Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טמפרטורת עבודה ל 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מישהו יכול לתת תשובה ממקור מוסמך מהי טמפרטורת העבודה האופטימלית של המנוע

(מנוע TU 1400 הזרקה)?

תודה

(אצלי הוא עובד בנסיעה בינעירונית על כ 80 מעלות, ונסיעה עירונית על 90, אבל משום מה נראה לי ש 80 זה נמוך מדי, מה גם שצריכת הדלק גבוהה ביחס לאוטו דומה שהיה לי (אותו מנוע, אותה שנה והכל...))

פורסם

אכן, ברכב מותקן תרמוסטט שנפתח ב 82 מעלות,

ברשותי גם תרמוסטט שנפתח ב 89 מעלות, הבעיה איתו היא שכאשר אני משתמש בו, הנורת חום מנוע נדלקת גם בנסיעה בנעירונית, (ואפילו שהטמפ' לפי מד-חום היא סביב 90 מעלות)

-אולי היוניט שמדליק את נורה לא תקינה?

-איפה נמצא היוניט הזה?

-והאם יש אפשרות להחילף אותו לערך טיפה יותר גבוה כך שהוא ידליק את נורת האזהרה טיפה יותר מאוחר?

מה דעתכם?

פורסם

על איזה מד חום מדובר?

יש לך 205. אין מד חום.

המד חום שהרכבת אולי מזייף,

יוניט מקורי של השעון או של הרכב?

עם של השעון הייכן מורכב?

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם
אולי היוניט שמדליק את נורה לא תקינה?

-איפה נמצא היוניט הזה?

-והאם יש אפשרות להחילף אותו לערך טיפה יותר גבוה כך שהוא ידליק את נורת האזהרה טיפה יותר מאוחר?

מה דעתכם?

צריך לבדוק את הטמפ' של המנוע ולהשוות עם מה שמציג מד טמפ' באוטו. אם המד עובד ללא סטיות - אז הבעיה היא בחיווי אזהרה, כמו שכתבת, בחיישן שלו, וצריך פשוט להחליף את החיישן, כי הוא לא תקין (הוא צריך להידלק קרוב ל-120). לא זוכר איפה הוא נמצא על 205, יש בד"כ 2 מקומות פוטנציאליים - בית התרמוסטט (יחד עם חיישני טמפ' נוספים עבור מערכות אחרות), וסעפת יניקה (במקרה של רכב מוזן קרב' או הזרקה חד-נקודתית).

פורסם

יש ברכב שעון חום שאני הרכבתי (אוניברסלי) הערכים שהוא מציג הם פחות-או-יותר מדוייקים (ע"פ בדיקה שערכתי עם מדחום לייזר) והיוניט שממנה השעון מקבל את החיווי היא היוניט שישבת על הבית-טרמוסטט, אבל ככל הידוע לי זו לא אותה היוניט שאחראית להדלקת נורת האזהרה למנוע חם.

אולי באמת היוניט הזו מזייפת, השאלה היא איפה היא נמצאת, ואיך לדעת בוודאות אם היא אכן מזייפת?

פורסם

2 יוניטים אחראים על הדלקת הנורה הנ"ל.

יוניט שיושב על בית הטרמוסטט.

יוניט לחץ שמן. מדליק את הנורה כאשר לחץ השמן נמוך.

גם אצלי שעון חום אוניברסלי מחובר ליוניט המקורית של הרכב.

כך בחשבון שסביר להניח שמעלות המדוייקת בשעון אינם משקפות מצב אמיתי לחלוטין.

זה רק נותן לך אנידיקציה אם יש חריגה כלשהיא, שמצריכה תשומת לב מיוחדת.

אצלי עם מזגן המחוג נמצא על 70 מעלות. אמיתי , אני כבר לא יודע?!

ללא מזגן סביב ה 85 מעלות קבוע. כנ"ל , לא יודע עם זה נתון אמיתי.

אך עם תיהיה עליה לא טבעית אני יבחין בכך.

היוניט המקורי של השעון יתן לך תמונה אמיתית יותר.

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

• תוכן חדש...