Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רנו קליאו שנת 92 מנוע 1400

והאוטו רועש בטורים של מעל 3000 סל"ד בכל הילוך

לפני שהעברתי את האטו טסט והייתי במוסך ראיתי שלמוט שמזיז את תיבת ההילוכים יש מין גולה כזאת בתוך חור

וראיתי שהגולה שחוקה וזזה חופשי בתוך החור שלה , ושאלתי היא זו האם קיים איזשהו גומי או לא יודע מה איזשהו חלק שיושב על הגולה הזאת ומהדק אותה או שאני צריך להחליף איזשהו משהו שם , והאם זה יכול להיות מקור הרעש??

פורסם

לדעתי המנוע רועש בסלד גבוה, בגלל קלאץ מחליק, ואין לו שום קשר לתפוח ההילוכים, שאמור להיות חופשי במקצת.

בקלאץ מחליק,עם הגברת הסלד בעלייה, רעש המנוע גובר, והמהירות פוחתת בהתאם, האם זה המצב אצלך?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

קודם כל תודה על התגובה , שנית המהירות לא פוחתת שמגבירים את הטורים מה שקורה שהמנוע רועש ויש לי רעשים נוראים של רעידות באוטו.

עכשיו,אם אני נוסע במהירות נמוכה אני שומע את המוט שהולך לתיבת הילוכים רועד ואם נוסע מחוץ לעיר החל ממהירות 100 שזה פלוס מינוס 3000 סל"ד אני מרגיש וזה ציטוט של מישהו מהפורום "כאילו המנוע יושב לידי" יש רעש איום פלוס רעש של רעידות בתוך האוטו כנראה מהויברציות של משהו שלא יושב טוב.

תושבת מנוע ותושבת גיר תקינות אז אני לא יודע מה עוד יכול לגרום לרעידות

פורסם

שלום רב שוב.

על סמך מה אתה קובע שהתושבות מנוע וגיר תקינות.

מניסיוני תושבות מנוע וגיר בקליאו וברנו אקספרס, הם בעלי בלאי גבוה, אני ממליץ לך לבדוק את כל התושבות מנוע, ויש כמדומני 3 או יותר, ואת תושבת הגיר, שהיא בעלת בלאי גבוה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...