Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כל מנועי הבנזין בפביה הם הזרקה רב נקודתית (MPI), כאשר היצע המנועים הולך ככה:

1.4 8 שסת', המספק 68 כ"ס ו-12.5 קג"מ מומנט (MPI) - משודך לתיבה ידנית בלבד.

1.4 16 שסת', המספק 75 כ"ס ו-12.8 קג"מ מומנט (16V) - משודך (בארץ) לתיבה אוט' בלבד.

1.4 16 שסת', המספק 101 כ"ס ו-12.8 קג"מ מומנט (16V) - משודך לתיבה ידנית בלבד.

מספיק טוב? :-)

אגב ,דגמי 2006 האוטומטים ומעלה מצויידים במנוע 100 כ"ס

ay-ahzakot.co.il

פורסם

אם שמת עין על האוטו אז אל תחשוב מה יכול להיות לו ומה לא, קח אותו לבדיקה וככה תיהיה הכי בטוח.

אולי באמת הכל נכון וסתם תפסיד את האוטו, לא חבל?

הבן אדם מתחייב לך, אז קח לבדיקה ואז תיהיה רגוע בקשר לרכב.

תנסה לסכם עם הבן אדם שאם משהו ממה שהוא מתחייב יוצא דפוק אז שהוא ישלם על הבדיקה וככה לא תפסיד כסף.

אם הוא בטוח שאין כלום אז לא תיהיה לו שום בעיה להסכים.

פורסם
הבעלים טוען שאשתו לא מסתדרת עם ההילוכים, על הרשיון רשום שם של מגרש מכוניות ידוע בתלפיות (ממנו הוא קנה) כבעלים יד 1, (בהתחלה הוא טען שהוא יד שניה, אבל העמדתי אותו על 'טעותו').

תברח.

במיוחד בגלל המשפט המודגש.

יש לי רושם שיש קומבינה.

פורסם

לדעתי המגרש העביר לבן אדם את הרכב לאחד העובדים לפני שבועיים והוא מנסה ככה למכור אותו בצורה של "אשתי לא מסתדרת עם ההילוכים".

חפש רכב אחר. אל תמהר. לא כל יום קונים רכב. במיוחד כשבעל הרכב ניסה לשקר אותך בתחילת ההכרות עם מס' הידיים.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
לא הייתי נוגע ברכב שבעברו דרך במגרש מכוניות, גם אם נכנס לשם בטעות ויצא אחרי שניה.

מה שאתה מספר נשמע כקומבינה בין סוחרים.

מחזק ומוסיף כפית חיזוקית של הדס.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אגב ,דגמי 2006 האוטומטים ומעלה מצויידים במנוע 100 כ"ס

אני אשמח לדעת על סמך מה אתה אומר את הנתון השגוי הזה? :roll:

בפביה MK1 הגיר האוט' שודך אך ורק למנוע 1.4 16 שסת', 75 כ"ס - גם בשנת הדגם 06 (שבה רכשנו את ה-101 כ"ס הידנית השנייה שלנו).

המנוע הנ"ל שודך גם לתיבה ידנית, אך לא הגיע לכאן.

בפביה MK2 (שעוד לא הגיע ארצה) יש מנוע 1.6 16 שסת', 105 כ"ס שמשודך לתיבה אוט' (וידנית)

וזהו המנוע היחיד בפביה MK2 שמשודך לתיבה אוט'.

בקיצור, אני לא אתחיל להתווכח איתך בכלל, אבל הינך טועה ומטעה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הסיבה שאני אומר את זה, כי אני קניתי סקודה פאביה אוטומט מהסוכנות בפברואר האחרון לדוד שלי שהוא עולה חדש, ואמרו לי

שזה מעתה עם 100 סוסים. אפילו ברשיונות של הרכב רשום 100 כ"ס אם אתה עדיין חושב שאני מטעה וטועה,אני מוכן לשלוח לך את זה בפקס בשביל הספורט.כל הידע שיש לי הוא על סמך למידה בלבד.ואגב תשים לב שרשום 16V מאחורה גם באוטומטיות.

(אבל לא באדום).

שיהיה לך אחלה יום .

ויש לך אחלה אוטו :lol:

ay-ahzakot.co.il

פורסם

חברים יקרים,

כאשר מדברים על מנועים יש להתייחס לקוד מנוע כאשר מתפתח דיון.

ייתכן שמנוע 1.6L בעל קוד X הינו בעל הספק של 100 כוחות-גרמניים ואחרי מספר חודשיים יצא מנוע 1.6L בעל קוד מנוע Y עם הספק של 105 כוחות-סוס.

איזה כייף לי :)

פורסם
חברים יקרים,

כאשר מדברים על מנועים יש להתייחס לקוד מנוע כאשר מתפתח דיון.

ייתכן שמנוע 1.6L בעל קוד X הינו בעל הספק של 100 כוחות-גרמניים ואחרי מספר חודשיים יצא מנוע 1.6L בעל קוד מנוע Y עם הספק של 105 כוחות-סוס.

מרק דיברנו והתווכחנו על מנוע 1.4ה

ay-ahzakot.co.il

פורסם
וזהו מנוע דגם BKY עם 100 כ"ס , שמשודך לגיר אוטומט , הרשיונות מולי כך שזה בדוק.

להערכתי, יש לך את הפאביה 1.4 אוטו' היחידה בעולם עם 100 כ"ס.

בארץ ובעולם יש רק עם 75 כ"ס.

דגם מנוע 100 כ"ס הוא BBZ.

בדוק תחת השטיח בתא מטען לתווית עם נתון ההספק.

http://www.fts.it/catalog/c1/806/c2/851/c3/1279/bc/Engine_Cooling_Radiator_Skoda_Fabia

פורסם

מי שלא מאמין לי , אני מוכן לפקסס לו את הרשיון רכב, אני גם בזמנו שקניתי את הרכב, הייתי מופתע והסוכן אמר לי גם בפירוש שכל המודלים מ2006 ומעלה מצויידים במנוע 100 סוסים . אני שוב מסתכל ברישיון רכב ורואה דגם מנוע -BKY ובמשבצת של ההספק

רשום 100 עגול.

ay-ahzakot.co.il

פורסם

חבר'ה, אתם סוטים מהנושא.

הבנאדם ביקש חו"ד למקרה שלו, ואתם מתעסקים בנושא של סוג המנוע .

לעצם העניין, רד מהנושא, חבל על הכסף שיתבזבז על הבדיקה.

אם עדיין לא ברור לך, מדובר בסוחר שמנסה להפיל אותך בפח, עם סיפורי פוגי.

חפש רכב אחר, אני מאמין שתמצא רכב הרבה יותר "כשר".

ראה הוזהרת!!!

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

• תוכן חדש...