Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר באפלאוז 92 כבר זמן מה בנסיעה רגילה בעיר מדי פעם אני שומע מן צלצולים מאיזור הגלגל קדמי ימני חשדתי שזה בגלל הבולמים (בולמים מקוריים בני 15 שעברו 180 אלף) זה לא רעש של מנוע מצלצל אלה של מתכות ממש כמו פעמון והוא מגיע יותר כאשר הכביש משובש.

עכשיו גם נוספה עוד תופעה, אני שומע ממש דפיקות מהגלל קדמי ימני אבל רק בנסיעה בכביש מהיר, הדפיקות לא קבועות אבל יכול להופיע לאיזה 20 שניות ואז שוב להיעלם לכמה דקות או אפילו עד סוף הנסיעה.

הדפיקות לא קשורות לברקס ולא להאצה הם באות בכל מצב גם בלי גז בכלל,גם לא באות בפניות ולא קשורות למזגן.

בנוסף לכך בנסיעה בכביש מהיר הצלצולים מאותו כיוון לא נישמעים(נשמעים רק בעיר).

אני מתכוון להחליף בקרוב 4 בולמי זעזוים וכניראה רק 2 קפיצים אחוריים וקריות בולם, אתם חושבים זה יפתור את הבעיה?

או שזה זה יכול להיות מהמשולש, ציריה, מיסב או בוקסה יבשה?

פורסם

צריך לגשת למוסך להרמת המכונית ובדיקה למטה של כל רכיבי המתלה הן חזותית בעין והן ע"י טלטול הרכב.

חשוב לשים לב גם לכל הברגים, התפסים והחבקים של צנור הפליטה (אגזוסט) שהם מהודקים ולא חופשיים (ורוועשים/מצלצלים).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

יש לי בעיה די דומה , גם בגלל הימני בסרן הקידמי , אבל אצלי שומעים אתה הרעשים רק במהירות נמוכה בפניה ימינה , הרעש נשמע כאילו הצמיג ללא אוויר כאשר בבדיקה נמצא שלחץ הצמיג תקין כמו שאר הצמיגים .

ההרגשה כאילו יש בורג משוחרר או איזה גומיה קרועה , נצטרך לקחת את האוטו למוסך לבדיקה ... איך בינתיים ישמח לשמוע הצעות :)

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי אפלאוז 93 ושומעים דפיקות עמומות - מקור הדפיקות הוא מהבולמים ושומעים אותם היטב בכביש משובש בעיקר במהירות נמוכה (בניגוד לדפיקות של ציריה שזה תדר גבוה יותר)

• תוכן חדש...