Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!:-P

קוראים לי דניאל ואני נהג חדש כבר 8 חודשים!

אבקש את עזרתכם בקניית רכב קטן (מיני/סופר מיני) בתקציב של 50-60 K.

הרכב צריך להיות אוטומטי, אמין וחסכוני עד כמה שאפשר, ומתאים למשפחה של 5 אנשים. בשנתיים האחרונות הייתה לנו אופל קורסה 2002 1.4 איזיטרוניק שעשתה בעיות בלי סוף! רק השבוע הוצאנו עליה 6000 ש"ח לטיפולים. אם אתם שואלים את עצמכם למה לא לקנות רכב משפחתי גדול יותר-אימא שלי לא מוכנה לנהוג ברכב גדול. האלטרנטיבות שחשבתי עליהם הם פיז'ו 206, רנו קליאו, יונדאי גטס, טויוטה יאריס, VW פולו, פיאט פונטו (אני לא יודע אם יש אוטומט) ופורד פוקוס 5 דלתות (קצת יקר).

אשמח אם תוכלו להמליץ לי על אחד הרכבים הנ"ל (או אחר) ולספר לי על הבעיות האופייניות שלהם.

תודה,

פורסם

נתחיל מזה שפורד פוקוס הוא לא בדיוק רכב קטן...

לדעתי הטובה מכולן תהיה היאריס אבל כיוון שאין לי מידע על מחירים תברר אצל סוכן ביטוח איזו שנה תוכל לקנות בתקציב.

דרך אגב,קיימות פיאט פונטו אוטומטיות בשוק אבל אני יודע שיש מחלוקת בין אנשים לגבי אמינות התיבה האוטומטית שלהן למרות שמחבר לעבודה שאצלהם לקחו את הרכב מליסינג לא נשמעה עד כה תלונה ומאוד מרוצים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
שלום לכולם!:-P

קוראים לי דניאל ואני נהג חדש כבר 8 חודשים!

אבקש את עזרתכם בקניית רכב קטן (מיני/סופר מיני) בתקציב של 50-60 K.

הרכב צריך להיות אוטומטי, אמין וחסכוני עד כמה שאפשר, ומתאים למשפחה של 5 אנשים. בשנתיים האחרונות הייתה לנו אופל קורסה 2002 1.4 איזיטרוניק שעשתה בעיות בלי סוף! רק השבוע הוצאנו עליה 6000 ש"ח לטיפולים. אם אתם שואלים את עצמכם למה לא לקנות רכב משפחתי גדול יותר-אימא שלי לא מוכנה לנהוג ברכב גדול. האלטרנטיבות שחשבתי עליהם הם פיז'ו 206, רנו קליאו, יונדאי גטס, טויוטה יאריס, VW פולו, פיאט פונטו (אני לא יודע אם יש אוטומט) ופורד פוקוס 5 דלתות (קצת יקר).

אשמח אם תוכלו להמליץ לי על אחד הרכבים הנ"ל (או אחר) ולספר לי על הבעיות האופייניות שלהם.

תודה,

ראשית נעשה סדר:

206, קליאו, גטס, יאריס, פולו ופונטו הן אכן מכוניות קטנות המשוייכות לקטגוריית "סופר מיני".

הפוקוס, אינה נחשבת למכונית סופר מיני אלא למשפחתית קומפקטית.

עפ"י דרישותך, אני מבין שהדרישה היא לרכב קטן, לכן הפוקוס יורדת מהפרק.

משאר הרשימה שציינת, היאריס תענה בצורה הטובה ביותר על דרישותיך! היא אמינה ביותר, חסכונית וגם בעלת שוק "חזק" מאד!

במצב השוק בארץ, קשה מאד למצוא טויוטה יאריס עקב ביקוש מאד גבוה והיצע נמוך! אי לכך, אקזמפלרים שמורים נמכרים מהר מאד ובמחיר גבוה ממחיר המחירון!

אלטרנטיבות נוספות אותן שווה לבדוק: פיאט פונטו עם תיבה אוטומטית רציפה, החסכונית מאד בדלק!

דיטסהו סיריון עם מנוע 1300!

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

תודה לכל המגיבים.

