Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה ניתן להשיג ביונט לm16

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אונו טורבו, שמעת פעם על גדוד "עליה", יצא לך לדבר עם מישהו שמבין קצת בתכנון נשק/ מישהו שהיה ביחידה מובחרת.

מי שצריך לקבל קלאצ' מקבל קלאצ', מי שהיה בפלס"ר, ולא יודע שצריך לאפס את הנשק עם כל שינוי במשקל, כנראה של הבין את מהות האיפוס.

M16, לחלוטין נשק מובחר, לא נתקע כשהוא נחשף לחול וכולי.

הייתי מיעץ לך לחשוב ולחקור קצת לפני שאתה חושף את חוכמתך ברבים.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

חדל קשקשת ברשת ילדים !

מה נהיה פה פורום טמטום עממי ? כל אחד שישמור את הזכרונות הצבאיים שלו כלל סמלים של סנאים מעופפים שישארו על המדי א' בבקשה.....

גדוד עליה וגדוד חרטה, מי שבאמת היה ביחידה מובחרת כזאת או אחרת לא צריך לבוא ולספר על זה פה בפורום הסיפוק שלו אמור להיות פנימי ולא זה שהוא יראה עד כמה ה**** שלו גדול,

rgunv : אתה רוסי ? (לא בקטע של גזענות אבל יש לעם הזה שאני מאוד אוהב נטיה להתלהב מכל מיני דברים אקזוטיים כמו RPG, קלאטצ'ים, סוחיים וכו'....המושפעים באמת רואים כל היום סרטונים של הספצנז ביוטיוב :))

בקיצור חאלס עם זה את האגו תשמרו לעצמכם,

Sp4zm : צא מהסרט הנחמד שאתה חי בו, אתה לא תשתמש בדבר כזה על הנשק, למעשה עוד לא ראיתי בשירות חייל אחד עם הדבר הזה על הנשק וזה כלל כל יחידה שאתה רק רוצה

Uno Turbo : אם תשים לב כ-ל האביזרים שמלבישים על הנשק נתפסים באיזור המתפסים...וזה לא בטעות, הסיבה היא שכל מה שאתה "משעין" על הקנה לאחר הכוונת קידמית משפיעה בצורה מטורפת על הבליסטיקה שלו, היות והחלק הזה הוא "צף" ומה שאתה מניח עליו מרסן את העיווט והתנודות שלו בזמן מעבר הקליע בתוכו....

בכל מקרה חבר'ה רוצים לדבר על נשק לבריאות את היחידות השונות, את הזרחן אמנת ג'נבה ודיבורים על צה"ל תשאירו לקפה במילואים (או בסדיר) ...יותר נחמד

פורסם

בכל מקרה הדיון לא רלוונטי מכיוון שאסור לשים ביונט על נשק צהל"י.

בנוגע לבלסיטיקה של הנשק בזמן הרכבת ביונט השינוי הוא מינורי

במיוחד בטווחים של עד 50 מטר.

הסיבה שכל חלק מורכב על המטפסים מטעמי נוחות בעיקר וגם

מכיוון שהקנה בזמן ירי נוטה להתחמם בצורה משמעותית.

מה גם שסמן לייזר וחלק מהפנסים מורכבים מתחת לכוונת הקדמית

איך תסביר את זה?

הדבר היחיד שצריך לאחר הוספת כל חלק זה לבצע מקבץ איפוס

ולא שום איזון אחר.

מי שלא מבין שלא יגיב זה לא בושה.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

ציין מורכב על החלק התחתון הכוונת לא על הקנה עצמו.......

בכל מקרה אל תקבע מי מבין מה רק בגלל שדעותיו\הנחותיו\ידעתו שונה משלך

פורסם

ואל תשכחו גם דבר אחד נוסף בנוגע לביונט:

על הרובים שהיום בשימוש יש במקום שבו הקת של הכידון אמורה להתחבר איזה משהו "בשביל הרצועה", ולמעשה לא מאפשר חיבור של כידון בלי להסיר את הדבר הזה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בכל מקרה כל הלוחמים שוברים את זה החוצה מהנשק, זה עושה רעש שזה מתנדנד ולהחריש את זה עם אזיקון נראה מעפן...

ובלי קשר בפלאט-טופ יש חלק שמורכב שניתן בקלות לשלוף אותו החוצה בלי "לשבור" אותו כמו במקוצרים\ארוכים

פורסם

עתיד, אני "רוסי" ובגלל זה אני "מתלהב" מהקלאצ'ניקוב, יצא לי לדבר עם רוסים הרבה יותר "רוסים" ממני שהתלהבו מה M16 ואני בטוח שהם היו משועשעים מרמת הדיון וההבנה בכל הקשור לנשק במיוחד מיוצאי פלס"ר למיניהם.

שוק הנשק בעולם מחולק עדין למזרח ומערב, הרי בכספי סיוע אמריקאים ניתן לקנות מהם נשק כך שאין סיבה לחפש חלופות בגרמניה למשל.

*חייל בשדה קרב מודרני לא אמור להגיע לקרב פנים מול פנים ואילו עם יש איזו משימה יעודית אני בטוח שהחייל יצויד בהתאם.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
מיותר לציין שצה"ל הוא הצבא ההומני בעולם חברי הצעיר,

לא זכור לי שצה"ל ירה בצנחנים בעודם באויר

קודם כל צבא מעצם תפקידו לא יכול להיות הומאני. צבא הומאני זה צבא שמרדים את האויב לפני שהוא מוציא אותו להורג?

צה"ל לא ירה מעולם בצנחנים כי הצניחה המבצעית היחידה שהיתה באיזורנו היתה של ישראל המיתלה. אני בטוח שאם היתה לנו הזדמנוות היינו צדים גם צנחנים באויר (ובצדק. הם הרי לא באים לטייל פה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

צבא הומאני זה צבא שלא פוגע בנשים וילדים במתכוון כמו צבאות\ארגוני גרילה אחרים.

צבא שלא מעמיד את כל השבויים מול כיתת יורים, או עורף להם את הראש בסכין.

צבא שמגיש עזרה אפילו למחבל עם "דם על הידיים" אחרי שנפצע בקרב.

צבא שלא מנתק את אספקת המים והחשמל לכל רצועת עזה למרות שהוא יכול.

ולגביי הביונט, עד שלא יבוא מש"ק קליעה או שנשאל אחד כזה אף אחד לא יכול

לחרוץ תשובה סופית לגביי השפעת ביונט על הנשק.

חג שמח.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

בסה"כ שאלתי איפה ניתן להשיג ביונט זה הכל, לא ציפיתי לכאלה תגובות שוצפות וקוצפות.

אגב לאחר חיבור של כל אביזר לנשק לא משנה מה הוא, מבצעים איפוס, גם לאחר החלפת כת.

אלוהים נותן אגוזים לאלה שאין להם שיניים

• תוכן חדש...