Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לגבי קניית קורסה 1200

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תכננתי לקנות אופל קורסה שנת 2001 מחברה של הוריי. אחרי המתנה ומחשבות שהקורסה עם נפח 1400, נודע לי שהיא 1200. אני מתלבטת אם נפח כזה אכן ישרת את הצרכים שלי כמו שהייתי רוצה.

הרכב מיועד בעיקר לנסיעות בין-עירוניות יומיות (השרון-המרכז). ונסיעות למקומות רחוקים מדי פעם.

עיקר התהייה שלי זה איך הרכב יעלה את העליות של ירושלים?

ואיך יתמודד עם נסיעות לצפון למשל?

ובעקרון, היכולת להפעיל מזגן מאוד חשובה לי בקיץ.

שמעתי המלצות על ה-1400, אבל לא מצליחה למצוא הצעה אטרקטיבית (אם בכלל) בשנתון הזה. (ואני יודעת שזה שטחי, אבל עם הזמן פשוט נדלקתי על העיצוב החיצוני, אז לא בא לי לרדת בשנתון)

בתכלס, הרכב המוצע פשוט נשמע אטרקטיבי (חוץ מהנפח). יד ראשונה, קילומטרז' של 42K (בקושי נוסעים בו מחוץ לעיר), שמור וללא תאונות, ונקנה ממישהי מוכרת ואמינה מאשר סתם זר.

אשמח לשמוע מאנשים מנוסים/מבינים, מה ההשלכות של קורסה עם נפח שכזה.

פורסם

יש לא מעט בעיות עם הקורסה הנ"ל , דובר על כך , תנסי למצוא בחיפוש .

כמו כו את מוזמנת לבקר באתר מועדון אופל ושם יענו לך על כל השאלות.

פורסם

המנוע הזה -1200 ידוע בבעייתו עם השילוב של הגיר הרציף הידוע לשימצה ברכב.

אם הרכב נקנה מיד ראשונה אפשר עוד לבדוק במוסך אם היו תקלות שתוקנו או שיש בעיה משמעותית ואם הרכב עבר מעל יד אחת לא ממש מומלץ לקנות אותו.

יש לא מעט 1400 כאלו עם קילומטרא'ז נמוך,זה לא כל כך קשה למצוא אותן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

(ואני יודעת שזה שטחי, אבל עם הזמן פשוט נדלקתי על העיצוב החיצוני, אז לא בא לי לרדת בשנתון)

ואתן קוראות לנו שטחיים... :-P

• תוכן חדש...