Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני וחבר שלי מעל שעתיים מנסים העברת חוטים מהמכסה מנוע לפנים האוטו מישהו שהצליח יכול להסביר לי איך?

תודה רבה לעוזריםsmiley3.gif

אני צריך לציין שזוהי פולו 4 דלתות דגם הקצר

Volkswagen Polo 1.2 TSI 2011

כי חיים רק פעם אחת.:-)

פורסם
אם זה כמו ברכב שלי , אז תסתכל איפה שהמוט של ההגה.

צריך להיות שם סוג של גומי שנראה קצת קפיצי , דרכו עוברים חוטים מאזור המנוע לקדימה.

אתה יכול פשוט לדחוף בצד שלו את הכבל מתח.

בדקנו את זה ולאהצלחנו.

עוד מישהו יכול לכוון אותי איך לעשות זאת?

תודה רבה דרך אגב לבחור שעזר לי =]

פורסם

תחפש אם יש לך באמצע קיר האש איזשהו כפתור מגומי , יכול להיות שברכבים האלו כבר יש.

ואז אתה עושה בו חור ומעביר דרכו את הכבל שיצא בצד השני.

כמו כן תסתכלו לאט לאט בעיניים ותעקבו אחרי חוטים הכבר מחוברים מתא המנוע לפנים , למשל האזעקה.

פורסם
תחפש אם יש לך באמצע קיר האש איזשהו כפתור מגומי , יכול להיות שברכבים האלו כבר יש.

ואז אתה עושה בו חור ומעביר דרכו את הכבל שיצא בצד השני.

כמו כן תסתכלו לאט לאט בעיניים ותעקבו אחרי חוטים הכבר מחוברים מתא המנוע לפנים , למשל האזעקה.

אין לי הזעקה כרגע באוטו ולא הבנתי את הקטע עם קיר האש , סליחה שאני מתריד אבל לא הכי הבנתי:?

תודה רבה דרך אגב!

פורסם

ככה

קיר אש = הפח בין פנים הרכב למכסה המנוע.

פתח את מיכסה המנוע ומשם חפש בקיר האש איזו שהיא גומייה/פלסטיק או כל דבר אחר שיכל לתת גישה אל פנים הרכב..מצאת? עכשיו רק נישאר לפתוח, להעביר חוט וגמרת סיפור.

פורסם

אופציה נוספת.

התקנתי בפולו. 4 דלתות. את השנה אני לא זוכר.

אבל יש גומיה קשיחה באיזור של המגבים. אתה יוכל לקדוח חור. להעיר את הכבל. ולאטום בחזרים עם סיליקון שחור.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מאיפה אתה בארץ? עשיתי התקנה בפולו קלאסיק שנת 98 אם זה כמו שם יש גומיה קשיחה מאחורי המיכל שממלאים בוא מים לרדיאטור.

תוריד אותו ותראה את הגומיה אבל תעשה הכל בזהירות אם אתה מהסס לגבי איזושהי פעולה עדיף גש למתקין.

אם אתה מהצפון שלח לי הודעה אני אנסה לעזור לך.

פורסם

שים לב טוב אחרי מה שאני אומר..

תתכופף מתחת להגה ואיפה שצינור ההגה עובר למכסה מנוע שמאלית ממנו כ- 10 ס''מ יש בידוד צמר תחתוך מעט עם יפנית

ואתה תראה שם מין מכסה קטן מרובע בגודל של כ- 2X2 ס''מ מה שאתה צריך עכשיו זה לעשות בו חור עם כלי חד והנה לך חור בקיר אל תתיאש זה עוד רכב קל...

בהצלחה..

פורסם

ושוב למה ללכת למתקין כאשר זו התקנה ראשונה?

כיוון שהנזק שאתה יכול לעשות לעצמך יהיה רוב הסיכוים הרבה יותר יקר מאשר כמה שתשלם למתקין.

ככה לומדים .

כמו שהולכים לאוניברסיטה ללמוד אצל איש מקצוע אז גם התקנות ככה.

• תוכן חדש...