Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Wii בעד? נגד?

דניאל
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי באופן ספציפי מאוד במה אתה מחפש.

יש לי (יותר נכון לאחי התאום) את הקונסולה הנ"ל.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

מנסיון שלי עם Wii אצל חברים אני ממש לא התעלפתי, הרעיון נחמד,בדיוק ל-5 דקות, לאחר מכן התגובות נעו בין "טוב מה עכשיו, באנו לשחק או לאימון כושר" לבין "עוד שנייה אני לוקח את המחבט ומפוצץ לך את המכשיר"....

אמנם המשחק נחשב להצלחה גדולה עד כמה שידוע לי,השאלה היא מה תיהיה ההצלחה שלו לאורך זמן,כיוון שהרבה קונים בהתחלה בגלל ההתלהבות מהגימיק,לאחר מכן מפסיקה ההתלהבות.

בערך כמו -I-PHONE, נחשב ל"הצלחה גדולה", כל העולם ואישתו קנה אותו, היום אנשים מתחילים להבין שלמעט כמה גימיקים נחמדים של המכשיר,הוא לא ממש חכם,ויותר מזה,הוא מאוד נחות ביחס למתחרים שלו (חבר שלי קנה את המכשיר לפני שבועיים, כולו היה בהתלהבות למשך יומיים,ביום השלישי הוא חזר ל-BLACKBERRY שלו וטען ש"יש באייפון המון באגים", כמו שאמרתי לו בהתחלה,עוד בשלב שהוא ניסה להסביר שזה המכשיר הכי חכם וטוב בעולם).

אני לא יודע מה המצב עם ה-Wii מבחינת קריאת משחקים צרובים,במידה ואי אפשר לצרוב משחקים אז חד משמעית ללכת על PS3 (כרגע לא ניתן לצרוב משחקים ואני בספק רב אם בעתיד יהיה משתלם לצרוב משחקים, כרגע הדיסקים של ה-BLUERAY מאוד יקרים), במידה וכן יש אופצית צרובים הייתי הולך על XBOX 360 (ניתן לצרוב משחקים).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן, אתה לא נראה לי ממש מבין בנושא. אז אני קצת מבין אגיד ככה:

WII מצליחה כבר הרבה מאוד זמן. עוקפת את הPS3 והX360 מהרגע הראשון שהשיקו אותה. היא בפירוש, הקונסולה הנמכרת ביותר כיום[לא בכל הזמנים, התואר העזה שייך לPS2]. וזה מעבר לגימיק. כי היא פשוט ממשיכה להצליח, למרות שפורסמו הרבה ביקורות, והיא כבר נפוצה. יש לה צ'יפ, ומה שכתבת על הכדאיות של צריבת משחקי PS3- בכלל קודם שייצא צ'יפ כמובן- כשייצא צ'יפ, והצורבים יירדו למחירים נורמליים אז זה לא יהיה כזה עניין. בכל מקרה, 50 שקל למשחק עדיפים על 300 שקל.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

אז ככה,

קניתי WII לפני כשבוע, והנה מה שיש לי לומר בעניין :)

קודם כל הקונסולה יפיפיה, פשוט נראית מעולה, לא מסורבלת, השלטים הם WIRELESS (למעט אלה שמתחברים עם כבלים - תכף אסביר), היא מאוד קטנה ביחס לקונסולות אחרות (I.E XBOX 360) , והצורת משחק פשוט מגניבה לגמריי.

אני אישית קניתי לאחר שראית את המשחק טניס וכל השטויות האילו, ואני יכול להגיד לך כבר עכשיו, שלקח לי בערך 20 דקות להתעייף ולהשתעמם מהם.

אבל .........

אז.. גיליתי את RESIDENT EVIL 4 .. וכל העניין של ה WII פתאום נראה לי כמו חלום, המשחק הזה פשוט מרתק, הצורת משחק (שלט אחד ביד שאיתו יורים, וג'ויסטיק שמתחבר אליו שאיתו זזים) פשוט כיפית ביותר, לא מעייפת בכלל ! (שיחקתי 3 שעות רצוף !!)

פשוט כיף !

מס' רשמים לגבי המכשיר , צ'יפ, וכו'

1. המכשירים ה"ישנים" יותר, היו עובדים עם צ'יפ בשם WIIKEY , שהוא לדעתי הצ'יפ הטוב יותר שיש כיום (CYCLOWIZ עוד עושה בעיות מדי פעם ולא הכי יציב)

2. המכשירים החדשים באים עם לוח חדש בשם D2C שחוסם את WIIKEY, אבל גם לו יש צ'יפ בשם D2CKEY , אבל הוא לא מושלם בלשון המעטה - ובארץ הוא עולה הון עקב התקנה שכוללת הלחמת 30 חוטים !

3. ל WII יש כמה פרמטרים שחייבים לדעת: 70% בלבד ממשחקי ה NTSC יעלו על מכשיר PAL ולהפך , 100% משחקי PAL יעלו על מכשיר PAL !

