Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח.

לאחרונה, משהו כמו לפני כשבוע שבועיים, הפקק של המיכל דלק (הפקק בצבע ירוק אם זה שמנה איך שהוא) כבר לא נסגר עם המפתח. כלומר אני מבריג את הפקק ימינה עד שנשמעים קליקים, ואח"כ צריך לסובב את המפתח לשמאל וככה נוצר מצב שהפקק סגור ואי אפשר לפתוח אותו ללא המפתח. אז לאחרונה אני פשוט לא מצליח לסגור אותו, ואני מסובב אותו ימינה עד שנשמעים קליקים ואח"כ נועל עם המפתח והפקק נותר לא נעול ואפשר לפתוח אותו ללא המפתח. ניסיתי לנעול וללחוץ את הפקק חזק, לסובב את המפתח ימינה או לשחק עם הפקק ושום כלום, הוא לא רוצה להינעל ולא משנה מה הוא נשאר פתוח וניתן לפתוח אותו ללא מפתח.

למישהו יש מושג מה הבעיה של הפקק המ*** הזה? הרי עד לפני שבוע הוא עבד ולא עשה בעיות וכעת פתאום הוא לא רוצה להיסגר... יש לציין שגם בפונטו השנייה המצב הוא אותו הדבר, ושם זה מקניית הרכב אי שם לפני כשנתיים.

הרכב הוא: פיאט פונטו 75HSD שנת 1998 .

תודה לעונים.

ROOONEEYY

פורסם

גם אצלי בפונטו זה אותה בעיה, כנראה הנועל שעשוי מפלסטיק נשבר או על ידיך או על ידי המתדלק אני לא מצאתי פתרון לזה, אם תמצא פתרון פרסם אותו כאן

פורסם

סעמק הייתה לי הרגשה שזו בעיה משותפת לפונטואים. כי ראיתי כבר כמה וכמה פונטו שבהם זה לא נסגר. אולי לרפי לין יש מה לומר על פתרון לבעיה?

שוב תודה לעונים.

ROOONEEYY

פורסם

הפתרון הנו לקנות פקק חדש ואז או להשתמש במפתח החדש של הפקק רק עבורו (יהי מפתח נוסך של הפקק בצרור), או לגשת למנעולן רכב שיתאים את מפתח הרכב אל הפקק החדש.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

זו כנראה מחלה של פיאט ולא ספציפית לפונטו. גם בדוקטו של אבי בעיה דומה

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...