Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך המלצה ל HU הכי טוב שאפשר להשיג ב600 שקל +- (עדיף עם כניסת aux ו- 2 יציאות למגברים)

איך הקלריון DB356MP? יש משהו יותר טוב בתקציב?

תודה לירן.

Seat Ibiza 2012

פורסם

הקלריון DB176 לא יותר טוב?

לפיוניר יש רק יציאה אחת למגבר, זה נראה לי יגביל אותי בעתיד.

אני מחפש איכות סאונד נטו ולא פיצ'רים אני דיי בררן בשמע ומיצידי להוציא 30000 על מערכת אבל אין לי סכומים שמתקרבים לזה אפילו אז בנתיים זה התקציב שלי.

Seat Ibiza 2012

פורסם

אני לא כל כך חדש אני קורא פה כמעט חצי שנה אבל לא יצא לי להגיב הרבה.

אין לי סכום יותר גבוה להשקיע ב hu וכנראה שלא יהיה בזמן הקרוב ואני חייב אחד כי אין לי בכלל.

אז מה הכי טוב עד 600 +-? איך הקלריון שהצעתי והפיוניר שיחיאל הציע?

Seat Ibiza 2012

פורסם

היי לירן , שאל קודם חברים קרובים next time .

הפניונר 2950 הוא הדבר המומלץ ביותר לדעתי למרות היציאה היחידה שיש לו למגבר .

יש כאלה שאוהבים קלריון ויש כאלה שלא - אני לא :-(

אבל כאן זה בא בעיקר לטעם שלך , ראיתי את ה pnasonic *יש אותו באותו החדש של אבא שלי , מכשיר נחמד , לא רע אבל יש בו בעיה קטנה אחת , הסיבוב של הגלגל הוא לא חלק , מה שאני לא ממש אוהב .

שוב תלוי בטעם שלך בתקציב הזה .

ד"א

עדן לא אמר לך כלום על העזריה ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

מצטרף להמלצה על ה5301 בחום, אם תוכל לגרד עוד 100 שקל תקנה את ה5401 שלו יש י3יציאות בעוצמה של 4V ולא 2V כמו ה5301.

בכל אופן מכשיר ברמה גבוהה יותר בהרבה ממה שהוצע כאן.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תוכן חדש...