4. ל WII עצמו יש עדכון חומרה כל כמה זמן (שלא קשור לצ'יפ גם לו יש עדכון חומרה - שזה בעצם מה שטוב ב WIIKEY) , מה שאומר שצריך לחבר אותו דרך WIRELESS כל כמה ימים לעדכון, במידה ותכניס דיסק NTSC והוא יבצע ממנו עדכון - תדפק לך הקונסולה (כמובן שיש BLOCKER שאפשר לעשות איתו פאץ לדיסק NTSC והוא יבטל את ה UPGRADE) - במידה ואתה מריץ את האפגרייד מהאינטרנט כל כמה ימים - אתה תהיה בסדר.

5. בכדי לשחק כמו בנאדם דרוש לפחות 2 שלטים ו 2 ננצ'ק (שלט למשחק, ננצ'ק הוא הג'ויסטיק)

6. דיסקים לצריבה ב WII הם VERBATIM , ולצרוב במהירות X4 בלבד ולא יותר.

לא עולה לי בראש עוד משהו, אבל מה שכן אין צורך לקנות את הערכת ספורט היא מעפנה (לשמחתי לא קניתי אותה)

לגבי עלויות:

ה WII בארץ עולה 2490 (באנדל שכולל צ'יפ WIIKEY) , בחו"ל הוא יעלה בערך 1800 כולל צ'יפ. הכל תלוי בכמה אביזרים תזמין

אני הזמנתי מגרמניה, בעלות של 2300 ש"ח + 300 שח מכס - קונסולה + WIIKEY, שני שלטים קלאסים (מתחברים פיזית לא WIRELESS, והם נראים כמו הישנים של המגסון :) ), שני עמדות הטענה לשלטים (הם על בטריות אבל לא נגמרים כ"כ מהר) במקום להחליף בטריות כל כמה זמן, שלט נוסף + ננצ'ק נוסף (שלט + ננצ'ק מגיעים כבר באריזה) ועוד כמה דברים קטנים

החבילה הזו תעלה בארץ 3800-3900 ש"ח , כך שהחיסכון הוא אדיר.

מבחינת אחריות, בארץ נותנים שנה, בחו"ל שנתיים והם גם משלמים על המשלוח במקרה של תקלה.

בקיצור, ממליץ בחום, הקונסולה הזו לדעתי עולה בכמה רמות על חברותיה לשוק.

פורסם

כמו ששניר אמר , עידן - אתה צריך לשחק בעוד כמה משחקים ולא רק בWII SPORTS למשך 5 דקות.

בקשר לאיפה לקנות - את המכשיר - הייתי קונה בארץ - את האביזרים - בחול.

אם יש לך LCD או פלזמה - כבל קומפוננט הוא בגדר חובה.

זלדה , RESIDENT EVIL , סופר מאריו פייפר ועוד כמה - הופכים את הקונסולה למצוינת.

ליביו (עם WII וPS3 בבית)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

רומני כמו רומני ..

גם WII וגם PS3 .. מישהו פה עושה כסף טוב אי שם בעבודתו בבניין החדש...

אני מקווה ששם לפחות יש מחסה טוב לילדה האדמונית שקיבלת.. ואתה עדיין דואג לה כמו ביום שקיבלת אותה ... ולא עסוק בלשחק כל היום ב WII ;)

פורסם

שוב, כתבתי חוות דעת אישית בלבד,אני אישית לא התלהבתי במיוחד מהמכשיר.

לגבי מחיר בחו"ל, תלוי איפה בחו"ל, בהונג קונג ניתן לקנות את המכשיר בסביבות 1500 שקל צרוב ועם 5-10 משחקים חינם,כך שזה משתנה ממקום למקום.

שוב,הדעה שלי היא שבהשוואה ל-XBOX 360 ו-PS3 פחות אהבתי את הממשק משחק.

פורסם

איך אני יכול עם למכשיר שלי יש את הלוח הזה, הD2C?

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

יש האומרים שה-WII הוא הקונסולה הכי מהנה אך מצד שני היכולות הגרפיות שלו לא מתקרבות ל-PS2.

במקרה היום הגעתי לדף הזה ואני מלא תמיהה, האם העניין חוקי עד כדי כך שאפשר לפרסם את זה בצורה כזאת?

איציק.

פורסם
אז ככה,

קניתי WII לפני כשבוע, והנה מה שיש לי לומר בעניין :)

קודם כל הקונסולה יפיפיה, פשוט נראית מעולה, לא מסורבלת, השלטים הם WIRELESS (למעט אלה שמתחברים עם כבלים - תכף אסביר), היא מאוד קטנה ביחס לקונסולות אחרות (I.E XBOX 360) , והצורת משחק פשוט מגניבה לגמריי.

אני אישית קניתי לאחר שראית את המשחק טניס וכל השטויות האילו, ואני יכול להגיד לך כבר עכשיו, שלקח לי בערך 20 דקות להתעייף ולהשתעמם מהם.

אבל .........

