Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מגבר של ליטינג אודיו 350.1 מונבלוק!

4 אום-250RMS

2 אום-350RMS

כרגע המגבר מחובר למערכת מקורית של פורד פוקוס דגם המערכת 6000CD ,במערכת יש מנחת כי אין יציאות למגבר ברדיו דיסק המקוריי.

כרגע המגבר מגביר לי סאב של Clif DESIGN דגם :CD12 350RMS בתיבה אטומה.

עכשיו התופעה המוזרה היא שכאשר אני מנתק ומחבר את הסאב מהחוטים אז כשאני חוזר לשמוע במערכת לדוגמא

אני מפעיל מוזיקה ושומע במערכת על 10 בוולים ככה אז פתאום הסאב ממש חזק מפציץ נשמע כאילו הוא ירד ל- 2 אום במגבר אבל הסאב הזה לא יורד ל- 2 אום וגם לא מחובר ב- 2 אום.

ואז אחרי איזה 5 שניות זה צונח הכוח לסאב או שזה קורהאני מגביר או מנמיך את הוולים זה מפסיק וזה קורה רק שאני מנתק ומחבר את החוטים לסאב זה קורה 10 דקות ככה ואחרי 10 דקות זה עובד בלי בעיות כמה שעות טובות ולא עושה בעיות זה ממש

מוזר. (ב- 10 דקות שזה עושה את הבעיות זה קורהאולי איזה 3 פעמים ככה 4 )) ואחר כך הכול עובד חלק.

ובדקתי גם עםהמון שירים זה לא בעיה בדיסק או משו זה בטוח זה נשמע כמו נפילת מתח כזאת אבל עדיין הסאב עובד יפה פשוט פחות כוח .

מה אתם אומרים מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

האמת שגם אני שמעתי את זה ברכב שלו ולא הבנתי מה הבעייה ,באמת משהו מוזר לפי דעתי זה אוליי משהו לא בסדר בחוטים אצלו.

oldsmobile ALERO 3.4L 170HP high moment 4800

פורסם

אני חושב שעליתי על הבעיה !

ככה:

יש לי 2 כבלים של RCA מהמערכת שיוצאים מהרדיו דיסק ומתחברים למגבר הם מתחברים שם לאדום וללבן זאת אומרת

ל- L , ו- R עכשיו ברגע שאני מנתק אחד מהם לא משנה איזה מהם לדוגמא אני מנתק את הכבל הלבן ומשאיר רק את הכבל האדום מחובר למגבר הסאב נהיה פתאום ממש חזק פי 2 , וברגע שאני מחזיר את הכבל הלבן זאת אומרת ששני הכבלים מחוברים הוא עובד יותר חלש . (אבל יש מצב יותר מדוייק או שאני טועה))

בכללי...

-איך זה אמור להתחבר כבל אחד או 2 כבלים של RCA למונבלוק?

והאם זה בריא שרק כבל RCA אחד מחובר ככה?

פורסם

המנחת שברשותי הוא מנחת מחברה פשוטה לא משהו על רמה

בכל מקרה אמרו לי שיש מצב שהפלוס והמינוס הפוכים במנחת וזה מה

שקורה בעצם.

פורסם

המנחת לא מחובר נכון!

הוא יוצר ניגוד על הקו. (יש לRCA + ו -. )

וכאשר אתה מחבר את RCA נכון. ה+ צריך להיות במרכז וה- מבחוץ.

ועם הוא לא מחובר נכון. אז באחד המינוס פנימי. וזה יוצר את הבעיה אתה מתאר (או שמנתקים את הRCA והסאב נהיה חזק יותר.

בקיצור. תהפוך את אחת הכניסות של המנחת. (את הפלוס והמינוס אבל רק של אחד הצדדים)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ואם אני יהפוך את ה+ וה - ויחבר אותם נכון

הסאב ישמע יותר חזק?

או שהוא ישמע אותו דבר רק שהוא לא יעשה לי את הבעיה שאני שומע בוולים נמוך ופתאום הוא נהיה חזק יותר?

תודה,

• תוכן חדש...