Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי שעונים בחו"ל (PSI וטמפ' מים) רציתי לדעת אם מישהו מכיר בעל מקצוע שיכול להרכיב אותם

חוץ מהסדנאות השונות (פיטסטופ ,ספויילד, E@A) .

תודה מראש

אריק

פורסם

ביטון, רכשת גם פוד קורה או שאתה רוצה התאמת פיבר ייעודית ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אם אתה לא בעל ידיים שמאליות מדוע שלא תשקול התקנה עצמאית?

דבר נוסף, אם תציין באיזה רכב מדובר אולי יתרמו כאן חברים מנסיונם בהתקנה דומה ברכב זהה לשלך.

לדעתי.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

אני לא מעוניין להתקין לבד , אין לי זמן או תנאים לעשות זאת בעצמי ובנוסף מדובר ברכב של הג'וניור (אחי הקטן)

מדובר בסיאט איביזה TDI הידועה בציבור בכינויה "דיזלית" :-) .

התקנת שעון המים מצריכה רכישת "מתאם" וכמו כן התקנת שעון הBOOST במנוע הדיזל למיטב הבנתי (המסתבר כמינימלית משהו )

מצריכה חיבור ע"י ניפל מהסעפת .

אשמח לקבל הכוונה נוספת

תודה

פורסם

אני חושב ש-BZR בפ"ת לא יתקשו לבצע את זה.

לי הם עשו פרוייקט מסובך הרבה יותר.

צפה לאתגר למצוא זמן פנוי אצלהם ואל תצפה למחירים נמוכים.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...