Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הנעתי את האוטו עם כבלים בבוקר.

כמה זמן לוקח למצבר להיטען מחדש?

צריך להשאיר את האוטו מונע זמן מסוים?

לפני כחודשיים הייתה לי בדיוק את אותה הבעיה, לאחר שהנעתי את הרכב עם כבלים מהמצבר של החבר נסיעה של חצי שעה לא כול כך עזרה האוטו הונעה לאחר מכן בדחיפה

מה שכן עזר שאיבה של מעט מהמים המזוקקים במצבר והחלפתם למים חדשים , אני מאמין שהאלטרנטור התאמץ מאט אבל זה פתר התקלה .

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא חושב שיש לנו אפשרות לבדוק את זה.

לעשות כזה מודד זה מאוד קל לכל מהנדס שמבקשים ממנו.

פשוט אתה רואה בסוף את התוצאה. אני לא חושב שיש אפשרות בדיקה אלא עם מפרט.

אתה לא בוחר זה או זה, אלא המכשיר עושה זאת לבד.

פורסם

לי קרה משהוא דומה ושונה

אני עובד בלילות אז נסעתי לעבודה והחנתי את הרכב.... אחרי איזה שעתיים אני בא להניע וכלום האוטו לא מניע....

האורות בתוך הרכב ומבחוץ עבדו....

בעזרת דירדור הרכב הנעתי ואז שוב כלום לא מניע .... פתחתי את הפקקים במצבר וראיתי שיבש ואין בכלל מים...

מילית מיים מזוקקים ועדין לא מניע... אמרו לי שנסיעה בת שעתיים תמלא את המצבר בחזרה... ובדיוק היתה לי נסיעה ארוכה באותו יום... נסעתי משהוא קצת יותר משלוש שעות ועדין הרכב לא מניע בכוחות עצמו....

דיברתי עם המוסכניק שלי והוא אמר לי לבוא לטעון את המצבר וזה לקח משהוא כמו שעתיים של טעינה....

ואחרי זה עדין האוטו לא מניע... הוא בדק לי בעזרת המכשיר שלו והראה שאין למצבר 12V והוא טיפה פחות ל10V שבסימון זה היה בצהוב ולא באדום... בקיצור הוא אמר לי שאי אפשר לטעון אותו ומחוסר המיים תא אחד שלו נשרף... אז ככה שלא נסיעה ולא הטעינה במוסך החזירו אותו לשלמותו....

• תוכן חדש...