Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אני יודע שלרכב לפני מנוע "משופר" ?

לפי עשן שחור שיוצא לו מהאגזוז - או מדי פעם או כמעט כל הזמן.

מניסיוני הדל אני רואה שלא פשוט לכוון את המנוע כמו שצריך אחרי השיפורים כדי כל הדלק ישרף טוב וכל הזמן.

אבל משופרות מעשנות אני רואה על הכביש פעם ביום בערך.

לפני שעתיים ראיתי SX200 לבנה עם מספר 555 באמצע.....

מה דעתכם על זה?

נ.ב. גם אצלי זה היה במידה זו או אחרת עד שמצאנו את כל דליפות וואקום שהיו מכל מיני מקומות.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

כלומר לא יתכן בשום מצב שכל המכוניות המשופרות הללו הן סטנדרטיות אך לא תקינות? הן חייבות לדעתך להיות משופרות?

פורסם

מה יש לך נגד האפיפיור?

לעניין, אני רואה הרבה יותר מכוניות לא משופרות שמעשנות אפור/לבן/שחור מהאגזוז מאשר משופרות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
איך אני יודע שלרכב לפני מנוע "משופר" ?

מניסיוני הדל אני רואה שלא פשוט לכוון את המנוע כמו שצריך אחרי השיפורים כדי כל הדלק ישרף טוב וכל הזמן.

אבל משופרות מעשנות אני רואה על הכביש פעם ביום בערך.

לפני שעתיים ראיתי SX200 לבנה עם מספר 555 באמצע.....

מה דעתכם על זה?

נ.ב. גם אצלי זה היה במידה זו או אחרת עד שמצאנו את כל דליפות וואקום שהיו מכל מיני מקומות.

איזה חומר עישנתה? :-)

פורסם

באמת איזה חומר עישנת?

אפשר לכוון מכוניות יופי, צריך רק אנשים שמבינים ולא ב 2 שקל. איך בכל ארץ אחרת משפרים מכוניות?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

Croc היקר, אתה עושה הכללות.

לפורסטר שלי אין מנוע משופר. המנוע האטמוספרי המקורי הוחלף במנוע מוגדש של WRX, בתוספת מחשב ניהול מנוע וקו פליטה מקורי של WRX, כולל הממירים.

לא עשן שחור ולא נעליים!

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

אז אני מבין מתגובותכם הסרקסטיות/ציניות משהו שלדעתכם לרוב המכריע מכוניות עם מנוע משופר בארץ אין את התופעות האלו שאני מדבר עליהם?

מיסטר SEVEN,

אתה ודק, אני עוד סתם מטומטם שלא מבין מה הוא רואה.

פיניסטר, ברור שאני עושה הכללה 8)

4ראנר - בחייאת סומסום, תסביר לי איך הגעת לשאלה הזו. אם אני אעשן איזה משוה נחמד אויל רק אז אני אבין? :lol:

פיזבאן,

אתה נופל למלכודת הרגילה של תגובה לא מידתית ולא עיניינית. וגם קצת אגרסיבית.

לתשומת ליבך.

אמרתי שאי אפשר לכוון כמו בן אדם?

אמרתי שצריך ללכת לאלו ב-2 שקל?

איך דוגמא של חול רלוונטית?

ולכיוון יותר קונסטרוקטיבי/פרודוקטיבי - אצל מי בארץ אפשר לבצע כיוון ודיינו?

אני לרוב מטופל אצל יואב ומאוד מרוצה - אבל דיינו אין לו. (נראה לי שזה הכרחי, לא?)

מזמן מאוד דיברתי עם איזה מוסך באשדוד (לא זוכר את השם) שהבנתי שהם יש להם כילים. אבל ברגע שהוא שמע שזו לא WRX ולא EVO ולא פורש הוא היה נשמע פחות בטוח וגם היה נורא נורא עמוס - לא היה לו זמן לפגוש אותי לחודש הקרוב :shock:

אם אסור לפרסם את המלצות - אפשר לשלוח לי לפרטי :idea:

פורסם
פיזבאן,

אתה נופל למלכודת הרגילה של תגובה לא מידתית ולא עיניינית. וגם קצת אגרסיבית.

לתשומת ליבך.

אמרתי שאי אפשר לכוון כמו בן אדם?

אמרתי שצריך ללכת לאלו ב-2 שקל?

איך דוגמא של חול רלוונטית?

קרא את ההודעה שלך שוב פעם ותראה שלפי מה שכתבת ניתן להסיק שלטענתך אפשר לזהות רכב עם מנוע משופר "לפי עשן שחור שיוצא לו מהאגזוז - או מדי פעם או כמעט כל הזמן".

אני רואה אוטובוסים שמוצאים עשן שחור כל הזמן, זה אומר שהם משופרים?

לא הבנתי למה בכלל לכתוב הודעה כזו, "איך לזהות רכב עם מנוע משופר". זה מתאים יותר לילד בן 18 בחופש הגדול מאשר לך, כי אתה דווקא כן בעל רכב משופר. 8)

בלי דיינו מתאים אי אפשר לכוון רכב ברמה של יצרן, לא משנה כמה הבנאדם שמכוון הוא תותח. צריך זמן דיינו ואין מה לעשות - ואולי גם את גיא פירלינג ליד הדיינו. :)

דוגמא של חו"ל רלוונטית כי שם מכוונים רכבים כמו שצריך ולא בחפאריות.

פורסם

אני פשוט מתפלא שרוב המשופרות שאני פוגש בכביש הן מעשנות בצורה זו או אחרת.

זה עצוב לי לראות ואני רוצה להאמין שרוב הבעלים של רכבים כאלו היו משקיעים בכיוון אופטימאלי יותר במידה וזאת הייתה אופציה נגישה כאן בארץ.

דיינו יחיד + איש יחיד שמבין (סתם בשביל דוגמא) זה לטעמי לא מספיק נגיש.

חוץ מזה אני מניח שלא כול השיפורים בוצעו בצורה נכונה וגמישה מספיק כדי לאפשר fine tuning.

איביטורבו,

אני לא מצליח להחליט האם השאלה שלך קטנונית או מתחכמת.

בחיית אבאל'ה - אני מדבר על SX200 ואתה מדבר על אוטובוס?

יש מכוניות שהן לא דיזל :lol:

דוגמא טובה אחרת - באיזה מפגש אחד של מועדון 5 שביקרתי אני רואה אודי S4 כחולה ונמוכה.

לפי הריח של אגזוז הבנתי ששיחקו לה עם המנוע.

פורסם

יכול להיות שהוא הניע כשהמנוע היה קר אז היה ריח של דלק. :)

פורסם

עשן שחור זה לרוב מנוע דיזל לא תקין.

טנדר טויוטה עם כיתוב "מסאלחה שיבוצימ", ג'אנטים סטייל רכב שטח אמריקאי, נעל של תינוק על האגזוז, ועשן שחור מהאגזוזזה לא רכב משופר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...