Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום...

יש לי פורד אסקורט כמו שכולכם הבנתם כבר 16V ZETA

אני מעוניין לשפר אותו.. אבל אני חדש בכל העניין הזה ממה אתם מציעים להתחיל, איפה לקנות חלקים, מחירים הכל!! תעזרו חברים!!!!!

פורסם

אני רוצה לעשות את זה לאט, אין לי מושג מה זה דורש לכן גם סכום אין לי להגיד לך.

אבל בוא נאמר ככה, כסף יש, לא הרבה אבל יש

יש לך עצות?

פורסם

כמו שאמרתי אני די מתחיל לכן אני אטצטרך את עזרתכם...

בעקרון אני מחפש ידע לגבי איפה, איך, כמה, ועל מי אני יכול לסמוך...

בעניין התקקציב אני רוצה לשפר לאט את האוטו כל חלק אט אט עד לתוצע הסופית גם לא יקר מידיי ושגם לא יקח לי יותר מידיי זמן

אני משפר חלק חלק...

פורסם

מתחיל פה דו-שיח של חרשים...

פותח השרשור- ללא תקציב, אפילו לשלב א' של הפרוייקט, אף אחד לא ייתן לך תשובה עניינית.

אנא הצב יעדים לשיפור- כח ו/או אחיזה ו/או קוסמטיקה וכו'.

שאל שאלה רצינית קבל תשובות רציניות, שאל שאלה באוויר קבל תשובות כאלה.

אני במקומך עושה לרכב יישור קיו מלא ומחליף לצמיגים הכי טובים במידה שלי.

ולאחר מכן מתחיל לשפר...

ולגבי מידע בשביל התחלה- תריץ חיפוש בפורום.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תתחיל עם קיט יניקה ואולי צנרת (לגבי צ'יפ - בהנחה שקיים עדיף לא לגעת עד שתדע מה הסט-אפ המצופה)

קיט - עד 500 ש"ח

צנרת (כולל הורדת ממיר) בסביבות 1500 - 3500 ש"ח

אם אתה רציני אלו דברים שבכול אופן תצתרך לעשות אם אתה מתכוון לשדרג

הרכב יהיה משוחרר יותר אבל אל תצפה לנפלאות

בשביל דברים טובים צריך להשקיע

הרבה :mm_wink:

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אז קודם כל תודה למי שכן ענה לי...

דבר שני אין לי תקציב ספציפי עדיין כל פעם מוזרם קצת כסף שאותו אני מוכן להשקיע הסכום משתנה מפעם לפעם

כוח ויציבות זה מה שחשוב קוסמטיקה פחות...

ואיפה אני יכול להשיג מוט מיצב נראה לי זאת גם הצחלה טובה לא?

פורסם

אני אגיד דבר אחר.

לפני מוט מייצב.

איזה צמיגים יש על הרכב (יצרן+דגם, אל תזרוק לי "דאנלופ" - אני מתכוון לדגם ספציפי), מה המידה שלהם ומתי הורכבו+מה תאריך הייצור?

אין לך שמץ של מושג איזה הבדל אחיזה יעשו 4 חתיכות הגומי האלה (שהן בעצם הדבר היחיד שמחזיק אותך על הכביש.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

טוב, לפני כל שיפור לפורד אסקורט מהשנים האלה (93-96?) יש כמה נקודות תורפה בדגם שבלי טיפול שורש בהן, אין בכלל מה לדבר על שיפורים.

1. החלפה מיידית של בולמים+ קפיצים לחלקים משופרים. השילדה סה"כ שילדה מצוינת שיכולה לתת כבוד להספקים גבוהים בהרבה (תשאלו את יאשה) אבל לא עם הבולמים/קפיצים האלה. סט של קוני/אייבך (לדוגמא) עם הנמכה של איזה 30 מ"מ עושה פלאים לרכב.

2. המנוע דוקא לא רע בכלל אבל מסורס בצורה נוראית ע"י תיבת הילוכים ארוכה כאורך הגלות. יש לחפש תיבת הילוכים שקצרה משמעותית.

3. מאחר והרכבים האלה זולים וחסרי שוק (ללא שום הצדקה, רכבים מצוינים), בד"כ תמצא עליהם צמיגים סוג ז' בני 5 שנים שעברו 180K ק"מ. מעבר לצמיגים דביקים בנוסף לכל הנ"ל מחולל פלאים.

לי היה לפני כמה שנים אסקורט 1600 16V (שנת 95). היה לה את סט אפ הבולמים הנ"ל על תיבת הילוכים של RS2000 ופילטר אויר פתוח (סתם היה עדיף שיהיה על האוטו מאשר בארון), ג'אנטים 15 אינצ עם צמיגים מרגניוני ZETA LINEA (צמיג לא רע לגמרי במחירי שוק הכרמל שחבל שלא מיובא יותר) ואני חייב לציין שהאוטו היה ממש מהנה לנהיגה!

נכון, הוא לא היה קוזי, אבל הוא כן היה כייפי.

אם תרצה אח"כ לשפר את המנוע הנוכחי, או להתקין RS2000 או RS טורבו, זה כבר נראה אח"כ, קודם כל 3 הסעיפים הנ"ל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

קודם כל שוב תודה אתם עזרה גדולה אני עכשיו מבר על הגלגלים

הם הוחלפו לא מזמן...

השאלה שלי היא אחרת...

אין דרך חוקית א זה פשוט תחליף את זה וזהו לא?

• תוכן חדש...