Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן עובד לסירוגין 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ושבוע טוב.פזיו 205 שנת 94 1.4 מזגן מקורי.

כאשר מפעילים מזגן לפני נסיעה ראשונה כאשר הרכב קר אז המדחס עובד מיד אם הרכב עמד בשמש וחם (אך לא נסע) אז לוקח לו (לפעמים) עד חצי דקה ואז הוא עובד.

ובאמצע נסיעה אם מנתקים אותו פעמים או שלוש או שהתרמוסטט מנתק את המזגן גם בערך שלוש פעמים אחרי זה המדחס לא חוזר לעבוד.

לפעמים אחרי הניתוק לוקח לו 15 דקות בערך לחזור לעבודה ולפעמים חצי יום עד יום למחרת.

כאשר לוחצים על כפתור המזגן בכל מקרה שומעים כמו קליק כזה מקופסה שחורה שנמצאת מתחת לקונסולה (כתוב עליה VALEO)

וגם המאוורר בקדמת הרכב מתחיל לעבוד על מהירות נמוכה.

חשבתי אולי חוסר גז או ממסר שלא עובד טוב, אם מישהו יגיד איפה יושב הממסר של המדחס על מנת לבדוק אותו או כל פתרון אחר אני אשמח. תודה!

פורסם

אוקיי. למדתי משהו.

ועכשיו לעניין:

1. בדוק האם באמת חסר גז?

2. מה קורה כאשר המדחס לא עובד? האם יוצא אוויר מפתיחי האיוורור?

3. האם המדחס נכנס לפעולה או ששומעים רק את ה"קליק" שדיברת עליו, מאיזור הדש בורד?

4. יכול להיות שיש בעיה של לחצים במערכת.

פורסם

היו 205 עם מזגן מקורי. הTop XRi שלי הגיעה עם מזגן מקורי.

ולפותח השרשור - הקופסא השחורה שכתוב עליה Valeo היא כנראה הטרמוסטט של המזגן. הממסר של המזגן נמצא, כמדומני, בתא המנוע בקופסא קטנה ליד הפנס בצד הנהג.

הגיוני שיש לך בעייה של לחצים או בחיישן שמודד את הלחץ של המזגן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
סתם, בשביל המידע: לא ידוע לי על 205 שהגיעו עם מזגן מקורי! המזגנים בד"כ הורכבו ע"י אלכס אורגינל, באדיבות היבואן.

גם ה205 סטייל שלי הגיעה עם מזגן מקורי, אפילו יש לי את חשבונית הקניה מלובינסקי שבה רשום זאת

רק חבל שהוא לא עובד:?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

תגיע למזגניסת כאשר המזגן לא עובד, ושיתחבר עם שעונים לבדיקת לחץ. במקרא והלחץ תקין שיבדוק מצב קרר,פסוסטת ,וטרמוסטת.

יום טוב חצחק

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
  • תוכן חדש...