Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם , לא רשמתי כאן כבר תקופה...

מדובר ברנו מגאן שלי. מותקן בו רדיו דיסק פיוניר DEHP4800 עם קומפוננט JBL CS2165C מקדימה

ומאחורה 6X9 של KENWOOD אני ממש לא זוכר איזה דגם. אני חושב אבל שהם 300 וואט.

אני שומע מצויין באיכות טובה הקומפוננט האלה נותנים אחלה סאונד נקי וצלול וה KENWOOD מאחורה נותנים באס לא חזק אבל יחסית סביר וטוב.

אני רוצה יותר...

איזה מגבר מומלץ (כמובן לא להשתולל יותר מדי עם המחיר...גם מגבר פשוט וזול יכול להספיק לי.

האם הקומפוננט האלה מתאימים להגברה? אני יודע שהם 4 אום (התנגדות). הבנתי שצריך שיהיו 6 אום כדי שהם יוגברו כמו שצריך.

וגם , איך אני מחבר בדיוק? כלומר , מגבר אחד עם 4 ערוצים לכל הרביעייה שיש לי? ומה אם אני רוצה גם סאב? והאם צריך סאב או שהגברה של כל העסק הזה תספיק?

תודה רבה לעונים וחג שמח !

Renault Megane 1997 1.6L RT Manual

אלופים במוסכים

• תוכן חדש...