Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

שמתי לב שהמאוורר מתחיל לעבוד 2-3 דקות לאחר שאני מניע את הרכב, ומפסיק לעבוד דקה לאחר שאני מדומם את המנוע.

האם זה תקין?

פורסם

לא תקין בכלל.

המאוורר אמור לעבוד ב- 92 מעלות ולהתכבות ב- 87 מעלות.

גש למוסך, כנראה היוניט מקולקלת או לא מקורית. אתה יכול לגרום נזק בטווח הארוך למנוע במיוחד שעוד מעט חורף.

פורסם

התשובה מתחלקת ל-2.

1- בפיאט המאוורר יכול לעבוד גם כאשר הסוויץ סגור.

2- יש לבדוק את הסיבה שבעקבותה התקינו יוניט מפעיל נמוך ולהתקדם משם הלאה.

פורסם

אין קשר בין יוניט מאוורר מזייפת/ לא מקורית/ תקולה לבין זיוף שעון חום, מדובר בשני בעיות שונות.

קודם כל יש לברר מדוע המאוורר נדלק כ"כ מהר למרות שהמנוע עדיין קר. בפיאט אונו מאוורר הרדיאטור אמור לעבוד עוד כחצי דקה בממוצע לאחר כיבוי המנוע והוצאת המפתח, תקין.

פורסם
לא תקין בכלל.

המאוורר אמור לעבוד ב- 92 מעלות ולהתכבות ב- 87 מעלות.

גש למוסך, כנראה היוניט מקולקלת או לא מקורית. אתה יכול לגרום נזק בטווח הארוך למנוע במיוחד שעוד מעט חורף.

אני מכיר את הבעיה וגם אצלי באונו היוניט קצרה

אבל 92 מעלות זה לא יותר מדי חם??

אגב , איזה מעלות של טרמוסטט צריך כי , הוצאתי אצלי באונו את הטרמוסטט לבנתיים , כי חם מאוד וגם כי מה שהיה לי באוטו היה חלקים של טרמוסטט

פורסם

מנוע הרכב פועל בסביבות טמפ' של 90-98 מעלות. לא לשכוח שנקודת רתיחת מיים/נוזל קרור ברכב גבוהה מ 100 מעלות בגלל היות המע' קרור בלחץ (בלחץ גבוה עולה נקודת הרתיחה מעל 100 מעלות ובלחץ נמוך היא יורדת מ 100 מעלות).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
מנוע הרכב פועל בסביבות טמפ' של 90-98 מעלות. לא לשכוח שנקודת רתיחת מיים/נוזל קרור ברכב גבוהה מ 100 מעלות בגלל היות המע' קרור בלחץ (בלחץ גבוה עולה נקודת הרתיחה מעל 100 מעלות ובלחץ נמוך היא יורדת מ 100 מעלות).

בברכה - רפי לין :-)

אם כבר עלה הדיבור על לחץ במערכת הקרור , אז האוטו שלי מתחממם מדי פעם ושמעתי מכמה אנשים שיש להם גם אונו שיכול להיות שהפקק של המיים אינו שומר על לחץ במיכל של המיים ולכן האוטו מתחממם . יש דרך לבדוק האם הפקק שומר על לחץ או לא? האוטו לא מאבד מיים או משהו .

• תוכן חדש...