במקרה שנלך על מכונית גדולה יותר (כמו משפחתית קומפקטית) מה אתם חושבים על סיטרואן קסרה/פורד פוקוס?

קראתי על שתיהן רק ביקורות טובות ביחס לאמינות, התנהגות....וסה"כ תמורה לכסף.

פורסם

לגבי הפוקוס, שמע אני לא יודע מה המחיר שלה בשוק היום אבל מנסיון של 3 שנות נהיגה על הרכב אני יכול להגיד לך שהרכב שלי עשה 120 אלף ק"מ ב 3 שנים! לא נח לרגע, אמא שלי נסעה בו ביום ואני בלילות... ובמשך 3 שנות הקירעה האלה הדבר היחיד שהוחלף באוטו מעבר לטיפולים הרגילים זה רדפידות ברקסים (אם אתה מבין אתה יודע כמה זה סכום זעיר). שום תקלה מעבר לזה.

בנוסף רכב נוח מאוד, תא נוסעים מרווח ונאה מאוד, מחירים סבירים במוסכים, באמת שקשה לי למצוא מילים רעות על האוטו... ועברתי עד היום כמה "משפחתיות" כאלה... בכל מקרה, קח את אמא שלך לסוכנות רכב יד שניה שיש בה פוקוס כזו, תן לה להתנסות, אני חושב שאם התקציב מאפשר ואמא מאשרת.. זה אחלה בחירה.

אם הפוקוס תרד מהפרק, תנסה למצוא יריס, זה אכן הרכב הכי טוב בקטגוריה, אבל גם הכי קשה למצוא אותו.

-----

פורסם

בתקציבך תוכל למצוא פונטו ספייס אוט' משנתון מתקדם מאוד, הרכב סחיר מאובזר וחסכוני ביותר...

ולמרות כל ההערצה ליאריס, אני אישית פשוט לא אוהב אותה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תודה לכל המגיבים.

אשמח אם תוכלו לספר לי על מחירי המוסכים של המכוניות הנ"ל (יאריס, פוקוס, קסרה, סיריון, פולו ). ההורים שלי די נמנעים מקניית מכונית אירופאית בגלל מחירי המוסך הגבוהים. אני לא בקיא כ"כ במחירים לכן אשמח לשמוע את דעתכם.

תודה.

פורסם

הערה קטנה לגבי הפוקוס-

אני משווק פרטי של אחת מחברות הליסינג הגדולות בארץ (לא אציין את השם כדי שלא יחשבו שאני עושה פרסומת סמוייה- ממש לא המטרה ), ומנסיון של שנים גם בארץ וגם בחו"ל אני יכול להגיד לך שיש בעיה אדירה עם הפוקוס וזה שדה הראיה הלקוי שלה.

אמא שלך לא מעוניינת ברכב גדול ואני בטוח שהסיבה היא חוסר יכולת תמרון עם רכב גדול- נו הבעיה שיש לכל הנשים כמעט.

אם כך הפוקוס ממש לא תתאים לה, כיוון והראיה הלקויה תשבש את יכולת התמרון שלה עם הרכב.

אני מציע לבדוק את העניין מקרוב, זאת באמת המלצה אישית וכנה שלי שנובעת מנסיון של שנים רבות.

לגבי פונטו אוטומטית

אתה יכול למצוא אוטומט, ואין שום בעיה עם האמינות תיהיה רגוע .

מה לגבי סוויפט? קטן קומפקטי חסכוני.....

סקודה פביה ?

תרגיש בנוח לשוחח איתי גם בפרטי אשמח לעזור !

פורסם

כנראה שבסוף ההורים שלי הולכים על פיאט פונטו אוטומט. בפורום ראיתי דעות חצויות בקשר לאמינות הפונטו. אשמח אם תוכלו להסביר לי קצת על האוטו-בקשר לאמינות, איזה תיבת הילוכים יש לו, מחירי מוסכים...

פורסם

חיפוש יניב המון תוצאות ידידי, דובר על הרכב הזה לא מעט בכלל.

אין טעם שנרשום כל פעם את אותם הדברים מחדש.

!AWDSOME

• תוכן חדש...