Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רודסטר עד 60 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רודסטר עד 60 אלף לשימוש של יום יום

בחנתי כמה אופציות

העדיפות הראשונה שלי היא mx5 אבל לפי מה שכבר הבנתי 60 אלף לא קונים הרבה mx5 האם ניתן למצוא אחת טובה במחיר הזה...

השתיים האחרות סובלות בהיותם לא אמינות...

אלפא ספיידר ורובר אמ גי אף

הספיידר בעיני עדיפה כי היא כמובן הרבה יותר סקסית ומשדרת תחושה של גבעות סיציליאניות ביום קיץ חם אך אם זאת איני יודע דבר עליה בכל הקשור לאחזקה שוטפת והאם האיטלקיה הקשישה יכולה לשמש כרכב יום יומי!

רובר אמ גי....מעניינת גם היא למרות שחסר בה משהו שיש לשתיים האחרות...האם היא תפצה על כך באימנות או בתחזוקה זולה...(השמועות אומרות שלא.....)

Porsche 944 turbo

פורסם

שאתה אומר "איטלקיה קשישה" לאיזה שנים אתה מתכוון?

היו 106 ראלי MK2 ,פורד RS2000 ,פיאט קופה 16VT

וכרגע אלפא ספיידר 1998 שחורה ומדהימה שמעלה בי חיוך כל פעם מחדש

פורסם

שאתה אומר אלפה ספיידר אתה מתכוון אלפה gtv?

כי לפי מה שאני רואה פה, הלכת על מכוניות חדשות יחסית ואילו אלפה ספיידר, היא בת 19 בערך

הgtv בהנחה שאלייה אתה מתכוון באמת ניראת טוב. בקשר לאמינות זו אלפה, וגם מהאיאם ג'י לא ניראה לי שאפשר לצפות להרבה.

בקשר mx5 ב- 60000 ש''ח. זה נשמע לי מעט מדי לרכב הזה. תמיד מבקשים הרבה יותר על הרכב הזה. ודווקא יש לו ביקוש. אפילו ללא שמורות וחרושות.

פורסם

דווקא התכוונתי לאלפא הישנה....משנתון 87-90 לא הייתי מתסכל לכיוון של החדשה...גם לא מוצלחת בכל הנוגע להתנהגות גם מחירי השוק גבוהים וגם המראה לא עושה לי את זה...

דרך אגב אני רוצה להבין אחת ולתמיד מזה אומר אמינות של אלפא ....כמה גרוע זה? אני יודע שיש הרבה שמועות אבל האם משהו פה היה בעליה של ספיידר או חבר או מכר קרוב שיכול לספר לי התנסות מגוף ראשון..?

Porsche 944 turbo

פורסם

אמצע שנות התשעים...

בכל אופן....באתי לקבל תשובות...לא להתכווח על מחירים...

קצת מעצבן כל פעם שאני שואל שאלה עניינית 80אחוז מהתשובות בכלל לא קשורות לשאלה...

אני באמת מחפש תשובה ..

Porsche 944 turbo

פורסם

אל תיגע ברורב MGF בוא נגיד את זה ככה , ברגע ש חברי טופ גיר יורדים על רכב בריטי בתוכנית וצוחקים עליו בצורה דיי אובססבית זה אומר חביבי אל תיגע ברכב, גם אני רציתי אותו פעם , אני דיי בטוח שאם תחפש מאזדה משנתון 92-93 תוכל למצא , אם הגג הפותח זה מה שמושך אותך אז לך על הרובר הפתוחה , 216 גג פתוח נראת פיצוץ מנוע של הונדה אמינות יפנית בעיקרון ואפילו יש כאן חבר פורום שמוכר אחת במצב דיי טוב וגם נראת מעולה ,

אבל עדיין החלום שלי בעבר היה מאזדה מיאטה משנתון 93 הם גם נראות יותר טוב עם אמינות של מאזדה ,

בנוסף לזה אל תשכח שיש גם ספיידר של פיאט , ראיתי אחת למכירה בתל אביב בצבע צהוב מוזנחת לאללה אבל אתה יכול לקנות ולשפץ אותה ולהעמיד אותה על הרגליים כמו סינדרלה ,

אבל צריך ללכת לראות אם היא עדיין שם ,

אבל לסיכום אל תיקח רובר לא משנה מה קורה אל תיגע ב MG

peach'es, i can eat

peach'es all day long

פורסם
אני מחפש רודסטר עד 60 אלף לשימוש של יום יום

הספיידר בעיני עדיפה כי היא כמובן הרבה יותר סקסית ומשדרת תחושה של גבעות סיציליאניות ביום קיץ חם

:roll:

לפי התיאור הזה יבוא לך בול חיפושית קאבריולט בצבע ורוד... הכל בהומור כמובן.

פורסם

הבעיה העיקרית בMG נובעת מהמיקום של המנוע ועל כן כל תיקון

אפילו הבסיסי ביותר מחייב פירוק של חלקים רבים מה שמיקר את האחזקה

לגבי עניין האמינות , זה תלוי ברמת האחזקה של הרכב עד כה(הכוונה לטיפולים במורשים)

כי זה רכב עדין שלא כולם יודעים לטפל בו ומי הבעלים הקודמים(רצוי שזה לא יהיה רכב שילדים שיפרו).

Peugeot 208GTI

• תוכן חדש...