Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל שזה הפך למגפה - אני מבקש להבהיר - לא מדובר באוטובוסים, לא בקסארה דיזל ולא בטנדרים מג'ייפים.

לא הבנתי מאיפה ההשראה שלכם לדוגמאות האלו אחרי שאני מדבר על SX200 ו-S4.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אולי הם באמצע פרוייקט, בינתיים עדיף לכוון את הרכב למצב עשיר מאשר מצב עני שיכול לגרום לנזק ממשי ברמה המיידית, בסופו של דבר הם חייבים לכוון למצב אופטימלי.

אל תשכח שלא מזמן גם הרכב שלך היה "מעשן" ולא ממש מכוון עד שסידרו את זה, אולי הם נמצאים בחלון הזה.

פורסם

נקודה מעניין איציק,

אצלי זה לא היה כיוון אלא למצוא את כל מקורות לדליפות וואקום.

אני מקווה שגמרתי עם הסיפור הזה.........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

יש הרבה רכבים משופרים שמה שלא תעשה תמיד יהיה עשן מסויים.

כך לדוגמא מנוע שבנו אותו במיוחד עם מרווח בבוכנות,מנוע כזה יאכל שמן ולכן יעשן.

עשן שחור נובע מעודף דלק,ורבים מהרכבים האלו נוטים לנסוע בעודף דלק מסויים בשביל למנוע נזקים למנוע.

ובנוסף חלק מהרכבים שהזכרת נוסעים עם תערובת דלק קצת שונה מהמקובל.

מאור, שמנסה לעשן כמה שפחות.

מוטול היום עולה הרבה כסף:cry:.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

לחברים

ללא בדיקת מומנט והספק המנוע והשוואה לנתוני יצרן, אין אפשרות לדעת על פי מראה או על יד בקרת מזהמים כי זהו מנוע משופר.

יגאל

פורסם

קודם כל הבנתי את קרוק, הוא מנסה לומר שלאחוז גבוה מאוד מהרכבים המשופרים יש עשן שחור לא טבעי, לעומת אחוז נמוך יחסית של רכבים סטנדרטיים.

למעשה אני יכול להעיד שיש רכבים שמראש מיועדים לתערובת עשירה מדי, דוגמא טובה תהיה המיאטה NC, כאשר בגלל תקנות כאלו ואחרות היא תוכננה מראש עם תערובת עשירה מדי.

ברכבים משופרים, כל שינוי גורר דברים אחריו, שיפרת מערכת יניקה? מערכת פליטה? מזרקים?

ולא תמיד אחרי כל שינוי קטן מכוונים את המחשב, גם בגלל שיקול עלות תועלת וגם כי לא תמיד ברור מה הכיוון הרצוי, והעיסוק בזה יעלה הרבה יותר מהתועלת שתצא מהעניין...

• תוכן חדש...