אז.. גיליתי את RESIDENT EVIL 4 .. וכל העניין של ה WII פתאום נראה לי כמו חלום, המשחק הזה פשוט מרתק, הצורת משחק (שלט אחד ביד שאיתו יורים, וג'ויסטיק שמתחבר אליו שאיתו זזים) פשוט כיפית ביותר, לא מעייפת בכלל ! (שיחקתי 3 שעות רצוף !!)

פשוט כיף !

מס' רשמים לגבי המכשיר , צ'יפ, וכו'

1. המכשירים ה"ישנים" יותר, היו עובדים עם צ'יפ בשם WIIKEY , שהוא לדעתי הצ'יפ הטוב יותר שיש כיום (CYCLOWIZ עוד עושה בעיות מדי פעם ולא הכי יציב)

2. המכשירים החדשים באים עם לוח חדש בשם D2C שחוסם את WIIKEY, אבל גם לו יש צ'יפ בשם D2CKEY , אבל הוא לא מושלם בלשון המעטה - ובארץ הוא עולה הון עקב התקנה שכוללת הלחמת 30 חוטים !

3. ל WII יש כמה פרמטרים שחייבים לדעת: 70% בלבד ממשחקי ה NTSC יעלו על מכשיר PAL ולהפך , 100% משחקי PAL יעלו על מכשיר PAL !

4. ל WII עצמו יש עדכון חומרה כל כמה זמן (שלא קשור לצ'יפ גם לו יש עדכון חומרה - שזה בעצם מה שטוב ב WIIKEY) , מה שאומר שצריך לחבר אותו דרך WIRELESS כל כמה ימים לעדכון, במידה ותכניס דיסק NTSC והוא יבצע ממנו עדכון - תדפק לך הקונסולה (כמובן שיש BLOCKER שאפשר לעשות איתו פאץ לדיסק NTSC והוא יבטל את ה UPGRADE) - במידה ואתה מריץ את האפגרייד מהאינטרנט כל כמה ימים - אתה תהיה בסדר.

5. בכדי לשחק כמו בנאדם דרוש לפחות 2 שלטים ו 2 ננצ'ק (שלט למשחק, ננצ'ק הוא הג'ויסטיק)

6. דיסקים לצריבה ב WII הם VERBATIM , ולצרוב במהירות X4 בלבד ולא יותר.

לא עולה לי בראש עוד משהו, אבל מה שכן אין צורך לקנות את הערכת ספורט היא מעפנה (לשמחתי לא קניתי אותה)

לגבי עלויות:

ה WII בארץ עולה 2490 (באנדל שכולל צ'יפ WIIKEY) , בחו"ל הוא יעלה בערך 1800 כולל צ'יפ. הכל תלוי בכמה אביזרים תזמין

אני הזמנתי מגרמניה, בעלות של 2300 ש"ח + 300 שח מכס - קונסולה + WIIKEY, שני שלטים קלאסים (מתחברים פיזית לא WIRELESS, והם נראים כמו הישנים של המגסון :) ), שני עמדות הטענה לשלטים (הם על בטריות אבל לא נגמרים כ"כ מהר) במקום להחליף בטריות כל כמה זמן, שלט נוסף + ננצ'ק נוסף (שלט + ננצ'ק מגיעים כבר באריזה) ועוד כמה דברים קטנים

החבילה הזו תעלה בארץ 3800-3900 ש"ח , כך שהחיסכון הוא אדיר.

מבחינת אחריות, בארץ נותנים שנה, בחו"ל שנתיים והם גם משלמים על המשלוח במקרה של תקלה.

בקיצור, ממליץ בחום, הקונסולה הזו לדעתי עולה בכמה רמות על חברותיה לשוק.

אשמח לשמוע דרך איפה הזמנת בדיוק.

מה לגבי יד 2 לקנות בארץ ? יש כל מיני ב2300 עם שלטים נוספים, כבל קומפוננט ועוד כמה תוספות .

כרגע אין לי LCD בדירה אבל אני מתכנן לקנות יום אחד.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
יש האומרים שה-WII הוא הקונסולה הכי מהנה אך מצד שני היכולות הגרפיות שלו לא מתקרבות ל-PS2.

.

לא יודע אם לא מתקרב ליכולות של PS2,קצת הגזמה,אבל מבחינת יכולות גרפיות רחוק שנות אור מ-PS3 ו-XBOX 360.

פורסם

בעד בעד בעד ! !

חזק בעד.

אחרי שלושה ימים בבית של חבר, עם LCD 42 אינצ', PS3 [כן כן, PS3, בפול HD] וגם WII - אפשר לומר בוודאות שהWII ה-ר-ב-ה יותר כיפית.

אם אתה מחפש מכונה להנאה ממשחקים - הWII היא ענין מטורף.

אם אתה מחפש גרפיקה מפוצצת ומכשיר שנראה כמו לוויתן מת שנכנס לך לסלון - לך על הPS3.

[ואת הXBOX אני אפילו לא מזכיר - עגלה לא נעימה לשימוש ולא נוחה]

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...