Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כל האמת על פיג'ו 106 XSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יאשה והפיצפוצים, אני לא צריך טיפים על עברית נכונה זה בטוח.

והשרשור הוא לא על הנאה מ XSI הוא בא להראות שלא צריך להמליץ

לכל אחד שמחפש אוטו ספורט ב 20K על 106.

נדמה שהיא מצטיירת בפורום בתור איזו אסטון מרטין DB9

ולדעתי כדאי להראות גם את הצדדים הפחות טובים ברכב.

בדיוק כמו שאחריי חיפוש ארוך מאוד בפורום לא מצאתי מילה רעה על קליאו 172.

למען הסר הספק אני באמת מאמין שהקליאו הנ"ל באמת

אחת המכוניות הטובות מסוגה אם לא הטובה שבהם.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

במידה ויש לך המלצה לרכב אחר שלדעתך טוב מה 106 ב 20K, אתה מוזמן להמליץ אותה לאנשים ששואלים.

אתה לא צריך לפסול רכב בגלל שהרוב חושבים שהוא הכי טוב למטרה מסויימת(בתקציב הנ"ל).

לא ממליצים את הרכב הזה לאנשים שמבקשים רכב בטיחותי, מרווח, זול לאחזקה וכו...

ממליצים אותו לאנשים שרוצים להנות מחווית נהיגה בתקציב מועט.

פורסם

יש לי 106 (XS 96 אומנם, אבל 106) שנתיים כרגע, אוטו ספורט? HELL NO, אוטו כיף, MUI כיף. עלויות אחזקה? כמעט ושילשתי את העלויות נכון להיום (לא הייתי עדין עם האוטו בלשון המעטה), אבל לא נראה לי שבסכום ההתחלתי (14,000) הייתי מוצא תענוג גדול יותא, בטוח יותר והכי חשוב, נוח יותר.

אמרו וצדקו שפרפקציניזם ברכב (ובכל רכב לדעתי) עולה כסף, הרבה כסף, היום לצערי אני כבר לא יכול להשקיע בטיפולים מה שהשקעתי פעם, אז עושים את המינימום שאפשר בסכומים שיש לי, ומדובר על כ1000 ש"ח בחודש, כל זה גורם לי "ללחוץ" הרבה פחות על הואטו, למרות שאני לא מתאפק לפעמים ודוחף אוטו לפניות הרבה פעמים, רק כדי לבדוק את קצת היכולת שלי ושל האוטו (אני מוצא אותו הרבה :-P).

אם הייתי קמצן, הייתי היום יכול להשקיע סכום לא מבוטל של כסף ברכב ספורט (מישהו מוכר 240SX ב15 אלף? 8)) אבל לא הייתי קמצן, אז עובדים אם מה שיש...

בכל מקרה, 2:50 בלילה ואני מתחיל לחזור על עצמי ואל אחרים. לילה טוף

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

מותר לשאול עם אתה מחזיק בדגם אוטומט או ידני?

מנסיוני עם XS 96 האוטו פשוט זוועה בתאוצה של 0-100 אבל די חזק עד 160.

כמו כן ברצוני לשאול אם מדובר בדגם ה-3 או 5 דלתות, שאני רכשתי את שלי לפני

3 שנים (106 XS שחורה 3 דלתות שנת 96) שכבר הספיקה להחזיר את נשמתה לבורא,

המחירון היה 28K על כמה הוא עומד היום?

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

106 XS דור ראשון שנת 1996, גיר רגיל, 3 דלתות, מחירון היום 14 אלף +-.

אגב בוא אומנם לא מלך הDRAG STRIP אבל בהחלט מזנק יפה, גם ב90 עם הורדת הילוך מחמישי לרביעי הוא מזנק יפה קדימה (יחסית) אני מבחינת מהירות סופית +- 170-180, תאוצה 0-100 נמדדה באופן די מחופף כ9.5 (סטופר של סלולר, אני בפעלית ברגע ששחררתי את הקלאץ')

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...