Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזה חודשיים שאני מחפש רכב.

נתקלתי היום בסקודה פביה 2003, comfort mpi, שנראית פחות או יותר מה שחיפשתי. מחר הולך לבדיקה.

הפלסטיקה מבפנים לא מושלמת, צריך להחליף צמיג אחד, עבר K113, התחייבות לשילדה ומנוע ויש ספר טיפולים מסודר.

הבעלים טוען שאשתו לא מסתדרת עם ההילוכים, למרות שהוא קנה אותו רק לפני שבועיים, לכן הוא מוכר. על הרשיון רשום שם של מגרש מכוניות ידוע בתלפיות (ממנו הוא קנה) כבעלים יד 1, והשם שלו מופיע בנספח לרשיון (החלפת בעלות).

שאלתי היא – האם יכול להסתתר כאן איזהשהוא סיפור 'מסריח'? האם זהו סוג של תרגיל, או שאפשר היום פשוט להאמין לאנשים? (בהתחלה הוא טען שהוא יד שניה, אבל העמדתי אותו על 'טעותו')

שאלה שנייה – כיצד אני יודע אם זו הגירסה המחוזקת (100 כ"ס) או הרגילה? ואם זו הרגילה, האם היא תספק אותי (נסיעות בינעירוניות קצרות, תחזוקה זולה, ותצרוכת דלק נמוכה, בעיקר לאישתי אבל גם לי שמבקש להנות קצת מנהיגה...)

תודה לכולכם..

סיטרואן BX. וקוראים לו מתי. אוטו מתי.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דעתי היא, שכאשר יש תחושה שמנסים לרמות אותך תעזוב ותלך יהיו לך עוד הזדמנויות. אז עצתי לגביי המקרה שלך שתעזוב את אותה המכונית וחפש לך אחת אחרת והסיפור שסיפרתה פה, אצלי לפחות מעורר הרבה חשדות.

ואם אתה מתעקש לגביי אותו הרכב (מה שאני בכלל לא מציע לך) גש עם המוכר למשרד הרישוי ותוציאו תיעוד בעלים ותראה מה הולך שם עם עניין הבעלים ובנוסף גש עם המכונית למכון בדיקה שאתה תבחר וזאת רק לפניי שבעל הרכב יתחייב לך בכתב שהמנוע,הגיר והשילדה תקינים.

שיהיה לך יום טוב.

שמע לי פעם נוספת עזוב את הרכב יהיו לך עוד הזדמנויות.

פורסם

דרך אגב, לי הוא נשמע אמין, וזו הפעם הרביעית(!) שאני נתקל בסיפור הזה של מישהו שמוכר כי אשתו מסתבכת עם ההילוכים....

פורסם
שאלה שנייה – כיצד אני יודע אם זו הגירסה המחוזקת (100 כ"ס) או הרגילה? ואם זו הרגילה, האם היא תספק אותי (נסיעות בינעירוניות קצרות, תחזוקה זולה, ותצרוכת דלק נמוכה, בעיקר לאישתי אבל גם לי שמבקש להנות קצת מנהיגה...)

תודה לכולכם..

1. אין מה לעשות - לא כולם מסתדרים עם ידני...

בכל מקרה, מניסיוני הרב עם פביות - הגיר חמאתי, רך וקל מאוד לתפעול.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
דרך אגב, לי הוא נשמע אמין, וזו הפעם הרביעית(!) שאני נתקל בסיפור הזה של מישהו שמוכר כי אשתו מסתבכת עם ההילוכים....

שלא תעלב ממני חלילה,אבל לי נראה שהאוטו נתפס לך בעין ואתה משכנע את עצמך שהכל בסדר אני שוב חוזר ואומר שאני ממליץ מאוד להתרחק אבל אם אתה מתעקש אתה יכול לחזור להודעה הקודמת שלי ולקרוא שוב מה המצלתי במקרה שאתה כן מתכוון ללכת על האוטו .

פורסם

מנוע MPI הוא לא מהסדרה של מנועי 16V 75 או 100 כ"ס הוא חלש יותר ויש לו 8 שסתומים. אבל כמו כל מנועי VW

יש לו מומנט טוב ואמינות טובה.

ay-ahzakot.co.il

פורסם

Jonigti, אתה טועה ומטעה - לא מדובר במנוע של פולקסווגן, אלא במנוע שפותח ע"י שקודה (ושימש בימי הפליסיה והניו פליסיה - שם ההספק עמד על 60 כ"ס) ושונה קלות (ושימש את הפביה - שבה ההספק עומד על 68 כ"ס).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוקיי, סליחה, צודק, אמנם חיפשתי אבל מצאתי תגובות סותרות...

