Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה.. הבעיה היא שכשאני אני נוסע באוטו כאשר המנוע כבר נסע קצת והום חם האוטו מוציא אוויר חם או קר תלוי איפה הכפתור עומד.. זה מוציא כאילו שהמזגן עובד על רמה 1 של המזגן .. למרות שאני לא מפעיל אותו ולא כלום.. למה זה ככה? לא יודע ממתי זה התחיל להיות לפעמים אוויר קר וכשאני מציב אותו על האדום שזה החום אז הוא מוציא אוויר חם .. זה לוקח לי דלק כמו תצרוכת של מזגן ?.

ועוד שאלה - הכפתור של הסירקולציה ( מוציא אוויר מהאוטו ולא מבחוץ ) אמור להיות לחוץ כל הזמן ? , מה זה משנה אם הוא לחוץ או לא במה העניין כרוח ? . אם אפשר קצת פרטים.. תודה רבה!:-)

פורסם

כאשר הכפתור נמצא על מצב סירקולציה (סיחרור) המפוח יונק אוויר מתוך תא הנוסעים וסונק אותו לעבר מחליף החום של המזגן,ככה שהאוויר בתוך הרכב מתקרר מהר יותר.

מומלץ לנסוע במצב זה רק למשך מספר דקות בכדי לזרז את תהליך הקירור, לאחר שהטמפ' בתוך הרכב נעימה להעביר את הבורר למצב יניקת אוויר נקי בכדי שתוכל לנשום אוויר נקי ולא אוויר ממוחזר.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...