קל של בורות בעקומת המומנט הוא בהחלט משהוא שפילטר פתוח עושה.

ואכן, גם לדעתי הרעש ממכר.

שלוש הסיבות הנ"ל הן הסיבות שעל כל רכב שלי אני ישר מתקין פילטר פתוח וגם תמיד ממליץ למשתמשים להתקין.

אפילו על הפיאט דובלו (JTD) יש לי פילטר פתוח ושם הוא ממש מורגש!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
שלום, שוב אני.....

אני יודע שנושא הפילטרים די נדוש....

אני פונה לאחר שערכתי חיפוש אך לא מצאתי את מבוקשי.

1. האם קיים פיתרון אינבוקס לפילטר המקורי הקטנטן ב FR ? (שלא כולל החלפת בית הפילטר ליותר גדול - עניין יקר..)

2. האם קיים פיתרון (בארץ), לנושא ?, לא מצאתי קיט ראם-איר שמתאים לרכב שלי. (אם ידוע לכם, אנא שתפו)

חגי

קיים פתרון inbox לרכבך. תסתכל כאן לפי הדגם : http://www.bmcairfilters.com

If you can't go fast with 90hp, 900hp won't help you. © Bob Hall

פורסם

אני לא מבין ממה אתה כל כך לחוץ? זה כולה פילטר פתוח....

פשוט אל תשמן אותו והוא לא יזיק לך לאוטו וכמו שאמרו לך פה הרעש חמוד.

איביזה טורבו 20VT

190 סוסונים עושים את העבודה

פורסם

שיניתי כיוון, מכיוון שלא מצאתי INBOX (תסמכו עליי, אין כזה !! הפכתי את כל הפורומים בארץ ובחו"ל, פשוט אין. - בית הפילטר פשוט מעפן...)

עכשיו, לאחר התייעצות ב SEATCUPRA.NET, הזמנתי אינלט של אוטובן88 +פילטר פתוח קרבון (הסטנדרטי כמו של סימוטה וחברים..) - שיפור שכזה לדעת המומחים שם הוא חובה ברכב שלי כאשר יש צ'יפ. אני באמת מקווה שהשיפור יהיה מורגש.

(הם מדברים על 5-10 אחוזים )

בנוסף, שמתי עין על דאונפייפ +צינור החלפת ממיר (כולל ניפלים לחיישנים), זה מאוד זול לפני משלוח. השאלה היא האם זה אפקטיבי עד כדי כך שזה שווה לפרק ולהרכיב כל טסט (או לחילופין לשלם מהצד.... -דבר שאני לא אוהב !!)

דעתכם בנושא ?

...CASKA for life

• תוכן חדש...