בכל מקרה, עכשיו עברה לי מחשבה בראש: למה שמגרש מכוניות ירשום רכב על שמו??? (רשום כבעלים הקודמים) – יכול להיות שזה היה, פשוטו כמשמעו, רכב חברה שהשתמשו בו (שבמקרה היא חברה של מגרש מכוניות)???

ודרך אגב, הרכב המדובר הוא סדאן, ויש הבדל מאוד משמעותי במחירון בין המנוע הזה למנוע 16V

פורסם
אוקיי, סליחה, צודק, אמנם חיפשתי אבל מצאתי תגובות סותרות...

אני ממליץ שתחפש שוב - רשמתי המון על הפביה.

במידה ולא תמצא את מה שאתה מחפש, אז פשוט תגיד - ואשתדל לעזור.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אני ממליץ שתחפש שוב - רשמתי המון על הפביה.

במידה ולא תמצא את מה שאתה מחפש, אז פשוט תגיד - ואשתדל לעזור.

חיפשתי שוב... אתה בד"כ רושם שמנוע mpi הוא החלש יותר, אבל בקישור למטה (גם מכאן, לא אתה כתבת) #13 מישהו כותב שזה המנוע החזק. או שמא זכרונו מטעהו?

ודרך אגב, מאיפה הפוביה לפביות?

ועוד מילה על הבעלים הרשומים – יש למישהו דעה?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=39869

פורסם

MPI - הזרקה רב נקודתית.

הפוביה לפביות? היו לנו שתי 16 שסת' 101 כ"ס, ידניות, צהובות :-D

הראשונה הייתה מודל 02 - מהראשונות שנחתו בארץ,

והשנייה הייתה מודל 06 - אחת מהאמביאנטה פלוס האחרונות שנמכרו.

יתרונות - זריזה, מרווחת, בטוחה, מאובזרת, חסכונית ואמינה מאוד.

חסרונות - תא מטען מעט קטן בהאצ'בק, עלויות אחזקה סבירות.

בקיצור, ממליץ בחום רב.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
MPI - הזרקה רב נקודתית.

.

בחיאת חביבי, זרוק איזו עצם, דבר עברית J הזרקה רב נקודתית זה טוב ליהודים? זה החזק או החלש? זה ה16V ? שוב פעם התבלבלתי...

פורסם

בכל מקרה, עכשיו עברה לי מחשבה בראש: למה שמגרש מכוניות ירשום רכב על שמו??? (רשום כבעלים הקודמים) – יכול להיות שזה היה, פשוטו כמשמעו, רכב חברה שהשתמשו בו (שבמקרה היא חברה של מגרש מכוניות)???

בגלל זה אמרתי אם אתה כבר מתכוון ללכת על הרכב,ז גש יחד עם המוכר למשרד הרישוי ותוציאו תיעוד בעלים.

פורסם

כל מנועי הבנזין בפביה הם הזרקה רב נקודתית (MPI), כאשר היצע המנועים הולך ככה:

1.4 8 שסת', המספק 68 כ"ס ו-12.5 קג"מ מומנט (MPI) - משודך לתיבה ידנית בלבד.

1.4 16 שסת', המספק 75 כ"ס ו-12.8 קג"מ מומנט (16V) - משודך (בארץ) לתיבה אוט' בלבד.

1.4 16 שסת', המספק 101 כ"ס ו-12.8 קג"מ מומנט (16V) - משודך לתיבה ידנית בלבד.

מספיק טוב? :-)

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
Jonigti, אתה טועה ומטעה - לא מדובר במנוע של פולקסווגן, אלא במנוע שפותח ע"י שקודה (ושימש בימי הפליסיה והניו פליסיה - שם ההספק עמד על 60 כ"ס) ושונה קלות (ושימש את הפביה - שבה ההספק עומד על 68 כ"ס).

מתוקי ,המנוע הזה כן שייך לסקודה אבל הפיתוח שייך לVW והוא גם שירת את הפולו דור2 ואת האיבזות ממודל 94

נוספו לו 8 סוסים בגלל הזרקה רב נקודתית

ay-ahzakot.co.il

• תוכן חדש...