Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מגזיני אופנה של נשים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

חברה שלי לומדת סטיילינג, ויוצא שהיא קונה הרבה מגזינים בשביל רעיונות.

כיוון שהמגזינים האלו לא זולים, אני מחפש בשבילה אנשים שמוכנים לתרום מגזינים ישנים.

אז אם יש ברשותכם מגזינים כמו vouge, elle, cosmopolitan, frame, marie claire, לאישה, את או כל משהו בסגנון

שאתם לא צריכים וסתם תופסים לכם מקום בבית, השאירו פה תגובה או שילחו ה"פ ונשמח לבוא לאסוף אותם.

עדיפות לאזור המרכז.

תודה מראש.

רמי.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

יותר פשוט - שתוציא תמונות מהאתרים שלהם באינטרנט...

ובדרך שתיכנס לאתר של FTV.

בהצלחה

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

היי יוליה

ראשית תודה.

את הפטנט הזו אנחנו מכירים, בגלל זה היא יושבת שעות על המחשב, ולא משאירה לי זמן לגלוש ב-CF :evil:

אבל היא צריכה תמונות על נייר.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם
את הפטנט הזו אנחנו מכירים, בגלל זה היא יושבת שעות על המחשב, ולא משאירה לי זמן לגלוש ב-CF

אתה רואה , אז יש משהו חיובי בזה .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

מדפסת יש?

למרות שנראה לי שבסופו של דבר יהיה יותר זול לקנות מגזין \ להנדס את התמונות ככה שיהיו כמה באותו עמוד.

אני מניחה שהיא מכירה את השיטה הבאה אבל אני מציעה לעשות אותה גם כן - בביקור הבא בקניון, רוב חנויות הבגדים מהרשתות הגדולות מחזיקות בחנויות גם קטלוגים.

אני למשל הייתי פעם מקבלת קטלוגים של MNG ישירות בדואר. עד שהפסקתי לקנות שם...

פורסם

היא אוספת קטלוגים עוד מהימים שגזרה גבוהה לג'ינס היה נחשב IN, אבל תודה בכל זאת.

פורסם

טוב אין לי יותר רעיונות, אני יכולה להציע לה רק מגזינים של "אוטו" :)

• תוכן חדש...