Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי נהג צעיר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהנושא כבר נחרש אבל לאחר בירור קיבלתי תשובה כן ולא, אני נהג צעיר הוצאתי רשיון בתחילת 2005 עכשיו החוק החדש אומר ככה מימה שהבנתי מהחיפוש ששנתיים או עד גיל 21 אסור להעלות יותר מ2 נוסעים, עכשיו לאחר בירור עם קציני משטרה נאמר לי בבירור ברגע שסיימת את השנתיים חדש מותר להעלות מ'ס נוסעים על פי המותר ברכב גם שאני פחות מ21,עכשיו אני יודע שרב השוטרים בעצמם לא מכירים את החוק אבל לא שמעתי אפילו שוטר אחד שאומר שאסור, מה עושים תודה לכל העונים! אגב חבר שלי מגבניק והוא עובד בלי סוף עם שוטרי מתנע וכחולה ושאל מספיק שוטרים וקצינים והתשובה תמיד חיובית תודה!

!Blue Subaru Impreza

פורסם

תסתכל על החתימה שלי.

אם תעבור על השרשור עד הסוף ולא תבין - תשאל.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

נתחיל מזה שאני בן יחיד ואין לי אחים.

נמשיך בזה שאני לא מבין מה אתה רוצה - אמרו לך בסדר, אפיל השוטרים אמרו לך בסדר. אתה לא נהג חדש סע איך שבא לך.

מה קשורה העובדה שיש לך חבר שעבר על החוק ויש לו משפט?

ונסיים בזה שיש שרשור ייעודי לשאלות האלה, אז תשאל שם אם עדיין לא ברור לך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...