Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

במהלך החודש הקרוב אנחנו עומדים להחליף את הרכב שברשותנו(פיאט פונטו 2004) למאזדה 3(2008

קראתי כל דיון אפשרי לגבי המערכת המובנת ולכן הכל מובן אבל רק רציתי להתייעץ איתכם לגבי המערכת שמותקנת

מגבר:אוריון 4004 (מאוד מרוצה),קומפוננט של JBL 6506 70RMS, היה עד לפני חודש סאב של קנווד(נמכר)

אני מעוניין לברר איתכם מספק אופציות שעומדות בפני במשך התקופה הקרובה

1)למכור את המגבר ולהוסיף 100 ש"ח לסכום המכירה ולרכוש רוקפורד 4004

2)להעביר את החיווט של 8 גייג לרכב החדש או לרכוש חיווט חדש

3)איזה סאב לרכוש?(שמעתי את הP2 בתיבה פתוחה ופשוט זוועה-מחפש איכות ודיוק)עד 1100 ש"ח

חיברתי את האינפיניטי קאפה בוקס(של חבר) למגבר שלי בפיאט והוא היה מדוייק מאוד אבל הרס את האוטו-על גיין ממש נמוך

4)האם שווה להעביר את הרדיו דיסק פיוניר 2950 לרכב החדש או ששווה להשקיע באחר(עד 1000 ש"ח)

תודה מראש

יוסי8)

פורסם
שלום לכולם,

במהלך החודש הקרוב אנחנו עומדים להחליף את הרכב שברשותנו(פיאט פונטו 2004) למאזדה 3(2008

קראתי כל דיון אפשרי לגבי המערכת המובנת ולכן הכל מובן אבל רק רציתי להתייעץ איתכם לגבי המערכת שמותקנת

מגבר:אוריון 4004 (מאוד מרוצה),קומפוננט של JBL 6506 70RMS, היה עד לפני חודש סאב של קנווד(נמכר)

אני מעוניין לברר איתכם מספק אופציות שעומדות בפני במשך התקופה הקרובה

1)למכור את המגבר ולהוסיף 100 ש"ח לסכום המכירה ולרכוש רוקפורד 4004 הרוקפורד הוא אנדרייטד, ואמור להוציא יותר מהאוריון, אבל אם אתה מרוצה מהמגבר הנוכחי אין כל סיבה להחליף.

2)להעביר את החיווט של 8 גייג לרכב החדש או לרכוש חיווט חדש חיווט חדש. תרכוש לדעתי 4 גייג', 8 פשוט לא מספיק. 4 גם יתן לך אופציה לשדרוג עתידי במידה ותרצה.

3)איזה סאב לרכוש?(שמעתי את הP2 בתיבה פתוחה ופשוט זוועה-מחפש איכות ודיוק)עד 1100 ש"ח

חיברתי את האינפיניטי קאפה בוקס(של חבר) למגבר שלי בפיאט והוא היה מדוייק מאוד אבל הרס את האוטו-על גיין ממש נמוך

4)האם שווה להעביר את הרדיו דיסק פיוניר 2950 לרכב החדש או ששווה להשקיע באחר(עד 1000 ש"ח) במזדה, הרדיו דיסק הוא מובנה, אם אתה מתכנן לבנות את הקונסולה מחדש כדאי שכבר תשקיע ברדיו דיסק הרבה יותר מתקדם.

תודה מראש

יוסי8)

באדום.:]

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

אם אני לא תועה, וכדאי שתדע את זה (אם אתה כבר יודע אז..)

ברוב המאזדות לפי מה שקראתי יש רמקולים בגודל לא סטנדרטי.. לא מכיר את הרמקול, יכול להיות שהקומפוננט מתאים גם לפיאט וגם למאזדה :)

פורסם

הקומפוננט הוא 6.5 אינץ!

נראה לי שיהיה סיפור מאוד יקר להחליף את המערכת במאזדה!

האם המערכת המובנת כל כך גרועה?

הצלחתי למצוא באיביי קיט התקנה למאזדה 3 אבל הם ל שולחים לישראל

כרגע מברר אצל מתקינים מחירים 90%אמרו שהם לא מתעסקים עם זה

רק מתקין אחד אמר לי 280 שקל הפאנל ואם אני רוצה התקנה עוד 150 שקל(רק על הרדיו דיסק)

פורסם

בדיוק פאנל כזה הוא הציע לי!!!!

רק ב-280 שקל ונמצ ליד הבית(לא כמו החנות באינטרנט)

נראה לי שאני אלך על זה ויבצע אצלו כבר את כל ההתקנה

• תוכן חדש...