Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי שניי זוגות קומפוננט של mac-audio דגם CFX 2.16.

זוג אחד יושב בדלתות הקדמיות ומנגן מצויין בנפח של דלת.

הבעיה היא בזוג השני שיושב על המגש האחורי מכיוון שבדלתות האחוריות אין מקום לרמקול.

בגלל זה הוא מנגן כביכול בלי נפח של תיבה ולכן הוא לא נשמע טוב כלל!

איך אוכל לשפר את איכות הסאונד של רמקול שיושב במגש האחורי?

אין מקום לבניית תיבות בשבילם מאחור.

תודה לעונים ושבת-שלום!

נ.ב.-

בלי תגובות של מה אתה צריך במה אחורית..

אני צריך! תודה..

פורסם

לא הבנתי מה אמרתי בקשר לתיבות אבל אתה יכול לבנות תיבות מתחת למגש אם זה מה שאמרת שאי אפשר (למרות שזה לא נשמע הגיוני) אז לא נראה לי שאפשר לעשות משו

פורסם

אתה תוכל להחליף את הקומפוננט שיש לך כרגע ברמקול 6*9, הם אמורים לנגן בנפח של הבגאז', והם מעין "פרי-אייר" שישמעו יותר טוב מאשר קומפוננט שמצריך פחות נפח.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

למה לא הגיוני לבנות לו תיבה? תראה מה הנפח הרצוי, ותבנה לו תיבה עם הנפח הנ"ל. זהו. (לכל מיד הכוונה כמובן).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
למה לא הגיוני לבנות לו תיבה? תראה מה הנפח הרצוי, ותבנה לו תיבה עם הנפח הנ"ל. זהו. (לכל מיד הכוונה כמובן).

גיא.

התכוונתי שזה לא נשמע הגיוני שהוא לא יכול לעשות את זה... כי זה לא תופס הרבה מקום וברב הרכבים אפשר!...

פורסם

כמו שאמרו לפני, עדיף יהיה להחליף ל 6X9, משום שהם רמקולים שמתוכננים לעבוד בנפחים מאוד גדולים 200-500 ליטר,

כמו התא מטען,

קומפננט מתוכננים לעבוד עם נפחים קטנים יותר כמו 30-50 ליטר, נפח הדלת, לכן לא נשמעים הכי טוב,

גם תיבה לא תהייה משתלמת, בשביל שישמעו טוב הם יצטרכו תיבה יחסית גדולה שלא תשב טוב על הפלטה האחורית.

תמיר

פורסם

אני לא מעוניין לחתוך את המגש האחורי ולכן קניתי קומפוננט.

אין מקום לבנות תיבה בשבילם בגלל שזה יפגע במגברים.

הם לא ממצים את עצמם כלל כרגע וחבל..

כנראה שהמצב ישאר כך אין מה לעשות..

יש ממש הבדל ענקי! כשהסט יושב בתוך דלת וכשהוא על המגש.

• תוכן חדש...