Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Wii בעד? נגד?

דניאל
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בעד בעד בעד ! !

חזק בעד.

אחרי שלושה ימים בבית של חבר, עם LCD 42 אינצ', PS3 [כן כן, PS3, בפול HD] וגם WII - אפשר לומר בוודאות שהWII ה-ר-ב-ה יותר כיפית.

אם אתה מחפש מכונה להנאה ממשחקים - הWII היא ענין מטורף.

אם אתה מחפש גרפיקה מפוצצת ומכשיר שנראה כמו לוויתן מת שנכנס לך לסלון - לך על הPS3.

[ואת הXBOX אני אפילו לא מזכיר - עגלה לא נעימה לשימוש ולא נוחה]

רון.

כיף לראות אותך נסיך.

קיבלתי ושמחתי לשמוע.

"שניר" - תביא נתונים מדוייקים יא חריין.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

מסור דש לאח שניר, היא מטופלת היטב , רק צריכה שטיפה טובה ושאיבה.

איך יש זמן ? במיוחד ביחד עם הלימודים , עבודה , 3 כלבים ואישה?

עושים זמן.

בכ"א לענינינו, רון - זה כ"כ תלוי במה שיחקת ואיזה שוגי משחקים אתה אוהב שזה מדהים.

אני יכול להגיד לך בכנות שיש לי את שתיהן - והמגוון משחקים כ"כ רחב שפשוט אין קשר בין זה לזה.

מה שכן - כל משחק בערך שיוצא בגירסא גם לPS3 וגם לWII - אני אקנה את הגירסא לPS3 בלי לחשוב פעמיים.

משחקים שפותחו במיוחד לWII זה כבר אופרה אחרת ולא איזה התאמה.

בקשר ליכולות הגרפיות של הWII -

הWII מבוסס גרפית על גירסא מתקדמת יותר של הGAMECUBE שכבר בזמנה היתה יותר חזקה מהPS2.

מספיק להעיף מבט בRESIDENT EVIL בWII / GC לעומת הPS2 ולהבין שהם ממש לא באותה רמה (ולא לטובת הPS2) שלא לדבר על האופציה להציג 480P או משחקים שיועדו לWII מלכתחילה - תעיף מבט על משחק כמו מטרואיד פריים לדוגמא.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...