Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין שום הבדל במחשבים! מאיפה הבאת את זה?אני בתור בעלים של אחת כבר כמה שנים טובות יודע מה שאני אומר!

ויש איביזות שמורות מאוד,עם תגיע למפגשים של VAG אתה תראה,ואולי תלמד קצת חומר על איביזות שם.

יום טוב ידידי.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא אמרתי שאין איביזות שמורות, היתכוונתי שמטבע הדברים לכל איביזה מתייחסים בצורה שונה במשך כל ימי חייה ואין 2 במצב דומה.

גם לא רשמתי שיש הבדל במחשבים, המחשבים באמת זהים,התוכנה שונה בין חודש לחודש.

אני יודע מספיק חומר על האיביזה (בטח ובטח על שלי) ובעצם מה שאתה אומר שיש לי חור בהשכלה כי אני לא חבר במועדון הקדוש וואג?

נקודה להשוואה- לי יש איביזה וגם לעוד 2 חברים קרובים, 3 האיביזות במצב שונה זאת מזאת ולכל רכב יש תוכנה אחרת שאיתה הוא הגיע מהיצרן! זה בדוק וזה אחרי השוואה מאוד מעמיקה בתוכנות (המקוריות כמובן) ב3 הרכבים.

עוד נקודה למחשבה- אם תיקח 2 איביזות זהות, שתיהן נינהגו על ידי אותו נהג כל ימי חייהם באותה צורה בדיוק אבל אחת עם צמיגים סינים במצב סביר מינוס וממיר קטליטי יחסית סתום ועל השנייה מורכבים צמיגים דביקים וחדשים וממיר קטליטי במצב טוב, מי תנצח? וזה כמובן מצב אידיאלי לבדיקה, לא 5 רכבים ששונים בטירוף אחד מהשני (אם בקילומטראז', מצב הגיר והצמיגים,מצב מערכת הפליטה,שיפורים אחרים שיש לאחת ולשניה לא וכמובן איכות הנהג)

כמו שאתם בדקתם.

פורסם
מה הקשר שבדקתם, אני לא מתווכח איתך בגלל שמה שבדקתם פשוט לא יסודי בצורה אסלוטית!

האם הקילומטראז' של הרכבים זהה? מצב הגיר והקלאץ' זהה? מצב המנוע מבחינת הקומפרסיה זהה? מצב צינורות הגדישה זהה? האם הם יוצרו באותו חודש? (יש הבדלי תוכנה בין חודש לחודש) מצב הטורבו בדיוק אותו דבר? האם הצמיגים זהים ובאותו מצב? וכו' וכ'ו.

זאת התגובה הכי מפגרת שקראתי הרבה זמן..

אתה מדבר כאילו מדובר פה בהונדות טורבו וכל אחת נוסעת על סט-אפ שונה.

טוב שלא רשמת מה ההבדלי משקל בין הנהגים ?? הויכוח הוא על סט-אפ בסיסי של ציפ וצנרת ואולי אינטקולר חזית.

מה הקשר למצב גיר? מצב קלאץ? מה אם קלאץ מחליק אז אפשר ללחוץ?? עם הגיר לא טוב וחלק מההילוכים לא נכנסים אז אפשר ללחוץ? ומה הקשר למצב צמיגים למה איביזה עם K03 חופרת הילוך שני ??

העיקר לכתוב הודעה ולהראות לכולם שיש לך אוצר מילים...

S2K-T...R.I.P

פורסם

1. התשובה שלך מגעילה, מתנשאת, מחפשת ריב ופשוט לא לעניין, יש דרך מסויימת לענות.

2.אם כבר אתה מדבר אז גם התשובה שלך היא אחת מהיותר מטומטמות שנתיקלתי בהם בזמן האחרון

ואני יסביר- " מה אם הקלאץ מחליק אז אפשר ללחוץ??" לא הבנתי למה היתכוונת (מה קשור בכלל? קלאץ' מחליק אז אפשר ללחוץ? היתכוונת שהקלאץ' גם ככה גמור אז בוא נז**ן אותו כבר עד הסוף או משהו כזה?) כנ"ל לגבי המשפט אחרי עם הגיר.

מה זאת אומרת מה הקשר למצב הצמיגים- איכות ומצב הצמיגים לא משפיעה על איכות "ההורדה" של הכח לכביש וכיוצא מכך על זמני ההאצה של הרכב?

"למה איביזה עם K03 חופרת הילוך שני?" זה היה חלק ממשפט אחר או קשור באמת לאותו משפט שהוא מחובר אליו כי גם את זה לא כל כך הבנתי. היתכוונת ללמה היא חופרת? או שהיא לא חופרת וזה היה פשוט ניסוח לא מי יודע מה מובן?

כניראה שיש לי בעיות חמורות בהבנת הניקרא:shock:

*ומה קשור אוצר מילים לכל השירשור הזה בכלל? על מה אתה מדבר?*

פורסם

אז מה אתם אומרים לגבי צ'פ ל GTI :lol: כמה הוא מוסיף

בלבוליאיביזותביצים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ידידי היקר, אני מעריך אותך מאוד אבל הפעם אתה טועה.

הם בהחלט יכולות לנסוע אחת עם המחשב של השנייה (אחרי פריצה כמובן) אבל בין חודש לחודש יש הבדלי תוכנה מיזעריים בין המחשבים של AYP וזה בדוק.

הן גם יכולות לנסוע עם עוד מחשבים אחרים של קבוצת VAG אבל זה לא הנושא כרגע.

בדיקה "בלחיצות" היא לא נכונה עקב כל שאר המשתנים שמשפיעים שפירטתי בהודעות הקודמות שלי. תעלו רכב ספציפי על דיינו ולפני כל בדיקה תעדכנו לו תוכנה אחרת ואך ורק ככה אפשר באמת לקבוע איזה צ'יפ הכי חזק.

וכמובן שגם אז זה לא בדיוק נכון כי אתם בדברים על כ"ס אבל יש צ'יפים שאולי נותנים פחות כ"ס אבל יותר מומנט וגם בזה צריך להיתחשב לפי דעתי.

פורסם

מה זה "באחריות"? אתה מוכן לחתום לו על נייר שאבסולוט יותר טוב?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אין הבדל באמינות,למרות שריבו בחו'ל תמיד עושים תציפ שלהם רק על דינו לכול רכב אישית,אז ככה שאתה לא יודע איזה ריבו אתה מקבל כאן, ובגלל זה אישית לא בחרתי בציפ הזה וגם הומלץ בפורום בחו'ל להימנע מציפים כאלו.

• תוכן חדש...