Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא לא נציל במיוחד אבל למזלך הסט הזה יכול לעמוד בעוצמה של עד 80 RMS מה שאומר שאפשר למצוא לו מגבר טוב במחיר סביר יחסית בלי להתאמץ יותר מידי.

אבל שמעת אותו? - לא שמעת? אתה מהמר!

אמנם זאפקו זה יצרן טוב, מעולה! לא הייתי קונה רמקול שלהם בלי לשמוע אותו קודם לכן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זהו שאף פעם לא שמעתי אותו, רציתי לקבל חוות דעת מאנשים שכן מכירים אותו או שמעו עליו.

י ש לי איזה חבר שיכול להביא לי כזה סט חדש, במחיר מאוד נמוך.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

"חדש" + "מחיר מאוד נמוך"

שילוב שמדליק המון נורות אדומות. הייתי חושב פעמיים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה חבר ילדות שאני מכיר אותו המון זמן. בקשר לטיב המוצר אין לי ספק שהמוצר חדש.

הוא זכה בו באיזה תחרות ג'יקמניה (אני מקווה שרשמתי את זה נכון).

השאלה עם ההסט הזה שווה משהו, או שזה מוצר תחתית של חברה גדולה?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

יש בעיה קטנה אם לא שמעת את הסט. אבל, וזה אבל גדול, אתה גם לא שוקל רכישה סט של 5000 ש"ח ללא שמיעה.....

ובכל זאת - ZAPCO היא חברה מעולה אבל כמו כל חברה שרוצה גם להיות רווחית (ולהמשיך להתקיים) מייצרת ליינים פשוטים (i-force). אל תצפה למשהו מדהים אבל אני מניח שלמחירו נותן תמורה טובה. ZPACO לא תסכן את השם שלה בעולם עם מוצרים שאינם מניחים את הדעת.

אני מניח שהסט הזה ברמתו מקביל לסדרות הנמוכות של מורל למשל (וזו סתם דוגמא). הטוויטר שלו ממשי כך שאני מניח שהוא סט 'רך' יחסית.

מחיר נמוך? גם בחו"ל מחירו נמוך (בסביבות ה- 180$) - אל תיבהל - שום דבר לא חשוד (בעיקר אם החבר זכה בו ואין לו מה לעשות איתו).

לדעתי הכל ענין של כסף - אם אתה משלם על סט שכזה 400-500 ש"ח שווה לקחת אותו רק בשביל הניסיון גם ללא שמיעה.

פורסם

היתרון כאן הוא באמת שמדובר במותג טוב - משהו שתמיד ימכר בקלות רבה - לא תאהב תמכור.

זה לא שאתה קונה כאן סט קומפוננט של דומבוס שאף אחד לא יקנה.

אבל זה הימור.

Pioneer TS-X150

פורסם

או

שתלך ליבואן ותבקש לשמוע סט כזה. היבואן יושב בפתח תקווה. אקא מערכות

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...